35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOprócz torebki kupiłam jeszcze dwie pary spodni typu rurki oraz trzy bransoletki. I cudownie seledynowy top.
Zapłaciłam 57 zeta. To ja rozumiem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 16:35
pierwiastka, moremi, Sabina, Bozia3, Elfik, efcia, ComeToMeBaby, Mega, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Moj ma karuzele z vtech i bardzo ja lubi .Zwlaszcza melodie i odglosy.A od pewnego czasu bardzo sledzi ruszajace sie zabawki
ja mam ambicje sana cos wykombinowac,i moze cos z geometrycznymi bialo czasrnymi wzorkami,ponoc swietnie stymuluja maluchyefcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Bardzo Ci dziekuje
, ale wiesz, ja bede miala corcie
Wiec, zeby tradycji stalo sie zadosc, kupie jej piekna kreacje i wysle kolejnej dziewczynce po mnie, ktora przekaze kolejne itd.
Ok ?
nie. ja potrzebuje uzasadnienia dla mego brzuszyska. sukienke tez mam!
wysle ci!
BISCA wrote:Oupss ...
Twoja jest podwojnie swietna
no.BISCA, macduska, kapturnica, efcia, Mega, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość
-
No to dzieje się
Bisca, Gretka
Bisca, ale to lekarz oceni, ok? Nawet teraz nie próbuj.
Pierwiastka, ale tak raz na jakiś czas się zdarza. Albo nie było owulacji, albo była słabej jakości. Albo masz niedomoge cialka żółtego. W każdym razie wybierasz się teraz chyba do kliniki?
Reni, przecież już dawno napisałam, że mi ten Twój cykl wygląda na cionżowy. To co się dziwisz, że uwalniasz co i rusz wewnętrznego ptaka?BISCA, pierwiastka, Magda*, Reni, Elfik, macduska, kapturnica, Sabina, efcia, ania.g, ComeToMeBaby, Mega, Natka_79, iwcia77, malgos741, Kisiel, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Magda* wrote:a nie bal sie jej na poczatku?
ja mam ambicje sana cos wykombinowac,i moze cos z geometrycznymi bialo czasrnymi wzorkami,ponoc swietnie stymuluja maluchy
Magda, ale Twoj synek rośnie! Mam porównanie do zdjęcia w suwaku. Piekny jest.Magda* lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Gretka, Gretka chciałam powiedzieć, że bardzo się cieszę, że jesteś. Myslałam o Tobie.
Będziesz w grudniu w moich okolicach?
na razie trudno powiedziec, nie wiem co wyjdzie z ivf, a i wracam szybko bo znowu mi umowe przedluzyli na 3 mce i moje plany ewoluuja non stop...
macduska, Bozia3, ComeToMeBaby, Mega, moremi, iwcia77, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość
gretka -
BISCA wrote:Tak :
Phase folliculaire : 27 à 122 pg/ml
- Phase lutéale : 80 à 273 pg/ml
- Phase Préovulatoire : 95 à 433 pg/ml
- Phase post ménopause : <40 pg/mljeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyByło o inseminacji.
Wczoraj sama rzucilam mojemu ten temat. Najpierw obruszył się strasznie.
Nam na wsi inseminacja kojarzy się jednoznacznie z zapładnianiem zwierząt hodowlanych...
Zaczał wywód, że on sam nasienie najlepiej wprowadzi, że ja nie jestem krową i takie tam.
I jak ja mogłabym się na cos takiego zdecydowac.
To mu powiedziałam, ze ja już w tylu miejscach, w tylu konfiguracjach i tylu obcym ludziom swoje podwozie pokazywałam, że mi jest dokładnie wszystko jedno co jeszcze mi tam zrobią.
I mu rura zmiękła.
Także ten, Sabina, powoli, powoli zmięknie i Twojemu jakby co. Bo oczywiscie mam nadzieję, że po badaniach wyjdzie poprawa i zaraz potem zaciążysz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 16:51
BISCA, Magda*, kapturnica, Sabina, Bozia3, efcia, Mega, moremi, iwcia77, Kisiel, Elfik, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:a jajkow ile masz? 10? to sie jakos przelicza, niee pamietam, ale duzo.
A skonczylas juz stymulacje?
Jajek na prawym 3 a na lewym, cytuje : "pelno"
Dzisiaj jeszcze GONAL, jutro Ovitrelle i w poniedzilek na punkcje. A estradiol w poniedzialek byl 260 a dzisiaj 3000. Jak tak bedzie rosl do poniedzialku do hiperka murowana.
Jutro rano zadzwonie do kliniki jednak.