35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pierwiastka wrote:jestem od tego daleka!
szkoda mi zmarnowanego czasu, ale teraz jak znam winowajcę to wiem czemu nie mogę schudnąć, mam suchą skórę, wypadające włosy, problem z okresem, śluzem itp itd
czytam właśnie o diecie, suplementach, leczeniu...muszę sobie to jakoś ułożyć
U mnie, za czsow naturalnych staran, na sluz rewelacyjnie dzialal wiesiolek. Polecam -
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:U mnie, za czsow naturalnych staran, na sluz rewelacyjnie dzialal wiesiolek. Polecam
jedyne co pomagało to poślizg z tubki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 17:24
moremi lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnypierwiastka wrote:brałam wiesiołek, siemię, olej rybi, tran, szałwię hiszpańską, guajazyl....sucho Pani, sucho!
jedyne co pomagało to poślizg z tubki
A inofolik brałaś? Gdzieś mi się obiło o oczy, ze min. wpływa na poprawę sluzu płodnego.moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:A inofolik brałaś? Gdzieś mi się obiło o oczy, ze min. wpływa na poprawę sluzu płodnego.
macduska, BISCA, Kisiel lubią tę wiadomość
i czytam na necie, że cienki progesteron to zasługa długiego stresu, złej diety i siedzącego trybu życia - no wypisz wymaluj o mnie
ale musze poszukać jakiegoś innego motywatora do ruszania czterech liter niż koniowata bo jej to nie znieseefcia, Mega, moremi, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość
pierwiastka wrote:i czytam na necie, że cienki progesteron to zasługa długiego stresu, złej diety i siedzącego trybu życia - no wypisz wymaluj o mnie
ale musze poszukać jakiegoś innego motywatora do ruszania czterech liter niż koniowata bo jej to nie zniese
idę dziś biegać, dasz się namówić?pierwiastka, efcia lubią tę wiadomość
-
Pierwiastka no to musisz podstymulować ovu, polecam letrozol bo nie robi suchot egipskich, ładny śluz po nim i nie szkodzi na endo, a później po ovu lutka albo dupek
pierwiastka, BISCA, moremi, Kisiel, Mimbla lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Pierwiastka no to musisz podstymulować ovu, polecam letrozol bo nie robi suchot egipskich, ładny śluz po nim i nie szkodzi na endo, a później po ovu lutka albo dupek
sandra80 lubi tę wiadomość
sandra80 wrote:idę dziś biegać, dasz się namówić?
i ćwiczenia z taśmą też lubię, zawsze możemy jakieś synchro zrobić, będziesz narzucała tempo a ja urozmaicę tor jakimiś przeszkodami
efcia, moremi, sandra80, Kisiel lubią tę wiadomość
pierwiastka wrote:ja raczej z tych pilatesowych
i ćwiczenia z taśmą też lubię, zawsze możemy jakieś synchro zrobić, będziesz narzucała tempo a ja urozmaicę tor jakimiś przeszkodami
acha czyli taśmy pod nogi -
pierwiastka wrote:jeszcze wszystko przede mną, ciąża tesh
Nie miałaś przeglądu rurek? Toż to podstawa. Nie daj się zbyć! Bez tego to ja bym się o mojego pierworodnego do tej pory starała, a tak to już jest 4 lata na tym pięknym świeciepierwiastka, efcia, macduska, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Nie miałaś przeglądu rurek? Toż to podstawa. Nie daj się zbyć! Bez tego to ja bym się o mojego pierworodnego do tej pory starała, a tak to już jest 4 lata na tym pięknym świeciejeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter