35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pierwiastka wrote:lubie, bardzo lubie
to za zdrowie i za cionże!za wszystkie wasze ciaze - siup, za szczesliwe rozwiazania morki i natki - siup, za udana inseminacje biski- siup...itd, itd , siup, siup, siup
Dziobak, pierwiastka, malgos741, ComeToMeBaby, Reni, efcia, caffe, BISCA, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:byle nie moja
za wszystkie wasze ciaze - siup, za szczesliwe rozwiazania morki i natki - siup, za udana inseminacje biski- siup...itd, itd , siup, siup, siup
iwcia77, ComeToMeBaby, Magda*, efcia, BISCA, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Super wieści
Sabcia, Iwcia, Dorbi i Reni
nadrobiłam po łebkachiwcia77, Sabina, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja też siup
Iwcia, gratuluję.
Uciekam na seans filmowy po udanej, kombinowanej kolacji. Zostało mi to słodkie risotto z dynią. Nie podeszło mi obiadowo. Ale wykombinowalam z tego placuszki ryżowo - dyniowe, miałam jajko, sypnęłam mąki, skroiłam resztę suszonych śliwek i usmażyłam. M mnie pyta co robię. Odparłam, że eksperyment i mam nadzieję, że się nie potrujemyo dziwo był chętny kosztować. Jak spróbowałam testowego placka to doznałam olśnienia, że idealnie będzie do nich pasować słodko -cynamonowa cukinia, którą wcześniej zrobiłam w słoiki. No mówię wam - super. A jaka zadowolona z siebie jestem - dobra gospodyni, nic się nie zmarnowało i eksperyment udany. Żyjemy
anna maria, pierwiastka, iwcia77, Magda*, dorbie, moremi, caffe, BISCA, Sabina, macduska, Kisiel, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Ktora magnesiara nie ma magnesu z Teneryfy?
Bo zamowilam wycieczke na swieta i jestem tym tak zajarana, ze musialam wam o tym napisac!
Ale doszlo do mnie, ze Adasiowi trzeba kupic letnie sandalki, bo ze swoich wyrosl.pierwiastka, iwcia77, Reni, Magda*, ania.g, dorbie, anna maria, efcia, moremi, malgos741, caffe, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, macduska, Kisiel, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ktora magnesiara nie ma magnesu z Teneryfy?
Bo zamowilam wycieczke na swieta i jestem tym tak zajarana, ze musialam wam o tym napisac!
Ale doszlo do mnie, ze Adasiowi trzeba kupic letnie sandalki, bo ze swoich wyrosl.
ania siadaj - juz ci polewamDziobak, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Dziobak, super! A już myślałam, że wyladujecie w Gd u mamusi
Ale powiem wam jeszcze, mamy opcje ol inkluzif( innej nie bylo ), wiec prasowac bedziem przy basenie w swiatek, piatek i wigilie. Powiem szczerze, nie robilam tego jeszcze w swieta.
Siate magnesow nabendem, jakby co!efcia, pierwiastka, dorbie, moremi, iwcia77, malgos741, caffe, Reni, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, Kisiel, anna maria, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Dziobak zazdraszczam, Ty po świętach bedziesz miała pikna opalenizne, a ja zapewne cionze spożywczą
anna maria, iwcia77, pierwiastka, efcia, Mimbla lubią tę wiadomość