35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Ja tez. Ale w tym roku wzielo mnie na totalne nic nierobienie w swieta. Pomysl, nie robisz nic, a i tak wszyscy sa zadowoleni.
Brzmi prawie niemozliwie, co?
A sniegu i mrozu na swieta to u mnie nigdy nie ma...
brawo Ty za świetny pomysł!Dziobak lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
ivf-ivf wrote:
Ja niestety po świętach czesto dogorywam kilka dni, mega dużą rodzinę mam...Swieta sa przereklamowane.
Najpierw latasz 4 dni na szmacie, potem 2 kolejne dni stoisz w kuchni. Na koncu sie okazuje, ze tesciowej i tak nie smakowala ryba po grecku, a ty przytylas 3 kilo.
iwcia77, ivf-ivf, dorbie, BISCA, ComeToMeBaby, macduska, moremi, kapturnica, Kisiel, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:O to to! Dotknelas sedna sprawy.
Swieta sa przereklamowane.
Najpierw latasz 4 dni na szmacie, potem 2 kolejne dni stoisz w kuchni. Na koncu sie okazuje, ze tesciowej i tak nie smakowala ryba po grecku, a ty przytylas 3 kilo., codziennie jedza makaron i w swieta tez go serwuja
fenomen...dlatego ja ewakuuje moj szanowny tylek i zabieram Ivo do Polski- niech wie co to znaczy Festa
dorbie, pierwiastka, ivf-ivf, Dziobak, BISCA, ComeToMeBaby, Sabina, macduska, moremi, Kisiel, Mega lubią tę wiadomość
-
dziwne, że jeszcze nikt nie wymyślił świąt przez skypa z rodzinką
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b3c39229dee.jpgDziobak, iwcia77, BISCA, moremi, kapturnica, Kisiel, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
A jutro mamy czyn spoleczny. Robimy wspolny plac zabaw dla naszych dzieci. 5 rodzin z maluchami w wieku Adasia ( sasiedzi nasi ) skrzykneli sie i jutro wkopujemy opony na tor przeszkod, bedzie zabetonowana zjezdzalnia, hustawka juz stoi.
Czyny spoleczne przetrwaly w No do tej pory i sa tu bardzo popularne. I nikt sie nie wykreca czy olewa. Kazdy w czym uczestniczy. Jak nie mozesz kopac, to przynies ciasto i kawe dla wszystkich. Strasznie mi sie to tu podoba.pierwiastka, ivf-ivf, iwcia77, Bozia3, BISCA, ComeToMeBaby, macduska, moremi, Kisiel, ania.g, anna maria, efcia, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:A jutro mamy czyn spoleczny. Robimy wspolny plac zabaw dla naszych dzieci. 5 rodzin z maluchami w wieku Adasia ( sasiedzi nasi ) skrzykneli sie i jutro wkopujemy opony na tor przeszkod, bedzie zabetonowana zjezdzalnia, hustawka juz stoi.
Czyny spoleczne przetrwaly w No do tej pory i sa tu bardzo popularne. I nikt sie nie wykreca czy olewa. Kazdy w czym uczestniczy. Jak nie mozesz kopac, to przynies ciasto i kawe dla wszystkich. Strasznie mi sie to tu podoba.bardzo pozytywne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 23:14
pierwiastka, Dziobak, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny