X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno Francuzi zamknęli granice.
    Wkurzają mnie wypowiedzi ludzi, że w Paryzu nic nie widać, by się coś działo. Kurde, bo Paryż jest duży i w kilku miejscach coś się dzieje.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry!!!
    Dzis z okazji dwóch miesiecy życia mały dał matce pospac =D
    Spal od 21 do 1.30 i potem do 6tej =D Ehhh czuje sie jak nowonarodzona.
    I ta data...Tak szybko zlecialy te 2miesiace a wspomnienia porodu sa dalej żywe.Jeszcze kilka miesiecy i czlowiek wroci troche do zycia 8)

Co do Francji.Znowu wyjde na wredną rasistowską france ale tak sie konczy polityka multi kulti, poprawnosci politcznej i przymykanie oka na muzulmanskie modly na ulicach, strefy itd .Moze sie troche obudza i zaczna tepic radykałow , ktorzy nie dosc ,ze zeruja na zwyklych Francuzach jadac w wiekszosci na benefitach to jeszcze domagaja sie irracjonalnego prawa szariatu.
    Na statek i w sina dal wyslac!!!!..

dorbie, Magda*, ComeToMeBaby, Bozia3, krycha.stara, efcia, Mega, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    Ja też już nie śpię.
    Jak usłyszałam w radio, że zginęło min 160 osób, to już spać mi się odechciało.
    Może i dobrze, że wygrał PIS, bo oni nie wpuszcza do nas tych brudasow.

kapturnica, ivf-ivf, Magda*, macduska, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziś dzień dobry ode mnie nie będzie.. Mam nadzieję, że teraz Europa się opamięta, bo jak nie, to ja już nie wiem ilu ofiar trzeba złożyć na konto publicznej poprawności.. :(

kapturnica, ivf-ivf, moremi, Magda*, ComeToMeBaby, macduska, krycha.stara, Dziobak, efcia, Mega, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla Maksa z okazji dwumiesięcznicy i oby dał mamuśce pospać :-)

kapturnica, ivf-ivf, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    No dziś dzień dobry ode mnie nie będzie.. Mam nadzieję, że teraz Europa się opamięta, bo jak nie, to ja już nie wiem ilu ofiar trzeba złożyć na konto publicznej poprawności.. :(
    Watpie w to niestety.Francja,Belgia ,UK,Niemcy sa zalane nimi i władze beda baly sie by atakow nie było wiecej.Błedne koło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 07:07

ivf-ivf, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Wszystkiego najlepszego dla Maksa z okazji dwumiesięcznicy i oby dał mamuśce pospać :-)
    DZIEKUJEMY.Wlasnie sie przytula i zasypia.Uwielbia dotkanie,całowanie i tulenie.

dorbie, ivf-ivf, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na wrzesniowkach na fb laska ma 19lat dwojke dzieci rok po roku .Drugie to wczesniaczek i jest w 10tygodniu trzeciej ciazy KOSMOS o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 07:17

dorbie, Reni, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Na wrzesniowkach na fb laska ma 19lat dwojke dzieci rok po roku .Drugie to wczesniaczek i jest w 10tygodniu trzeciej ciazy KOSMOS o.O
    Mam taka koleżankę, która od 19rz urodziła 3 corki w odstepie czasu co ok 1-1,5 roku, a potem stop, zaczęła się kształcić i teraz ma juz dorosłą córkę :-)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    DZIEKUJEMY.Wlasnie sie przytula i zasypia.Uwielbia dotkanie,całowanie i tulenie.
    Cudnie :-) ja już się nie mogę doczekać :-)
    I chyba to usg 3D mi to macierzyństwo trochę przybliży. Zobaczę go, bo na ostatnich usg nie widzialam i jakoś mi smutno było

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 07:42

ivf-ivf, kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien bry!!!
    Dzis z okazji dwóch miesiecy życia mały dał matce pospac =D
    Spal od 21 do 1.30 i potem do 6tej =D Ehhh czuje sie jak nowonarodzona.
    I ta data...Tak szybko zlecialy te 2miesiace a wspomnienia porodu sa dalej żywe.Jeszcze kilka miesiecy i czlowiek wroci troche do zycia 8)

Co do Francji.Znowu wyjde na wredną rasistowską france ale tak sie konczy polityka multi kulti, poprawnosci politcznej i przymykanie oka na muzulmanskie modly na ulicach, strefy itd .Moze sie troche obudza i zaczna tepic radykałow , ktorzy nie dosc ,ze zeruja na zwyklych Francuzach jadac w wiekszosci na benefitach to jeszcze domagaja sie irracjonalnego prawa szariatu.
    Na statek i w sina dal wyslac!!!!..

Kocham, muah :-)

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezus, dopiero wlaczylismy z mężem tvn24.... i niech nikt mi nie mówi, że ten najazd na Europę do tego nid doprowadzi.

Dorbie jesli to Twoj brzuch to jesteś baaaardzo zgrabna :-)

kapturnica, macduska, Mega, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana ;) i do roboty czas ..dziś krótko do 14.00 ;)
    Kaapta wszystkiego najlepszego dla Maksa :)

kapturnica, Sabina, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Jezus, dopiero wlaczylismy z mężem tvn24.... i niech nikt mi nie mówi, że ten najazd na Europę do tego nid doprowadzi.

Dorbie jesli to Twoj brzuch to jesteś baaaardzo zgrabna :-)
    Gdxie? W Awatarze? Mój, ale tu wygląda na mały, bo z przodu.
    Jakoś urósł ostatnio strasznie.
    Wiesz, ja jestem mała, krótkie nóżki itp, generalnie małe rozmiary ogólnie
    Ale dzięki za komplement :-)

• ania.g Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Ja bym wybrała Australię lub Nową Zelandie :-) Gdybym miała wybierać coś poza ojczyzną.
    A ja Kanadę lub Alaskę :)

ivf-ivf, dorbie, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc,
    Cóż.... Znowu dramatyczne informacje z Francji. Ech, mam nadzieje ze teraz w końcu politycy sie obudzą. Oni nie giną tylko zwykli ludzie, którzy chcą normalnie życ. Jak sie śniadym nie podoba europejskie mleko to wynocha. Niech szukają wody na pustyni. EU powinna sie teraz oczyścić z wszystkich podejrzanych typów, przymknąć granice, pomagać tam na miejscu i tyle.

Mój biedny chłop przestraszony na maxa. Dzis w nocy poszłam siku a wychodząc z łazienki czekał na mnie z pytaniem czy wszystko ok ;) mnie ogarnął spokoj, ale tez coraz bardziej wszystko mnie boli :/ szczególnie biodra i kolana, ale juz niedługo, mam nadzieje ;)

Spróbuje doczytać co to wczoraj napisaliście ;)
    Kapta, ale ten czas zasuwa :) najlepszego dla Maksa na te 2 miesiące :)
    Miłego dnia!

ania.g, kapturnica, dorbie, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Oglądam tvn24. Brak słów : (

efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • caffe Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj na bieżąco oglądałam co się działo... szok szok szok... i ogromy ból z powodu tego co przeżywali Ci ludzie...

• Reni Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się

Szok
    Tak sobie pomyślałam, że dobrze, że mamy katolickie dobermany, moherowych Krzyżowców i miłych chłopców w glanach. Jest szansa,że u nas będzie spokój.
    I też jestem zdania co Kapta pakować i wypierdaczyć ich z powrotem. Tym bardziej, że to młode chłopy w wieku ppoborowym. Nasi powstańcy przewracaja się w grobie słysząc, że można swój kraj porzucić.

ivf-ivf, kapturnica, Natka_79, Jastra, ComeToMeBaby, Magda*, sandra80, Bozia3, macduska, krycha.stara, Dziobak, efcia, ania.g, Mega, malgos741, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Witam
    Oglądam tvn24. Brak słów : (
    Ja też

‹‹ 12229 12230 12231 12232 12233 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ