35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien bry!!!
Dzis z okazji dwóch miesiecy życia mały dał matce pospac
Spal od 21 do 1.30 i potem do 6tejEhhh czuje sie jak nowonarodzona.
I ta data...Tak szybko zlecialy te 2miesiace a wspomnienia porodu sa dalej żywe.Jeszcze kilka miesiecy i czlowiek wroci troche do zycia
Co do Francji.Znowu wyjde na wredną rasistowską france ale tak sie konczy polityka multi kulti, poprawnosci politcznej i przymykanie oka na muzulmanskie modly na ulicach, strefy itd .Moze sie troche obudza i zaczna tepic radykałow , ktorzy nie dosc ,ze zeruja na zwyklych Francuzach jadac w wiekszosci na benefitach to jeszcze domagaja sie irracjonalnego prawa szariatu.
Na statek i w sina dal wyslac!!!!..dorbie, Magda*, ComeToMeBaby, Bozia3, krycha.stara, efcia, Mega, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Ja też już nie śpię.
Jak usłyszałam w radio, że zginęło min 160 osób, to już spać mi się odechciało.
Może i dobrze, że wygrał PIS, bo oni nie wpuszcza do nas tych brudasow.kapturnica, ivf-ivf, Magda*, macduska, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No dziś dzień dobry ode mnie nie będzie.. Mam nadzieję, że teraz Europa się opamięta, bo jak nie, to ja już nie wiem ilu ofiar trzeba złożyć na konto publicznej poprawności..
kapturnica, ivf-ivf, moremi, Magda*, ComeToMeBaby, macduska, krycha.stara, Dziobak, efcia, Mega, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:No dziś dzień dobry ode mnie nie będzie.. Mam nadzieję, że teraz Europa się opamięta, bo jak nie, to ja już nie wiem ilu ofiar trzeba złożyć na konto publicznej poprawności..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 07:07
ivf-ivf, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Na wrzesniowkach na fb laska ma 19lat dwojke dzieci rok po roku .Drugie to wczesniaczek i jest w 10tygodniu trzeciej ciazy KOSMOS
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 07:17
dorbie, Reni, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Na wrzesniowkach na fb laska ma 19lat dwojke dzieci rok po roku .Drugie to wczesniaczek i jest w 10tygodniu trzeciej ciazy KOSMOS
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:DZIEKUJEMY.Wlasnie sie przytula i zasypia.Uwielbia dotkanie,całowanie i tulenie.
ja już się nie mogę doczekać
I chyba to usg 3D mi to macierzyństwo trochę przybliży. Zobaczę go, bo na ostatnich usg nie widzialam i jakoś mi smutno byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 07:42
ivf-ivf, kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Dzien bry!!!
Dzis z okazji dwóch miesiecy życia mały dał matce pospac
Spal od 21 do 1.30 i potem do 6tejEhhh czuje sie jak nowonarodzona.
I ta data...Tak szybko zlecialy te 2miesiace a wspomnienia porodu sa dalej żywe.Jeszcze kilka miesiecy i czlowiek wroci troche do zycia
Co do Francji.Znowu wyjde na wredną rasistowską france ale tak sie konczy polityka multi kulti, poprawnosci politcznej i przymykanie oka na muzulmanskie modly na ulicach, strefy itd .Moze sie troche obudza i zaczna tepic radykałow , ktorzy nie dosc ,ze zeruja na zwyklych Francuzach jadac w wiekszosci na benefitach to jeszcze domagaja sie irracjonalnego prawa szariatu.
Na statek i w sina dal wyslac!!!!..
Kocham, muahkapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam z rana
i do roboty czas ..dziś krótko do 14.00
Kaapta wszystkiego najlepszego dla Maksakapturnica, Sabina, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Jezus, dopiero wlaczylismy z mężem tvn24.... i niech nikt mi nie mówi, że ten najazd na Europę do tego nid doprowadzi.
Dorbie jesli to Twoj brzuch to jesteś baaaardzo zgrabna
Jakoś urósł ostatnio strasznie.
Wiesz, ja jestem mała, krótkie nóżki itp, generalnie małe rozmiary ogólnie
Ale dzięki za komplementiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Czesc,
Cóż.... Znowu dramatyczne informacje z Francji. Ech, mam nadzieje ze teraz w końcu politycy sie obudzą. Oni nie giną tylko zwykli ludzie, którzy chcą normalnie życ. Jak sie śniadym nie podoba europejskie mleko to wynocha. Niech szukają wody na pustyni. EU powinna sie teraz oczyścić z wszystkich podejrzanych typów, przymknąć granice, pomagać tam na miejscu i tyle.
Mój biedny chłop przestraszony na maxa. Dzis w nocy poszłam siku a wychodząc z łazienki czekał na mnie z pytaniem czy wszystko okmnie ogarnął spokoj, ale tez coraz bardziej wszystko mnie boli
szczególnie biodra i kolana, ale juz niedługo, mam nadzieje
Spróbuje doczytać co to wczoraj napisaliście
Kapta, ale ten czas zasuwanajlepszego dla Maksa na te 2 miesiące
Miłego dnia!ania.g, kapturnica, dorbie, ComeToMeBaby, Dziobak, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam się
Szok
Tak sobie pomyślałam, że dobrze, że mamy katolickie dobermany, moherowych Krzyżowców i miłych chłopców w glanach. Jest szansa,że u nas będzie spokój.
I też jestem zdania co Kapta pakować i wypierdaczyć ich z powrotem. Tym bardziej, że to młode chłopy w wieku ppoborowym. Nasi powstańcy przewracaja się w grobie słysząc, że można swój kraj porzucić.ivf-ivf, kapturnica, Natka_79, Jastra, ComeToMeBaby, Magda*, sandra80, Bozia3, macduska, krycha.stara, Dziobak, efcia, ania.g, Mega, malgos741, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny