X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim

Niech mi jeszcze raz Merkel wróci do tematu rozkazów ilu to ich mamy tu przyjąć!!!
    Grrrrrrrrrrrr
    Biedni ludzie :(

kapturnica, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    clap-smiley.gif

Moja krew!
    :-D

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak usłyszę kolejnego buca w tv zwanego ekspertem, ktory wyraża obawy, że w Polsce wzrosną tendencje ksenofobiczne, nacjonalistyczne i ruchy oporu wobec uchodźców... w Chorwacji Ci uciekinierzy przed wojna urządzili strajk glodowy bo im europejskie jedzenie nie smakuje, w Grecji strajk bo chcą promów do Aten, w Belgii i Szwecji epidemia gruźlicy i świądu w obozach dla uchodźców. Rozpiepszaja nam strefe Schengen i grożą naszemu bezpieczeństwu. Nie wpuszczać nikogo i tyle. Już mi nawet ten Kaczor nie wadzi bo koniec końców pewnie będzie miał rację.

Magda*, kapturnica, macduska, krycha.stara, Natka_79, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry zimno i wieje .milego dnia

efcia lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca martwie sie o Ciebie .

iwcia77 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurdę, no ja wczoraj tv niet, dziś jeszcze tv niet, ale z waszych relacji już wiem wszystko i zastanawiam się, czy tv włączyć...

iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jutro sobota - mogę jechać tylko na Izbę Przyjęć...a ja dodatkowo w pracy...ale jak mu ta gorączka nie zejdzie, to pewnie jutro pojedziemy - bo nie wiem, czy czekać aż do poniedziałku...

Koniecznie nawadniać, ale dzieci w tym stanie średnio chcą pić niestety. Ja z Igorem wylądowałam w szpitalu na 10 dni, rano u lekarza jeszcze nie był odwodniony, a juz po południu był. Wymioty, biegunka, kroplówki...achh jak sobie przypomnę...
    Więc jak nie będzie chciał pić, albo będzie pił mało, jedź do lekarza, choćby po to, żeby sprawdził stan odwodnienia. Jeśli Twój synek jest szczupły (mój Igor jest), to jest to moment...
    Trzymam kciuki żeby maluszkowi szybko przeszło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 09:57

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem podłożem ataków terrorystycznych nie jest to, że jakiś obcokrajowiec chce sobie urządzić rzeź dla zabawy, ale "polityka" prowadzona przez niektóre państwa europejskie na terytorium obcych państw.
    A takowa polityka prowadzona jest tylko tam, gdzie mają korzyści. I każda organizowana pomoc zbrojna, niby dla cywilów uciemiężonych przez swoich oprawców, ma miejsce tylko i wyłącznie wtedy gdy coś można dla siebie wyszarpać. Dlaczego w Afryce, gdzie też są rzezie, nikt wojska nie wysyła? Bo po co, piachu im się nie opłaca przywozić, co innego gdyby tam była ropa.

Ja uważam, że nie ma co generalizować, że wszyscy obcokrajowcy są źli i trzeba ich wypierdzielić. Te zamach to są tylko skutki działań, poszukać trzeba ich przyczyn. A tego nigdy nie zrobią, bo musieliby ujawnić jakie interesy pod tym się kryją.

Przykro tylko, że cierpią niewinni ludzie, zarówno po jednej stronie, jak i po drugiej, a ci co rządzą to są chronieni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 10:09

ivf-ivf, Bozia3, moremi, Magda*, Kisiel, efcia, Dziobak, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Moim zdaniem podłożem ataków terrorystycznych nie jest to, że jakiś obcokrajowiec chce sobie urządzić rzeź dla zabawy, ale "polityka" prowadzona przez niektóre państwa europejskie na terytorium obcych państw.
    A takowa polityka prowadzona jest tylko tam, gdzie mają korzyści. I każda organizowana pomoc zbrojna, niby dla cywilów uciemiężonych przez swoich oprawców, ma miejsce tylko i wyłącznie wtedy gdy coś można dla siebie wyszarpać. Dlaczego w Afryce, gdzie też są rzezie, nikt wojska nie wysyła? Bo po co, piachu im się nie opłaca przywozić, co innego gdyby tam była ropa.

Ja uważam, że nie ma co generalizować, że wszyscy obcokrajowcy są źli i trzeba ich wypierdzielić. Te zamach to są tylko skutki działań, poszukać trzeba ich przyczyn. A tego nigdy nie zrobią, bo musieliby ujawnić jakie interesy pod tym się kryją.

Dokładnie tak naprawdę chodzi o ropę, diamenty i handel bronią. A zaczęło sie od obalenia Husajna, który podobno miał broń chemiczną, a w efekcie niczego nie znaleziono tylko burdel po sobie zostawili.

caffe, kapturnica, efcia, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Dokładnie tak naprawdę chodzi o ropę, diamenty i handel bronią. A zaczęło sie od obalenia Husajna, który podobno miał broń chemiczną, a w efekcie niczego nie znaleziono tylko burdel po sobie zostawili.
    Oni wiedzieli, że tam nic nie ma, ale chodziło im o zdobycie tamtejszych, nazwijmy to, dóbr naturalnych...

ivf-ivf, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg badan az 27% francuskich muzułmanów w przedziale wiekowym 18-24popiera dzialania państwa islamskiego dodam ,że są to ludzie urodzeniu własnie we Francji........Dla mnie to nie pojete,ze sami srają do gniazda w którm mieszkają.Do tego dołożc przyjezdnych ekstremistów i mamy odbezpieczony granat.Sądze,że w innych krajach gdzie muzułmanów jest duży odsetek podobno procentowo bedzie.
    Europa siedzi na beczce dynamitu ktory sama sobie podłożyła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 10:14

krycha.stara, efcia, ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Wg badan az 27% francuskich muzułmanów w przedziale wiekowym 18-24popiera dzialania państwa islamskiego dodam ,że są to ludzie urodzeniu własnie we Francji........Dla mnie to nie pojete,ze sami srają do gniazda w którm mieszkają.
    Nie wiem czy sami srają, przecież przez setki lat oni srali innym w gniazda

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, ależ to jest oczywiste, że chodzi o "wpływy ". Masz rację, ale też i o tym się mówi. Bardziej kuluarowo niż wprost, ale wszystko jasne. Zawsze jest coś za coś.

c5e015d88e.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się, bo że dobry dzień to nie powiem po wczorajszym. Moja siostra jest przerażona, dobrze, że im się nic nie stało, ale boją się na ulicę wychodzić. Masakra. Jak można dopuścić do tego. Zaczynam podejrzewać, że któryś z możnych Europy jest muzułmaninem, bo inaczej tego tłumaczyć nie można. Konia trojańskiego sobie sami sprowadzamy. Już zapomnieli jak po atakach na WTC trzepali wszystkich śniadych na lotniskach, a teraz tabunami do Europy :(

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Nie wiem czy sami srają, przecież przez setki lat oni srali innym w gniazda
    Ekstremiści skads maja wszelkie informacje i dane.A dostarczycielami sa niestety ludzie mieszkajacy w danym kraju i znajacy jego realia.Faktem jest ,ze wiekszosc krajow , ktore zmagaja sie z fala muzulmanow ponosi konsekwencje dojenia ich wiele wiekow wczesniej(kolonie, podboje).

Jak nie znosze kWacznskiego i piZdu tak w jednym maja racje zero wpuszczania emigrantow.Zrobia nam taki sam burdel jak w Grecji i innych krajach.
    To moje zdanie i nikt sie z nim nie musi zgadzac.

Bozia3, ivf-ivf, sandra80, Dziobak, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Caffe, ależ to jest oczywiste, że chodzi o "wpływy ". Masz rację, ale też i o tym się mówi. Bardziej kuluarowo niż wprost, ale wszystko jasne. Zawsze jest coś za coś.
    Bo teraz trzeba będzie odwrócić uwagę od przyczyn tego wszystkiego, a skupić się na tym żeby szerzyć nienawiść do obcokrajowców. I znowu niewinni ludzie ucierpią i tyle.

A idąc za ciosem, że obcokrajowcy to terroryści, to znaczy, że Polacy na obcym terytorium też i trzeba ich wypieprzyć. Miło Wam będzie wtedy? Nie sądzę.

moremi, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet polsc muzulmanie tatarscyzyjacy tu od wiekow nie chca emigrantow.Bo wiedza z czym to sie bedzie wiazalo.

krycha.stara, ivf-ivf, sandra80, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    Witam się, bo że dobry dzień to nie powiem po wczorajszym. Moja siostra jest przerażona, dobrze, że im się nic nie stało, ale boją się na ulicę wychodzić. Masakra. Jak można dopuścić do tego. Zaczynam podejrzewać, że któryś z możnych Europy jest muzułmaninem, bo inaczej tego tłumaczyć nie można. Konia trojańskiego sobie sami sprowadzamy. Już zapomnieli jak po atakach na WTC trzepali wszystkich śniadych na lotniskach, a teraz tabunami do Europy :(
    Tyle, że śniady nie oznacza terrorysty. Poczytajcie ilu Brytyjczyków jest w szeregach ISIS.

ComeToMeBaby, moremi, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sytuacja opanowana...po nocy, gdzie po zażyciu ibuprofenu temp. nie spadała, a rosła do 39,9 - pojechaliśmy na IP. Mały nieodwodniony na szczęście - ma zaawansowaną anginę. Więc antybiotyk i cała reszta i mam nadzieję, że już będzie lepiej. :) Miłego dnia :)

caffe, ivf-ivf, ComeToMeBaby, kapturnica, macduska, moremi, Sabina, anna maria, Kisiel, Dziobak, efcia, ania.g, Mega, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Sytuacja opanowana...po nocy, gdzie po zażyciu ibuprofenu temp. nie spadała, a rosła do 39,9 - pojechaliśmy na IP. Mały nieodwodniony na szczęście - ma zaawansowaną anginę. Więc antybiotyk i cała reszta i mam nadzieję, że już będzie lepiej. :) Miłego dnia :)
    To już będzie tylko lepiej :)

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 12230 12231 12232 12233 12234 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ