X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez idę sprzątać.
    Spokojnej soboty :)

krycha.stara lubi tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Sorry dziewczyny, ze ja tak emocjonalnie, ale ja jestem jedną z piatki rodzenstwa :-)

a ja jedną z szóstki :D
    i tez uwielbiam święta, jest taki cudowny harmider

Dzien dobry bardzo, miłego :-)

krycha.stara, ivf-ivf, Bozia3, macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krycha ja też jedynaczka i moja mama , ale święta uwielbiam. Wracając do tych jedynaków to tak sobie myślę że może coś z nami jest nie tak??

krycha.stara, Magda* lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama nie bardzo chce o tym mówić ale wiem i pamiętam że chciała mieć drugie dziecko i nie wychodziło... a babcia to nie wiem dlaczego, liczę na to że mi kiedyś się uda :) i Tobie też tego życzę

krycha.stara, Magda* lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę pod Ambasade Francji znicz zapalić, mąż to wymyślił. Pozdrawiam :-)

krycha.stara, efcia, Mega, kapturnica, Magda*, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    A meski organ plciowy, dorzuce swoje trzy grosze o 500 zlotych. Spytam tylko tak grzecznie: A skad to , kobieta pracujaca w najstarszym zawodzie swiata, wziac?! Z dziury budzetowej? Czy od Niemcow pozyczyc?

Sprzatanie powoli zaczyna kusic i byc atrakcyjna alternatywa... ;-)

Jak PO znalazło kasę na darmowe podręczniki to i PiS znajdzie.

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieńbry, wpadam tylko listę podpisać i pochwalić się że wypatrzona w lumpie kurta na mauża pasuje jak ulał :)
    to idę pilatesy uwskutecznić
    miłego!

macduska, anna maria, moremi, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Jadę pod Ambasade Francji znicz zapalić, mąż to wymyślił. Pozdrawiam :-)

Zapal jednego ode mnie.

efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Sorry dziewczyny, ze ja tak emocjonalnie, ale ja jestem jedną z piatki rodzenstwa :-)
    Ja jedna z czworki heheh

efcia, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Ja nie rozumiem tej koncepcji na rozwiązanie problemu przez przyjmowanie ich tutaj bo postanowili przyjechać. Problem trzeba u źródła rozwiązać. Ostatnio ogladalam fajny dokument Ewy Ewart i tam był pokazany mechanizm tej calej wędrówki... okazało sie, ze tylko jakieś 10% tych ludzi ucieka przed realnyn zagrożeniem, a reszta chce do Niemiec, Austrii, Szwecji po zasiłki.
    W No Syryjczycy w obozach dla uchodzcow sa oburzeni. Nie smakuje im jedzenie ( norweskie, tradycyjne - ryby np. ), jest za zimno ( pani kierowniczko, jest zima, to musi byc zimno ), dostaja za malo kasy na fajki. I w zwiazku z tym grupka Syryjczykow ( same mlode, rosle chlopy ) zawinela sie z No i jest w drodze do Dojczow " bo tam jest lepiej". Biedni, przesladowani uchodzcy. Ledwo udalo sie im zycie ocalic, a tu ich Norwegowie drecza...
    Niestety, zgodnie z umowa Dublinska wroca ich do kraju pierwszej rejestracji, czyli do No.

krycha.stara, sandra80, macduska, Natka_79, Mega, kapturnica, Bozia3, moremi, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Nie zeby mi sie drazyc chcialo, ale powtorze: skad ta kasa? Z nieba spadla? Czy Unia (czytaj: Niemcy) dala? Poza tym jeden podrecznik chocby nie wiem jak drogi nie kosztuje 500 zl. Ja Polsce nie zaluje, niech ma, niech daje. Problem w tym, ze nie ma, a daje...

Krystyna ja im daje kredyt zaufania, mają pełną władzę i albo to wykorzystają, albo skończą ja platforma oszustów. Kilka sensownych projektów proponują, a w rządzie oprócz Macierewicza i Ziobry jest kilka naprawdę kompetentnych osób, zwlaszcza od gospodarki i finansów. Ja glosowalam na Rycha w swetru, ale moj mąż to pislam pełną gębą, a zaden z niego moher czy ciemnogrod i na pewno nie zwolennik Państwa wyznaniowego :-) pewnie mnie zbanujecie zaraz, ale co tam i tak go kocham :-)

krycha.stara, macduska, Magda* lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Witam się

Szok
    Tak sobie pomyślałam, że dobrze, że mamy katolickie dobermany, moherowych Krzyżowców i miłych chłopców w glanach. Jest szansa,że u nas będzie spokój.
    I też jestem zdania co Kapta pakować i wypierdaczyć ich z powrotem. Tym bardziej, że to młode chłopy w wieku ppoborowym. Nasi powstańcy przewracaja się w grobie słysząc, że można swój kraj porzucić.
    Podpisuję się pod Twoimi słowami obiema rękami.

Mega, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Nie zeby mi sie drazyc chcialo, ale powtorze: skad ta kasa? Z nieba spadla? Czy Unia (czytaj: Niemcy) dala? Poza tym jeden podrecznik chocby nie wiem jak drogi nie kosztuje 500 zl. Ja Polsce nie zaluje, niech ma, niech daje. Problem w tym, ze nie ma, a daje...

Jeden nie, ale komplet to już dużo kosztuje.
    Nie wiem czy masz ppojęce jak odbywa
    zamawianie podręczników. Jak wydawnictwa na tym zarabiają. Jak podstawa programowa zmienia się co trzy lata żeby trzeba było wymieniać podręczniki.

Ma czy niema.

Nie miejsce i nie czas na dyskusje o ekonomii. Prawda natomiast jest taka, że mamy ujemny przyrost naturalny i jesli w Polsce to się nie zmieni to faktycznie za kilkadziesiat lat będziemy zmuszeni przyjać imigrantów. Lepiej już zeby dali zasiłki polskim rodzinom.

krycha.stara, Mega, kapturnica, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Nienawidze swiat. Jestem jedynaczka, a halas mnie przeraza i powoduje, ze mam ochote odciac sobie uszy :-P

współczuję, nie wiesz co tracisz ;-)

macduska, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Dalej sie nie dowiedzialam SKAD beda te pieniadze na te cale piekne zmiany. Chcialo by sie rzec, a kij w oko, mnie to nie dotyczy. A guzik, dotyczy, bo predzej czy pozniej bedzie trzeba Polske jak Grecje za uszy wyciagac za pieniadze z kieszeni niemieckiego podatnika, jakim chcial nie chcial jestem...

Wiesz co Krycha? Zeby Niemców nie trzeba było ratować jak dalej będą tacy "goscinni".

sandra80, Mega, Bozia3, efcia, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Dalej sie nie dowiedzialam SKAD beda te pieniadze na te cale piekne zmiany. Chcialo by sie rzec, a kij w oko, mnie to nie dotyczy. A guzik, dotyczy, bo predzej czy pozniej bedzie trzeba Polske jak Grecje za uszy wyciagac za pieniadze z kieszeni niemieckiego podatnika, jakim chcial nie chcial jestem...

Bardziej się powinnaś martwić o to, że będziesz utrzymywać syryjskich imigrantów, Polska mam nadzieje da sobie radę bez Twoich podatków. Tez się teraz cieszę, że wygrał PIS, bo PO brałaby wszystkich na każde skinienie Angeli, a tak są szanse, że zostanie więcej w Niemczech.

krycha.stara, kapturnica, Mega, Bozia3, efcia, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Mi naprawde jeden wal, kogo moje podatki utrzymuja, a ze pol swiata utrzymuja, trudno, taki klimat. Zawsze moge sie zwolnic z pracy przeciez :-P

no ja bym jednak rodakom wolała pomagać, jeśli byłby jakiś wybór

krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Czy bedzie bardzo duzym nietaktem, jesli napisze, ze wolalabym nie pomagac nikomu, bo mnie samej do pierwszego ledwo starcza? Z mama sie moge podzielic ewentualnie, jesli juz dzielic musze. Wbrew pozorom niemiecki podatnik na pieniadzach nie spi, a juz na pewno nie Polka tyrajaca na zmywaku. Ale ja nie narzekam, biedni Syryjczycy maja przeciez gorzej :-P

A ja mam 4 koty w domu i zero pomocy znikąd :-)

krycha.stara, macduska, Mega, Bozia3, efcia, moremi, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najstarsza zeszła z góry zapłakana. Podczas ataku na Bataclan zginął jej znajomy który tam występował. Zostawił żonę i trójkę dzieci.

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    A ja mam 4 koty w domu i zero pomocy znikąd :-)

To straszne! :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

‹‹ 12232 12233 12234 12235 12236 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ