35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:No. Ale ja też dokładnie właśnie o tym
ale nie ważne
No to dla mnie w obliczu ucieczki przed wojną seks bylby na ostatnim miejscu moich priorytetow. Ale oni sa faktycznie inni i w sumie lepiej niech siedza u siebieMega, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A u nas czasami się jeszcze podsmaża makaron z serem, i wbija w to jajko.
Z tym, że w zyciu nie jadłam tego na słodko, raczek skwarki i sól. -
Dobre jest jako z makaronem ,moj m mnie tego nuczylComeToMeBaby wrote:W wersji z jajkiem to oczywiście żółty ser. I nie na słodko. Owszem, zjadliwe. Ale to jajko z makaronem mi wybitnie nie pasowało. Takie obrzydliwie poprzyklejane do makaronu. Miałam jednoznaczne skojarzenia.
macduska lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Ifka, bo Ty nie znajesz Komety. Dzie seks, tam Kometa, to taka tradycja tego foruma. I Kometa ma takie ironiczne poczucie humoru jeszcze. No.
Spoko, ja moze zbyt poważnie do tego podchodze, wyobrazilam sobie wojnę i ucieczke z dziećmi...
krycha.stara, anna maria, macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:W wersji z jajkiem to oczywiście żółty ser. I nie na słodko. Owszem, zjadliwe. Ale to jajko z makaronem mi wybitnie nie pasowało. Takie obrzydliwie poprzyklejane do makaronu. Miałam jednoznaczne skojarzenia.
Nie zółty zwykły twaróg! -
Mega wrote:U mnie bardzo prosto: kupujesz makaron, twaróg (ja półtłusty). Gotujesz makaron, wykładasz na talerz, sypiesz podrobionym twarogiem, sypiesz cukier, mozna to jeszcze polać stopionym masłem
boszsz profanacja - kupny makaron
makaron to tylko domowej roboty, podsmazany na maśle, posypany twarogiem i cukrem - mniamkrycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Ifka, bo Ty nie znajesz Komety. Dzie seks, tam Kometa, to taka tradycja tego foruma. I Kometa ma takie ironiczne poczucie humoru jeszcze. No.
Wczoraj poczytalam zalecenia dla ivf na stronie klinice. I mówię m, że czeka nas czas grozy. Bo przed oddaniem materiału do zapłodnienia jaja trza będzie post jak do badania nasienia zrobić. A potem po transferze do testu też celibat zalecają. No to prawie dwa tygodnie. Jestem z lekka spięta na tę myśl. A mój sprytny mąż na to: ale kto nie będzie mógł? Ty czy ja? Hehehe już to widzę, jego zemsta będzie słodkapowiedział mi, że martwić się będziemy potem.
krycha.stara, malgos741, Mega, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:No przeca nie bylabym sobom, jakbym tego od zadniej strony nie przedstawila. Bo i w Polsce wojna byla i kobiety w obozach dzieci rodzily, i powstance sluby braly i zwiazki konsumowaly itd...
Ja wiem Krysia. Ja miękka jestem...krycha.stara, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
efcia wrote:boszsz profanacja - kupny makaron
makaron to tylko domowej roboty, podsmazany na maśle, posypany twarogiem i cukrem - mniamMega lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Straszne jest samo myslenie o tym.
Mój Młody dzisiaj zapytał gdzie my będziemy uciekać...
Ja tam nie lubie tloku.krycha.stara, macduska, moremi, Mega, Kisiel, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość