35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:No. Ale ja też dokładnie właśnie o tym
ale nie ważne 
No to dla mnie w obliczu ucieczki przed wojną seks bylby na ostatnim miejscu moich priorytetow. Ale oni sa faktycznie inni i w sumie lepiej niech siedza u siebie
Mega, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
W wersji z jajkiem to oczywiście żółty ser. I nie na słodko. Owszem, zjadliwe. Ale to jajko z makaronem mi wybitnie nie pasowało. Takie obrzydliwie poprzyklejane do makaronu. Miałam jednoznaczne skojarzenia.macduska wrote:A u nas czasami się jeszcze podsmaża makaron z serem, i wbija w to jajko.
Z tym, że w zyciu nie jadłam tego na słodko, raczek skwarki i sól. -
Dobre jest jako z makaronem ,moj m mnie tego nuczyl
ComeToMeBaby wrote:W wersji z jajkiem to oczywiście żółty ser. I nie na słodko. Owszem, zjadliwe. Ale to jajko z makaronem mi wybitnie nie pasowało. Takie obrzydliwie poprzyklejane do makaronu. Miałam jednoznaczne skojarzenia.
macduska lubi tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Ifka, bo Ty nie znajesz Komety. Dzie seks, tam Kometa, to taka tradycja tego foruma. I Kometa ma takie ironiczne poczucie humoru jeszcze. No.

Spoko, ja moze zbyt poważnie do tego podchodze, wyobrazilam sobie wojnę i ucieczke z dziećmi...
krycha.stara, anna maria, macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:W wersji z jajkiem to oczywiście żółty ser. I nie na słodko. Owszem, zjadliwe. Ale to jajko z makaronem mi wybitnie nie pasowało. Takie obrzydliwie poprzyklejane do makaronu. Miałam jednoznaczne skojarzenia.
Nie zółty zwykły twaróg! -
Mega wrote:U mnie bardzo prosto: kupujesz makaron, twaróg (ja półtłusty). Gotujesz makaron, wykładasz na talerz, sypiesz podrobionym twarogiem, sypiesz cukier, mozna to jeszcze polać stopionym masłem

boszsz profanacja - kupny makaron
makaron to tylko domowej roboty, podsmazany na maśle, posypany twarogiem i cukrem - mniam
krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tiaaaakrycha.stara wrote:Ifka, bo Ty nie znajesz Komety. Dzie seks, tam Kometa, to taka tradycja tego foruma. I Kometa ma takie ironiczne poczucie humoru jeszcze. No.

Wczoraj poczytalam zalecenia dla ivf na stronie klinice. I mówię m, że czeka nas czas grozy. Bo przed oddaniem materiału do zapłodnienia jaja trza będzie post jak do badania nasienia zrobić. A potem po transferze do testu też celibat zalecają. No to prawie dwa tygodnie. Jestem z lekka spięta na tę myśl. A mój sprytny mąż na to: ale kto nie będzie mógł? Ty czy ja? Hehehe już to widzę, jego zemsta będzie słodka
powiedział mi, że martwić się będziemy potem.
krycha.stara, malgos741, Mega, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:No przeca nie bylabym sobom, jakbym tego od zadniej strony nie przedstawila. Bo i w Polsce wojna byla i kobiety w obozach dzieci rodzily, i powstance sluby braly i zwiazki konsumowaly itd...
Ja wiem Krysia. Ja miękka jestem...
krycha.stara, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kuźwa, ty wiesz ile ja bym miała roboty jak u nas makaron je się przez 1/3 miesiąca?! Oooo nie. Weź to wałkuj...efcia wrote:boszsz profanacja - kupny makaron

makaron to tylko domowej roboty, podsmazany na maśle, posypany twarogiem i cukrem - mniam
Mega lubi tę wiadomość
-
My na Grenlandie. Albo na Alaske. Chociaz w polnocnej No tez moze byc ok. Uchodzcy nie chca tam mieszkac, bo wszedzie daleko.macduska wrote:Straszne jest samo myslenie o tym.

Mój Młody dzisiaj zapytał gdzie my będziemy uciekać...
Ja tam nie lubie tloku.
krycha.stara, macduska, moremi, Mega, Kisiel, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH