35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem czy chcę nadrabiac co napisałyście.
Po wizycie sytuacja przedstawia się następująco:
Z porodem jestem w lesie. Głęboko w lesie. Szyjka zamknięta na amen. Skurczy na ktg nie ma.
Jedynie z Toto wszystko ok, waży 3,5 kg i ma sporo wód płodowych.
Natomiast ciśnienie mam takie sobie (137/100) i jeżeli dzisiaj nadal takie będzie, to mam jechać dzisiaj do szpitala, a jeżeli mi spadnie, to jutro.
krycha.stara, ComeToMeBaby, ivf-ivf, Jastra, malgos741, anna maria, Bozia3, macduska, Sabina, dorbie, Mega, Kisiel, ania.g, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
anna maria wrote:Ciekawe jak tam Morek na badaniach ,moze zostala w szpitalu bo ma na ten przyklad rozwarcie
anna maria, malgos741, Bozia3, macduska, ComeToMeBaby, Mega, Kisiel, iwcia77, Ida1978 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nie wiem czy chcę nadrabiac co napisałyście.
Po wizycie sytuacja przedstawia się następująco:
Z porodem jestem w lesie. Głęboko w lesie. Szyjka zamknięta na amen. Skurczy na ktg nie ma.
Jedynie z Toto wszystko ok, waży 3,5 kg i ma sporo wód płodowych.
Natomiast ciśnienie mam takie sobie (137/100) i jeżeli dzisiaj nadal takie będzie, to mam jechać dzisiaj do szpitala, a jeżeli mi spadnie, to jutro.
Myślę, że czeka do 15. Ładna data.
Morek, trzymam kciuki.anna maria, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
O Morek, jesteś... U ciebie termin z pierwszych usg pokrywał sie z tym z OM? No nic, czekamy. Juz blizej konca juz dalej
Mnie zmogło, zdrzemnęłam sie a J wykorzystał okazje i zrobił ze mnie trasę dla samochodów. Wietrznie sie zrobiło, nie przepadam za taką pogodąanna maria, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:My na Grenlandie. Albo na Alaske. Chociaz w polnocnej No tez moze byc ok. Uchodzcy nie chca tam mieszkac, bo wszedzie daleko.
Ja tam nie lubie tloku.
Ja na Nową Zelandię! Ciepło, mało ludzi.Dziobak, ivf-ivf, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:O Morek, jesteś... U ciebie termin z pierwszych usg pokrywał sie z tym z OM? No nic, czekamy. Juz blizej konca juz dalej
Mnie zmogło, zdrzemnęłam sie a J wykorzystał okazje i zrobił ze mnie trasę dla samochodów. Wietrznie sie zrobiło, nie przepadam za taką pogodąiwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak wrote:Skubany, nie chce wylazic na ten świat.
Myślę, że czeka do 15. Ładna data.
Morek, trzymam kciuki.malgos741 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Kurde z TOTO leniuch jet.W nosie ma swiat........
A Ty na Jego miejscu przy ostatnich wydarzeniach nie miałabyś w nosie? Strach wyłazić.kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Wychodził wcześniejszy.
Ja to w pon zacznę myć te okna chybaciekawe co mi gin powie we wtorek bo watpię żebym trafiła wczesniej na porodowke.
moremi, Mega, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Ifka, bo Ty nie znajesz Komety. Dzie seks, tam Kometa, to taka tradycja tego foruma. I Kometa ma takie ironiczne poczucie humoru jeszcze. No.
oż kurnia tyle tu czasu spędzam, a nie wiedziała, że Kometa jest naszym naczelnym sekuologiem, ależ fo paComeToMeBaby, anna maria, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość