Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie wielkie gratulacje!!! Fantastyczny sukces. Aaaale musicie być dumni! :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    No, mój Hubi złoto na JudoBalticCup w Gdyni
    Zuch chłopak, z Ruskim finał wygrał
    http://judostat.pl/judo/235,129,71104900,2003,1100326341,0,0,0,index.html
    Gratulacje!
    Duzo maja tych zawodów :)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie wieczornie :)

malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo halo! Jest tam kto???

Żeby pisać jedną stronę przez 3 godziny? U nas na wątku? Koniec świata!

Mój syn sprzedał dzisiaj motor! Odetchnęłam z ulgą. Idziemy na czilaucik do sąsiadów. Miłego wieczoru.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 18:21

malgos741, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, Bozia3, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie super masz dzieciaka ;)

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek ja tam się nie dziwię że Toto nie chce wychodzić ... po prostu dobrze mu tam u mamusi ;)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto dziś prasuje? ;)

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie gratulacje :)
    Bylam w kinie na Listy do M2,taki sobie :(
    Ale pewnie to sprawa indywidualna,jadnym sie podoba innym nie :)

Mega, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, malgos741, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Kto dziś prasuje? ;)
    Jaaaaa :),zaraz zasiadam do deski i rudej sukienki :)

malgos741, anna maria lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kufffa wlasnie najszczalam na patyka i wyszedl dodatni ,ovulacyjny oczywiscie ,o co tera chodzi ?

nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, caffe, anna maria, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Dorbie gratulacje :)
    Bylam w kinie na Listy do M2,taki sobie :(
    Ale pewnie to sprawa indywidualna,jadnym sie podoba innym nie :)
    Moja córa dzisiaj była z koleżanka i była zachwycona :)

Aasiula, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Kufffa wlasnie najszczalam na patyka i wyszedl dodatni ,ovulacyjny oczywiscie ,o co tera chodzi ?

Może Ci się ovulka przesunęła?

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem! obecna!
    Byłam obfotografować pianino do sprzedania. W mieszkaniu zwalnianym przez starszą panią, która zawija się do domu opieki. Jej znajoma oraz pani z opieki porządkują jej mieszkanie. Czytaj: segregują, pakują, wynoszą, rozdysponowują pomiędzy chętnych i potrzebujących (za wiedzą i zgodą tejże pani naturalnie). Byłam świadkiem grzebania w szafie z książkami. Każda książka to historia tej kobiety- związana z jej pasją czy historią. Taka na przykład książka o powstaniu warszawskim- otóż ta pani walczyła w powstaniu. Straciła wtedy oko, była ranna. Dla niej taka książka to pamiątka, kawałek życia. Dl mnie- ot, poprostu pozycja w biblioteczce. I taka nas tam refleksja naszła, że przeglądamy życie tej kobiety, zapisane zgromadzonymi w mieszkaniu przedmiotami, książkami, zeszytami szkolnymi, pamiątkami, bibelotami. Wszystko leciwe, czasem pokryte kurzem, wśród otaczającego nas delikatnego zapachu stęchlizny. I wiecie co? Nie chciałabym żeby ktoś obcy kiedyś tak po mnie sprzątał. Ta kobieta nie ma już nikogo z rodziny, sama nie jest w stanie funkcjonować już w tym mieszkaniu, wymaga opieki. Przygnębiające to było. Takie zaglądanie komuś w jego intymny mały świat.

Dobrze, że mam chłopa młodszego- w razie czego powinien dotrwać żeby jakiś obcy ktoś nie grzebał w moich rzeczach :P

Aasiula, malgos741, nick nieaktualny, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    o ja pitolę :P
    rozregulowałaś się dziewczyno :) no to niech coś z tego będzie!

Aasiula, malgos741, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Aż ciśnienie mi skoczyło.
    To się bzykaj. Mogło faktycznie owulke przesunąć chociażby ze stresu.

Aasiula, malgos741, kapturnica, nick nieaktualny, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Może Ci się ovulka przesunęła?
    No moze bo i śluz jest. Brzuch tez pobolewa ,zobaczymy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 18:49

malgos741, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Aż ciśnienie mi skoczyło.
    To się bzykaj. Mogło faktycznie owulke przesunąć chociażby ze stresu.
    Na szczescie bzyki były i beda :D

malgos741, ComeToMeBaby, kapturnica, nick nieaktualny, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czerwoną sukienkę ;)
    a propo sukienki dziś byłam w ciuchaczu i wyczaiłam spudnicę mini szaro-popielata bawełnianą z metką i ceną z uk za 5zł ;) jeszcze do tego torebkę na lato bo jest w kolorze ecru ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 18:54

kapturnica, Bozia3, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, Kisiel, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski ,jestem w szoku .Bo maly dzis sam 3razy obrocil sie a raczej pacnął z brzucha na plecy =D

Aasiula, Bozia3, nick nieaktualny, malgos741, ivf-ivf, Dziobak, nick nieaktualny, anna maria, Kisiel, iwcia77, Mega, sandra80, nick nieaktualny, Mimbla lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Jestem! obecna!
    Byłam obfotografować pianino do sprzedania. W mieszkaniu zwalnianym przez starszą panią, która zawija się do domu opieki. Jej znajoma oraz pani z opieki porządkują jej mieszkanie. Czytaj: segregują, pakują, wynoszą, rozdysponowują pomiędzy chętnych i potrzebujących (za wiedzą i zgodą tejże pani naturalnie). Byłam świadkiem grzebania w szafie z książkami. Każda książka to historia tej kobiety- związana z jej pasją czy historią. Taka na przykład książka o powstaniu warszawskim- otóż ta pani walczyła w powstaniu. Straciła wtedy oko, była ranna. Dla niej taka książka to pamiątka, kawałek życia. Dl mnie- ot, poprostu pozycja w biblioteczce. I taka nas tam refleksja naszła, że przeglądamy życie tej kobiety, zapisane zgromadzonymi w mieszkaniu przedmiotami, książkami, zeszytami szkolnymi, pamiątkami, bibelotami. Wszystko leciwe, czasem pokryte kurzem, wśród otaczającego nas delikatnego zapachu stęchlizny. I wiecie co? Nie chciałabym żeby ktoś obcy kiedyś tak po mnie sprzątał. Ta kobieta nie ma już nikogo z rodziny, sama nie jest w stanie funkcjonować już w tym mieszkaniu, wymaga opieki. Przygnębiające to było. Takie zaglądanie komuś w jego intymny mały świat.

Dobrze, że mam chłopa młodszego- w razie czego powinien dotrwać żeby jakiś obcy ktoś nie grzebał w moich rzeczach :P
    Uwielbiam takie klimaty i w ogóle lubię starość - może dlatego, że całe dzieciństwo i młodość dzieliłam pokój z babcią - aż do jej śmierci. A kobiecie współczuję - bo nie czeka jej nic dobrego - straci duszę. Wiecie, że np. w wielu zakładach opieki - Ci biedni ludzie nie mają swoich osobistych ubrań? W związku z ich słabą pamięcią - rzeczy są oddawane do wspólnego prania i potem po wysuszeniu - co dostaniesz - to Twoje...do następnego prania....smutne to....

nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 12237 12238 12239 12240 12241 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ