35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiesz,ja jestem jedynakiem,nikomu nie polecam,zawsze mi brakowalo rodzenstwa,taka osamotniona sie czulam i to odczucie troche do dzis pozostalo
,moze dlatego ze nie mam duzej rodzinykapturnica, anna maria, iwcia77, krycha.stara, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:Wiesz,ja jestem jedynakiem,nikomu nie polecam,zawsze mi brakowalo rodzenstwa,taka osamotniona sie czulam i to odczucie troche do dzis pozostalo
,moze dlatego ze nie mam duzej rodzinyMagda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam zaprasowana , a właściwie prawie nakrochmalona
byłam u koleżanki z którą pracuje oglądać Mam Talent
polazłam z flaszką i sokiem kibicować córce funfeli
tak kibicowałam że Acro Team Silesia jest w finale
Jakbym się nie meldowała w przyszłym tygodniu to proszę się nie martwić
mamy pracować od 5 do 20
Dobranoc wiedźmyiwcia77, Aasiula, krycha.stara, Mega, ComeToMeBaby, Bozia3, macduska, sandra80, moremi, dorbie, ania.g, pierwiastka, anna maria, Sabina, efcia, malgos741, Dziobak, Mimbla lubią tę wiadomość
-
A ja do Was pisze z patologii. Ciśnienie mi nie spadało, a rosło. W szitalu było na poziomie 162/102. Tak ze ten...
No i przyjął mnie na oddział zastępca kliniki i stwierdził, że powinnam już tydzień temu urodzić. Prawdopodobnie już jutro będą otwierać mi szyjkę i wywoływać poród. Zobaczymy jak sytuacja się będzie rozwijac. Na razie na ktg dwa (!!!) skurcze.
Dostałam coś na zbicie cisnienia i jakieś kropelki na lepszy sen.
Dobranoc.ComeToMeBaby, peppapig, paszczakin, satori, Jastra, macduska, kapturnica, Aasiula, pierwiastka, anna maria, Kisiel, Mega, caffe, Sabina, efcia, Bozia3, malgos741, Dziobak, Reni, Magda*, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:A ja do Was pisze z patologii. Ciśnienie mi nie spadało, a rosło. W szitalu było na poziomie 162/102. Tak ze ten...
No i przyjął mnie na oddział zastępca kliniki i stwierdził, że powinnam już tydzień temu urodzić. Prawdopodobnie już jutro będą otwierać mi szyjkę i wywoływać poród. Zobaczymy jak sytuacja się będzie rozwijac. Na razie na ktg dwa (!!!) skurcze.
Dobranoc.
Trzymajcie się. Dobrej nocyiwcia77 lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:A ja do Was pisze z patologii. Ciśnienie mi nie spadało, a rosło. W szitalu było na poziomie 162/102. Tak ze ten...
Dobranoc.
Morek "tak ze ten"wdech , wydech, wdech , wydech
teraz zaczyna sie przygoda
, ktora na zawsze zmieni Twoje zycie
dorbie, peppapig, macduska, Aasiula, sandra80, efcia, malgos741, Dziobak, BISCA, Magda*, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Dobranoc.
Trzymam z calej sily kciuki. Jutro bede wspierac wirtualnie i nadstawiac swoja wadzajne. Moze mi co wpadnie, jak Toto wyskoczy
. Bedzie dobrze.
Aasiula, sandra80, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Moremi, trzymam kciuki! Jutro wasz dzien
Byłam w Wc i dziwnie mi cos trzasnęlo na dole. Przez chwile myślałam ze poleca wody ale nic sie nie dzieje... Teraz mam schizedorbie, Aasiula, Mega, caffe, efcia, malgos741, ComeToMeBaby, Dziobak, BISCA, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:A ja do Was pisze z patologii. Ciśnienie mi nie spadało, a rosło. W szitalu było na poziomie 162/102. Tak ze ten...
Dobranoc.
Uwielbiam takie opinie. Każdy zrobiłby inaczej.
No nic, jesteś na pewno w dobrych rekach i bedzie ok,Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Moremi, trzymam kciuki! Jutro wasz dzien
Byłam w Wc i dziwnie mi cos trzasnęlo na dole. Przez chwile myślałam ze poleca wody ale nic sie nie dzieje... Teraz mam schizeAasiula, sandra80, BISCA, Magda*, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Tylko kontrolnie,bo nie mam czasu nadrobić.czyli po raz pierwszy w historii będzie poród stereo?
Eee,pewnie Morek zaciśnie uda co by być solistką..
My z Kapta miałyśmy mieć blizniakow,to ja, żeby skupić całą uwagę na sobie,już miesiąc wcześniej urodziłam...
Buhaha:-)
A serio serio,to bardzo chciałam to mieć za soba,jakbym przenosiła to bym chyba miała pazury obgryzione aż do łokci.. U nóg też! I też aż do łokci...
Czekam na info i otrzymam kciukasy za was Natka i Moremi.
Więcej nie pisze bo mój mlekozbòj znowu mlaszcze..zaczynam się bać tego dźwięku..
W "co ludzie powiedzą" Emeth bał się wyjść z domu bo Hiacynta na niego śpiewała,a ją się boje wyjrzec spod kołdry bo Iwo na mnie mlaszcze...taaaa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 02:06
peppapig, paszczakin, dorbie, ania.g, macduska, kapturnica, Aasiula, anna maria, Kisiel, Mega, caffe, sandra80, Sabina, efcia, moremi, Bozia3, malgos741, ComeToMeBaby, Dziobak, Reni, Magdala, BISCA, Magda*, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość