SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz,ja jestem jedynakiem,nikomu nie polecam,zawsze mi brakowalo rodzenstwa,taka osamotniona sie czulam i to odczucie troche do dzis pozostalo
    ,moze dlatego ze nie mam duzej rodziny

kapturnica, anna maria, iwcia77, krycha.stara, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta,napalilam sie na ta kostke z chicco,chyba tez kupie malemu :-)

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Wiesz,ja jestem jedynakiem,nikomu nie polecam,zawsze mi brakowalo rodzenstwa,taka osamotniona sie czulam i to odczucie troche do dzis pozostalo
    ,moze dlatego ze nie mam duzej rodziny
    I pewnie dlatego.Ja pochodze z wielodzietnej rodziny i prz dwojce mlodszego rodzenstwa bylam wiecznie uwiazana i nie wspominam tegonajlepiej.Nie chciala bym obarczac starszego syna obowiazkami typu opieka nad mlodszym rodzenstwem .Chociaz sam sie garnie mi do pomocy.Ale to ja mam dziecko nie on .Mysle ,z akurat u mnie to idealnie jest starsz sam soba sie zajmie i czasem cos pomoze.A ja moge poswiecic drugiemu czas.Przy trzecim byloby juz urwanie torby

Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Kapta,napalilam sie na ta kostke z chicco,chyba tez kupie malemu :-)
    no ja czekam na nia tez z niecierpliwoscia jak maly bedzie sie cieszyl =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 21:44

Magda* lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor!Prosze Was o porade. Wezme w tym cyklu Luteine tylko nie wiem czy brac 2x1 czy tylko 1 dziennie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ten cykl mam jakis dziwny, zawsze czulam owulacje a teraz nic,tzn bolaly mnie tylko troche jajniki

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2X1

yesenia lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki kochana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Dobry wieczor!Prosze Was o porade. Wezme w tym cyklu Luteine tylko nie wiem czy brac 2x1 czy tylko 1 dziennie?

Mi gin każe brać 3x1.

Aasiula lubi tę wiadomość

• Kisiel Przyjaciółka

Wysłany: 14 listopada 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam zaprasowana , a właściwie prawie nakrochmalona :)

byłam u koleżanki z którą pracuje oglądać Mam Talent
    polazłam z flaszką i sokiem kibicować córce funfeli
    tak kibicowałam że Acro Team Silesia jest w finale

Jakbym się nie meldowała w przyszłym tygodniu to proszę się nie martwić
    mamy pracować od 5 do 20 o.O

Dobranoc wiedźmy

iwcia77, Aasiula, krycha.stara, Mega, ComeToMeBaby, Bozia3, macduska, sandra80, moremi, dorbie, ania.g, pierwiastka, anna maria, Sabina, efcia, malgos741, Dziobak, Mimbla lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotarłam do końca i lecę spać, bo chyba nikogo niet. Dobranoc więc, jutro przeczytacie ;)

moremi, iwcia77, anna maria lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • moremi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja do Was pisze z patologii. Ciśnienie mi nie spadało, a rosło. W szitalu było na poziomie 162/102. Tak ze ten...
    No i przyjął mnie na oddział zastępca kliniki i stwierdził, że powinnam już tydzień temu urodzić. Prawdopodobnie już jutro będą otwierać mi szyjkę i wywoływać poród. Zobaczymy jak sytuacja się będzie rozwijac. Na razie na ktg dwa (!!!) skurcze.
    Dostałam coś na zbicie cisnienia i jakieś kropelki na lepszy sen.
    Dobranoc.

ComeToMeBaby, peppapig, paszczakin, satori, Jastra, macduska, kapturnica, Aasiula, pierwiastka, anna maria, Kisiel, Mega, caffe, Sabina, efcia, Bozia3, malgos741, Dziobak, Reni, Magda*, Mimbla lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A ja do Was pisze z patologii. Ciśnienie mi nie spadało, a rosło. W szitalu było na poziomie 162/102. Tak ze ten...
    No i przyjął mnie na oddział zastępca kliniki i stwierdził, że powinnam już tydzień temu urodzić. Prawdopodobnie już jutro będą otwierać mi szyjkę i wywoływać poród. Zobaczymy jak sytuacja się będzie rozwijac. Na razie na ktg dwa (!!!) skurcze.
    Dobranoc.

Trzymajcie się. Dobrej nocy :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dobranoc.

Morek "tak ze ten" ;D wdech , wydech, wdech , wydech :) teraz zaczyna sie przygoda :D , ktora na zawsze zmieni Twoje zycie :) <3

dorbie, peppapig, macduska, Aasiula, sandra80, efcia, malgos741, Dziobak, BISCA, Magda*, krycha.stara lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Morka, to unormowania ciśnienia i szybkiego lekkiego porodu! Myślę o Tobie. Zdawaj relację. Idę zasiąść w drugim rzędzie <3

Aasiula, Mega, malgos741, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dobranoc.

Trzymam z calej sily kciuki. Jutro bede wspierac wirtualnie i nadstawiac swoja wadzajne ;-). Moze mi co wpadnie, jak Toto wyskoczy ;-). Bedzie dobrze. <3

Aasiula, sandra80, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi, trzymam kciuki! Jutro wasz dzien :)

Byłam w Wc i dziwnie mi cos trzasnęlo na dole. Przez chwile myślałam ze poleca wody ale nic sie nie dzieje... Teraz mam schize :/

dorbie, Aasiula, Mega, caffe, efcia, malgos741, ComeToMeBaby, Dziobak, BISCA, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 01:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dobranoc.
    Trzymaj się.
    Uwielbiam takie opinie. Każdy zrobiłby inaczej.
    No nic, jesteś na pewno w dobrych rekach i bedzie ok,

Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 01:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Moremi, trzymam kciuki! Jutro wasz dzien :)

Byłam w Wc i dziwnie mi cos trzasnęlo na dole. Przez chwile myślałam ze poleca wody ale nic sie nie dzieje... Teraz mam schize :/
    No Natka,może razem jutro urodzicie z Morka :-)

Aasiula, sandra80, BISCA, Magda*, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 02:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko kontrolnie,bo nie mam czasu nadrobić.czyli po raz pierwszy w historii będzie poród stereo?:-)
    Eee,pewnie Morek zaciśnie uda co by być solistką..;-)
    My z Kapta miałyśmy mieć blizniakow,to ja, żeby skupić całą uwagę na sobie,już miesiąc wcześniej urodziłam...
    Buhaha:-) :-) :-) :-)

A serio serio,to bardzo chciałam to mieć za soba,jakbym przenosiła to bym chyba miała pazury obgryzione aż do łokci.. U nóg też! I też aż do łokci...;-)

Czekam na info i otrzymam kciukasy za was Natka i Moremi.

Więcej nie pisze bo mój mlekozbòj znowu mlaszcze..zaczynam się bać tego dźwięku..
    W "co ludzie powiedzą" Emeth bał się wyjść z domu bo Hiacynta na niego śpiewała,a ją się boje wyjrzec spod kołdry bo Iwo na mnie mlaszcze...taaaa...
    :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 02:06

peppapig, paszczakin, dorbie, ania.g, macduska, kapturnica, Aasiula, anna maria, Kisiel, Mega, caffe, sandra80, Sabina, efcia, moremi, Bozia3, malgos741, ComeToMeBaby, Dziobak, Reni, Magdala, BISCA, Magda*, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

‹‹ 12239 12240 12241 12242 12243 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ