X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz,ja jestem jedynakiem,nikomu nie polecam,zawsze mi brakowalo rodzenstwa,taka osamotniona sie czulam i to odczucie troche do dzis pozostalo
    ,moze dlatego ze nie mam duzej rodziny

kapturnica, anna maria, iwcia77, krycha.stara, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta,napalilam sie na ta kostke z chicco,chyba tez kupie malemu :-)

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Wiesz,ja jestem jedynakiem,nikomu nie polecam,zawsze mi brakowalo rodzenstwa,taka osamotniona sie czulam i to odczucie troche do dzis pozostalo
    ,moze dlatego ze nie mam duzej rodziny
    I pewnie dlatego.Ja pochodze z wielodzietnej rodziny i prz dwojce mlodszego rodzenstwa bylam wiecznie uwiazana i nie wspominam tegonajlepiej.Nie chciala bym obarczac starszego syna obowiazkami typu opieka nad mlodszym rodzenstwem .Chociaz sam sie garnie mi do pomocy.Ale to ja mam dziecko nie on .Mysle ,z akurat u mnie to idealnie jest starsz sam soba sie zajmie i czasem cos pomoze.A ja moge poswiecic drugiemu czas.Przy trzecim byloby juz urwanie torby

Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Kapta,napalilam sie na ta kostke z chicco,chyba tez kupie malemu :-)
    no ja czekam na nia tez z niecierpliwoscia jak maly bedzie sie cieszyl =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 21:44

Magda* lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor!Prosze Was o porade. Wezme w tym cyklu Luteine tylko nie wiem czy brac 2x1 czy tylko 1 dziennie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ten cykl mam jakis dziwny, zawsze czulam owulacje a teraz nic,tzn bolaly mnie tylko troche jajniki

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2X1

yesenia lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki kochana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Dobry wieczor!Prosze Was o porade. Wezme w tym cyklu Luteine tylko nie wiem czy brac 2x1 czy tylko 1 dziennie?

Mi gin każe brać 3x1.

Aasiula lubi tę wiadomość

• Kisiel Przyjaciółka

Wysłany: 14 listopada 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam zaprasowana , a właściwie prawie nakrochmalona :)

byłam u koleżanki z którą pracuje oglądać Mam Talent
    polazłam z flaszką i sokiem kibicować córce funfeli
    tak kibicowałam że Acro Team Silesia jest w finale

Jakbym się nie meldowała w przyszłym tygodniu to proszę się nie martwić
    mamy pracować od 5 do 20 o.O

Dobranoc wiedźmy

iwcia77, Aasiula, krycha.stara, Mega, ComeToMeBaby, Bozia3, macduska, sandra80, moremi, dorbie, ania.g, pierwiastka, anna maria, Sabina, efcia, malgos741, Dziobak, Mimbla lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dotarłam do końca i lecę spać, bo chyba nikogo niet. Dobranoc więc, jutro przeczytacie ;)

moremi, iwcia77, anna maria lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • moremi Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja do Was pisze z patologii. Ciśnienie mi nie spadało, a rosło. W szitalu było na poziomie 162/102. Tak ze ten...
    No i przyjął mnie na oddział zastępca kliniki i stwierdził, że powinnam już tydzień temu urodzić. Prawdopodobnie już jutro będą otwierać mi szyjkę i wywoływać poród. Zobaczymy jak sytuacja się będzie rozwijac. Na razie na ktg dwa (!!!) skurcze.
    Dostałam coś na zbicie cisnienia i jakieś kropelki na lepszy sen.
    Dobranoc.

ComeToMeBaby, peppapig, paszczakin, satori, Jastra, macduska, kapturnica, Aasiula, pierwiastka, anna maria, Kisiel, Mega, caffe, Sabina, efcia, Bozia3, malgos741, Dziobak, Reni, Magda*, Mimbla lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A ja do Was pisze z patologii. Ciśnienie mi nie spadało, a rosło. W szitalu było na poziomie 162/102. Tak ze ten...
    No i przyjął mnie na oddział zastępca kliniki i stwierdził, że powinnam już tydzień temu urodzić. Prawdopodobnie już jutro będą otwierać mi szyjkę i wywoływać poród. Zobaczymy jak sytuacja się będzie rozwijac. Na razie na ktg dwa (!!!) skurcze.
    Dobranoc.

Trzymajcie się. Dobrej nocy :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dobranoc.

Morek "tak ze ten" ;D wdech , wydech, wdech , wydech :) teraz zaczyna sie przygoda :D , ktora na zawsze zmieni Twoje zycie :) <3

dorbie, peppapig, macduska, Aasiula, sandra80, efcia, malgos741, Dziobak, BISCA, Magda*, krycha.stara lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 00:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Morka, to unormowania ciśnienia i szybkiego lekkiego porodu! Myślę o Tobie. Zdawaj relację. Idę zasiąść w drugim rzędzie <3

Aasiula, Mega, malgos741, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dobranoc.

Trzymam z calej sily kciuki. Jutro bede wspierac wirtualnie i nadstawiac swoja wadzajne ;-). Moze mi co wpadnie, jak Toto wyskoczy ;-). Bedzie dobrze. <3

Aasiula, sandra80, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi, trzymam kciuki! Jutro wasz dzien :)

Byłam w Wc i dziwnie mi cos trzasnęlo na dole. Przez chwile myślałam ze poleca wody ale nic sie nie dzieje... Teraz mam schize :/

dorbie, Aasiula, Mega, caffe, efcia, malgos741, ComeToMeBaby, Dziobak, BISCA, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 01:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dobranoc.
    Trzymaj się.
    Uwielbiam takie opinie. Każdy zrobiłby inaczej.
    No nic, jesteś na pewno w dobrych rekach i bedzie ok,

Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 01:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Moremi, trzymam kciuki! Jutro wasz dzien :)

Byłam w Wc i dziwnie mi cos trzasnęlo na dole. Przez chwile myślałam ze poleca wody ale nic sie nie dzieje... Teraz mam schize :/
    No Natka,może razem jutro urodzicie z Morka :-)

Aasiula, sandra80, BISCA, Magda*, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 02:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko kontrolnie,bo nie mam czasu nadrobić.czyli po raz pierwszy w historii będzie poród stereo?:-)
    Eee,pewnie Morek zaciśnie uda co by być solistką..;-)
    My z Kapta miałyśmy mieć blizniakow,to ja, żeby skupić całą uwagę na sobie,już miesiąc wcześniej urodziłam...
    Buhaha:-) :-) :-) :-)

A serio serio,to bardzo chciałam to mieć za soba,jakbym przenosiła to bym chyba miała pazury obgryzione aż do łokci.. U nóg też! I też aż do łokci...;-)

Czekam na info i otrzymam kciukasy za was Natka i Moremi.

Więcej nie pisze bo mój mlekozbòj znowu mlaszcze..zaczynam się bać tego dźwięku..
    W "co ludzie powiedzą" Emeth bał się wyjść z domu bo Hiacynta na niego śpiewała,a ją się boje wyjrzec spod kołdry bo Iwo na mnie mlaszcze...taaaa...
    :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 02:06

peppapig, paszczakin, dorbie, ania.g, macduska, kapturnica, Aasiula, anna maria, Kisiel, Mega, caffe, sandra80, Sabina, efcia, moremi, Bozia3, malgos741, ComeToMeBaby, Dziobak, Reni, Magdala, BISCA, Magda*, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

‹‹ 12239 12240 12241 12242 12243 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ