35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Poród stereo? Dla mnie bomba
Ale raczej się nie zapowiada na szybkie rozkrecenie.dorbie, macduska, kapturnica, Aasiula, Kisiel, Mega, Sabina, efcia, malgos741, ComeToMeBaby, Dziobak, Elfik, BISCA, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Nie no... Muszę Wam pokazać! Na grudniówkach laska wrzuciła przed chwilą
Było i nie ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 10:03
dorbie, macduska, kapturnica, Aasiula, anna maria, Kisiel, Mega, caffe, sandra80, efcia, Sabina, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:Morek, to niech rozkrecają. 15.11.15 super data!
Powodzenia!
Chrzesniaczka mojego M urodzona 15.08.15. Gdybym ja urodziła 15.11.15, to teściowa nie musiałaby nigdzie zapisywać tych dat. Ale to za proste.dorbie, kapturnica, Aasiula, Kisiel, Mega, Sabina, efcia, malgos741, Dziobak, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzień dobry
Moremi, ściskam wszystko żeby poszło szybko i bezboleśnie. Po tekście który przeczytałam darłam się do męża że jak ja będę po cc na po operacyjnej to on ma małej z oka nie spuszczać nawet na sekundę.dorbie, anna maria, Mega, efcia, moremi, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Wczoraj byłam znów na IP. Dostałam plamienia. Przyjęli mnie w trybie natychmiastowym. Wszystko jest ok a powodem plamienia mogła być skracająca się szyjka. Możliwe też że blizna się rozwarstwia ale na usg tego nie widać. Tak powiedział lekarz. Mam dosyć tych specjalistów i atrakcji.
dorbie, Jastra, malgos741, ComeToMeBaby, Elfik, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyCześć!
A ja sobie polegujez kotem małym i książką. Dobrze mi. Jak cudnie mieć wolne weekendy
Morka, trzymam kciukiobyś nie musiała za długo czekać.
Ania, obyś już nie miała żadnych atrakcji do 18.01
ania.g, Aasiula, Mega, efcia, moremi, malgos741, ComeToMeBaby, Elfik, BISCA, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:A ja do Was pisze z patologii. Ciśnienie mi nie spadało, a rosło. W szitalu było na poziomie 162/102. Tak ze ten...
No i przyjął mnie na oddział zastępca kliniki i stwierdził, że powinnam już tydzień temu urodzić. Prawdopodobnie już jutro będą otwierać mi szyjkę i wywoływać poród. Zobaczymy jak sytuacja się będzie rozwijac. Na razie na ktg dwa (!!!) skurcze.
Dostałam coś na zbicie cisnienia i jakieś kropelki na lepszy sen.
Dobranoc.
Więc jednak 15Lekkiego porodu i czekamy na wieści
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Oj, tak. A ile ja wyrzucam. non stop wyrzucam i dalej mam dużo. Najgorzej z tymi ubraniami dzieci, ciagle ktos cos daje, co jest niekoniecznie dobre.
A tak w ogóle mam taką fajna kurtkę taką z puchu poliestrowego z Decathlonu po Hubercie zielony jaskrawy z dodatkiem czarnego na 128/134, za mała nie mam komu oddać. Nie ma nikt z nas chłopca na ten rozmiar? Nie chce wrzucac do kontenera, nie chce wystawiac na allegro za 10zł. A w ogóle nie jest zniszczona
Ja chętnie wezmę dla Igoradorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien doPPry!
Moremi kurcze posmialam sie z tej grudniowki.Ja jak malego przyniesli mi po 2godzinach to sprawdzalam opaski czy maja moje nazwisko bo tez mialam wrazenie ,ze mi dziecko podmienia.Ale laska miala przejscie.Trzymaj sie tam i pogadaj z Toto zebynie lecial juz w kulki tylko wylazil bo kumple sie o niego dopytujaania.g, dorbie, Mega, efcia, moremi, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Wczoraj byłam znów na IP. Dostałam plamienia. Przyjęli mnie w trybie natychmiastowym. Wszystko jest ok a powodem plamienia mogła być skracająca się szyjka. Możliwe też że blizna się rozwarstwia ale na usg tego nie widać. Tak powiedział lekarz. Mam dosyć tych specjalistów i atrakcji.
Achhh trzymaj się Anulka. Ważne że wszystko pod kontroląania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc,
Kładłam sie spać lekko zmieszana ale wody nie ruszyłymoze pukneło w spojeniu łonowym? Takze czekam dalej. Pół soboty przespałam, noc też. Chyba organizm odreagowuje zmęczenie. Pogoda średnia na mycie okien ale moze jutro cos zrobie
Data dzis świetnaMoremi, trzymam kciuki żebyś zareagowała na leki i urodziła
to juz kwestia godzin, wkrótce Toto wyląduje na twojej piersi
Ania, współczuje nerwów. Mam nadzieje ze następny raz w szpitalu to na porodowke sie wybierzesz.
Miłej niedzieli!dorbie, Aasiula, Kisiel, Mega, ania.g, efcia, malgos741, ComeToMeBaby, Elfik, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny