X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poród stereo? Dla mnie bomba :-D
    Ale raczej się nie zapowiada na szybkie rozkrecenie.

dorbie, macduska, kapturnica, Aasiula, Kisiel, Mega, Sabina, efcia, malgos741, ComeToMeBaby, Dziobak, Elfik, BISCA, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • satori Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:08

Mega, Elfik lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek, to niech rozkrecają. 15.11.15 super data!
    Powodzenia!

dorbie, Aasiula, Mega, efcia, malgos741, ComeToMeBaby, Dziobak, Elfik, BISCA, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no... Muszę Wam pokazać! Na grudniówkach laska wrzuciła przed chwilą :-D

Było i nie ma.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2015, 10:03

dorbie, macduska, kapturnica, Aasiula, anna maria, Kisiel, Mega, caffe, sandra80, efcia, Sabina, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Morek, to niech rozkrecają. 15.11.15 super data!
    Powodzenia!
    Super, super, ale jak na 17 wyskoczy to się nie zdziwię.
    Chrzesniaczka mojego M urodzona 15.08.15. Gdybym ja urodziła 15.11.15, to teściowa nie musiałaby nigdzie zapisywać tych dat. Ale to za proste.

dorbie, kapturnica, Aasiula, Kisiel, Mega, Sabina, efcia, malgos741, Dziobak, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Moremi, ściskam wszystko żeby poszło szybko i bezboleśnie. Po tekście który przeczytałam darłam się do męża że jak ja będę po cc na po operacyjnej to on ma małej z oka nie spuszczać nawet na sekundę.

dorbie, anna maria, Mega, efcia, moremi, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Moremi kochana trzymaj sie :) zycze szybkiego porodu

Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj byłam znów na IP. Dostałam plamienia. Przyjęli mnie w trybie natychmiastowym. Wszystko jest ok a powodem plamienia mogła być skracająca się szyjka. Możliwe też że blizna się rozwarstwia ale na usg tego nie widać. Tak powiedział lekarz. Mam dosyć tych specjalistów i atrakcji.

dorbie, Jastra, malgos741, ComeToMeBaby, Elfik, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    A ja sobie poleguje :-) z kotem małym i książką. Dobrze mi. Jak cudnie mieć wolne weekendy :-)

Morka, trzymam kciuki <3 obyś nie musiała za długo czekać.
    Ania, obyś już nie miała żadnych atrakcji do 18.01 :-)

ania.g, Aasiula, Mega, efcia, moremi, malgos741, ComeToMeBaby, Elfik, BISCA, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    A ja do Was pisze z patologii. Ciśnienie mi nie spadało, a rosło. W szitalu było na poziomie 162/102. Tak ze ten...
    No i przyjął mnie na oddział zastępca kliniki i stwierdził, że powinnam już tydzień temu urodzić. Prawdopodobnie już jutro będą otwierać mi szyjkę i wywoływać poród. Zobaczymy jak sytuacja się będzie rozwijac. Na razie na ktg dwa (!!!) skurcze.
    Dostałam coś na zbicie cisnienia i jakieś kropelki na lepszy sen.
    Dobranoc.

Więc jednak 15 :) Lekkiego porodu i czekamy na wieści

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)

efcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Oj, tak. A ile ja wyrzucam. non stop wyrzucam i dalej mam dużo. Najgorzej z tymi ubraniami dzieci, ciagle ktos cos daje, co jest niekoniecznie dobre.

A tak w ogóle mam taką fajna kurtkę taką z puchu poliestrowego z Decathlonu po Hubercie zielony jaskrawy z dodatkiem czarnego na 128/134, za mała nie mam komu oddać. Nie ma nikt z nas chłopca na ten rozmiar? Nie chce wrzucac do kontenera, nie chce wystawiac na allegro za 10zł. A w ogóle nie jest zniszczona

Ja chętnie wezmę dla Igora :)

dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doPPry!
    Moremi kurcze posmialam sie z tej grudniowki.Ja jak malego przyniesli mi po 2godzinach to sprawdzalam opaski czy maja moje nazwisko bo tez mialam wrazenie ,ze mi dziecko podmienia.Ale laska miala przejscie.Trzymaj sie tam i pogadaj z Toto zebynie lecial juz w kulki tylko wylazil bo kumple sie o niego dopytuja 8)

ania.g, dorbie, Mega, efcia, moremi, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    No ale tu sie dzieje
    Morka <3
    Natka <3
    Ania <3
    Udanej niedzieli życzę

Natka_79, Mega, ania.g, efcia, malgos741, ComeToMeBaby, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Wczoraj byłam znów na IP. Dostałam plamienia. Przyjęli mnie w trybie natychmiastowym. Wszystko jest ok a powodem plamienia mogła być skracająca się szyjka. Możliwe też że blizna się rozwarstwia ale na usg tego nie widać. Tak powiedział lekarz. Mam dosyć tych specjalistów i atrakcji.

Achhh trzymaj się Anulka. Ważne że wszystko pod kontrolą

ania.g lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Ja chętnie wezmę dla Igora :)
    To podaj mi adres na priv

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc,
    Kładłam sie spać lekko zmieszana ale wody nie ruszyły ;) moze pukneło w spojeniu łonowym? Takze czekam dalej. Pół soboty przespałam, noc też. Chyba organizm odreagowuje zmęczenie. Pogoda średnia na mycie okien ale moze jutro cos zrobie
    Data dzis świetna :) Moremi, trzymam kciuki żebyś zareagowała na leki i urodziła :) to juz kwestia godzin, wkrótce Toto wyląduje na twojej piersi :)
    Ania, współczuje nerwów. Mam nadzieje ze następny raz w szpitalu to na porodowke sie wybierzesz.
    Miłej niedzieli!

dorbie, Aasiula, Kisiel, Mega, ania.g, efcia, malgos741, ComeToMeBaby, Elfik, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    To podaj mi adres na priv

To poproszę o instrukcję gdzie tu priv znaleźć? Wiesz, ja tu jeszcze jak dziecko we mgle hihihih

dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oki, już wysłałam. Ufff :)

dorbie lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania to mialas wczoraj strachu.Eh teraz powiedz Julce ze ma grzecznie siedziec do konca roku i wczesniej nic nie kombinowac <3

anna maria, Aasiula, ania.g, efcia, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 12240 12241 12242 12243 12244 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ