SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak dokaldnie o tm mowie o ich postawie.Niby biedni uciekaja przed wojna a nic im sie nie podoba i maja wieczne pretensje.Jak widzialam w necie wpowiedz jednego ze mu zimno ,jedzenie nie dobre i oni chca wiecej pieniedzy zeby gotowac swoje jedzenie to noz mi sie w kieszonce otwieral sam..Ha lepsz numer jeden sie żalił ,że za duzo ich jest w pokojach i on nie moze z zona sexu uprawiac i od 3dni ma celibat o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 12:46

krycha.stara, ComeToMeBaby, Mega, efcia, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krycha to u mnie bedzie harmider w swieta.Mamy chrzciny w 2gi dzien swiat i impreze robie u siebie w domu.Nie bedzie nas znow tak duzo.......... .tylko 25osob XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 12:52

krycha.stara, anna maria, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Jest moja matka adopcyjna! Tobie bym ostatniego eurasa oddala akurat! :-) Ale nie dzis, bo na ten miesiac juz mi sie skonczyly i wlasnie wyskrobuje resztki z podlogi na obiad ;-)
    Moge Ci obiad postawic.Taki dzis nie za pracochlonny.Makaronz bialym serem walne mlodemu to sie podzieli z Toba =D
    Ps. te eurasy skitraj dobrze w keiszeni bo Ci emigranty wszystko wykradnOM =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 12:53

krycha.stara, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Nie zeby mi sie drazyc chcialo, ale powtorze: skad ta kasa? Z nieba spadla? Czy Unia (czytaj: Niemcy) dala? Poza tym jeden podrecznik chocby nie wiem jak drogi nie kosztuje 500 zl. Ja Polsce nie zaluje, niech ma, niech daje. Problem w tym, ze nie ma, a daje...
    Krycha wyluzuj :)
    Ja płace podatki i moj maz tez i chcielibyśmy jakieś realnej pomocy, albo żebyśmy zarabiali na tyle, zeby tej pomocy nie trzeba było. Niestety, za wszystko trzeba płacić z własnej kieszeni: wyprawka szkolna to majątek, lekarstwa - ceny masakra, w poniedziałek jadę Młodej kupic okulary i już sie boje. Zeby mogła w maju jechać nad morze na tydzień kasę odkładam już od września. I nie mam wymagań typu: nic nie bede robią, mam dziecko to niech państwo płaci. Nie, ja chce tylko godnie żyć i tyle. Nie chce sie zastanawiać czy jak pozwolę sobie na wyjście do kina po wypłacie, to na koniec miesiaca mi starczy na chleb.... I nie mów mi, ze wszystko w Europie finansują Niemcy, bo to troche nie na miejscu. Europa to nie Niemcy, Niemcy to nie pępek swiata, nie rządzą światem (choć pewnie by chcieli, już widze to w zapędach Merkel). Mnie nie interesują zasiłki w innych państwach, ani skad na to ich rządy biorą kasę, interesuje mnie to co sie dzieje w Polsce, bo tu żyje.

Nie, nie głosowałam na PiS, ale z ciekawością i pewnym dreszczykiem emocji czekam jak sie wywiążą ze swoich obietnic przedwyborczych :)

Witam w te smutna sobotę....

kapturnica, sandra80, ivf-ivf, krycha.stara, macduska, ComeToMeBaby, Bozia3, efcia, malgos741, moremi, Magda*, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Czy bedzie bardzo duzym nietaktem, jesli napisze, ze wolalabym nie pomagac nikomu, bo mnie samej do pierwszego ledwo starcza? Z mama sie moge podzielic ewentualnie, jesli juz dzielic musze. Wbrew pozorom niemiecki podatnik na pieniadzach nie spi, a juz na pewno nie Polka tyrajaca na zmywaku. Ale ja nie narzekam, biedni Syryjczycy maja przeciez gorzej :-P

żadnym, dlatego napisałam: "jeśli byłby jakiś wybór"

krycha.stara lubi tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co czuje ze sie zaraz tu ktos z Kims pokloci o wojane ,podatki jebane kocie zarcie i Angele .

krycha.stara, Mega, kapturnica, Dziobak, efcia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapta jak sie robi Taki makaron z serem?

Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    .Ha lepsz numer jeden sie żalił ,że za duzo ich jest w pokojach i on nie moze z zona sexu uprawiac i od 3dni ma celibat o.O
    Hahaha, tak zerkam jednym okiem na te wpisy, ale obok tego nie mogę przejść przecież obojętnie :-P ja tego gościa rozumiem. ;-) Buahaha omg, oni są inni. Kulturowo. I wszystko z tego wynika. Oburzają nas ich normy zachowania, tyle że u nich tak właśnie jest. Jedyna różnica między europejczykami a nimi jest taka, że w razie przesiedlenia my się dostosowujemy do nowego środowiska a oni swoje środowisko zabierają ze sobą. W tych swoich wypranych mózgach.

Edit: przesadzilam - nie jedyna różnica.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 13:17

krycha.stara, Mega, Dziobak, efcia, moremi, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Gotujesz makaron. Kruszysz biały ser ( u nas wołają na to twaróg), sypiesz cukrem, cynamonem, możesz dodać roztopionego masełka. Mniam. A już rewelka jak makaron jest jeszcze podsmażany. U nas tak to przynajmniej wygląda.

kapturnica, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Hahaha, tak zerkam jednym okiem na te wpisy, ale obok tego nie mogę przejść przecież obojętnie :-P ja tego gościa rozumiem. ;-) Buahaha omg, oni są inni. Kulturowo. I wszystko z tego wynika. Oburzają nas ich normy zachowania, tyle że u nich tak właśnie jest. Jedyna różnica między europejczykami a nimi jest taka, że w razie przesiedlenia my się dostosowujemy do nowego środowiska a oni swoje środowisko zabierają ze sobą. W tych swoich wypranych mózgach.

Ja napisza wprost.... Jak on by rzeczywiscie traume wojny przeżywał to by mu sie ru.... c nie chciało, bo by glowy do tego nie mial.

kapturnica, Mega, macduska, Bozia3, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    A zjadlabym takiego makarona. Cukrem posypiesz? :-)
    No pewnie!!Jak szalec to szalec

krycha.stara, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Ja napisza wprost.... Jak on by rzeczywiscie traume wojny przeżywał to by mu sie ru.... c nie chciało, bo by glowy do tego nie mial.
    No nie złapałaś mojego przekazu. Ale to nic nie szkodzi, nie znamy się tak dobrze ;-)

Mega, kapturnica, krycha.stara, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    U mnie bardzo prosto: kupujesz makaron, twaróg (ja półtłusty). Gotujesz makaron, wykładasz na talerz, sypiesz podrobionym twarogiem, sypiesz cukier, mozna to jeszcze polać stopionym masłem :D

anna maria, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Gotujesz makaron. Kruszysz biały ser ( u nas wołają na to twaróg), sypiesz cukrem, cynamonem, możesz dodać roztopionego masełka. Mniam. A już rewelka jak makaron jest jeszcze podsmażany. U nas tak to przynajmniej wygląda.
    No.... :) u mnie bez cynamonu, nie lubie

iwcia77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania jak pisala Kometa.Gotuje makaron np.kreciołek i posypuje sie serem bialym (twarogiem) plus cukier na gore.
    Inna wersa to dodatek marmolady z jablek .
    U nas akurat nie robi sie podsmazanego czy nie daje masla.

anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Może tylko tak potrafi stres odreagować ;-)

krycha.stara, ComeToMeBaby, moremi, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Beda sie bic? Jaaaacie, nareszcie jakas akcja jak na wiejskiej zabawie. Dawno tu juz sztacheta nikt nie oberwal :-P

jedna baba, drugiej babie wsadziła do oka grabie ;)

krycha.stara, kapturnica, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    No nie złapałaś mojego przekazu. Ale to nic nie szkodzi, nie znamy się tak dobrze ;-)

No odpowiadalas na post o dramatycznym 3 dniowym celibacie uchodźcy wojennego :-) i ja sie bardziej do tego odnioslam.

• anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta wersja z marmolada napewno przypasi mojemu m,dzieki
    kapturnica wrote:
    Ania jak pisala Kometa.Gotuje makaron np.kreciołek i posypuje sie serem bialym (twarogiem) plus cukier na gore.
    Inna wersa to dodatek marmolady z jablek .
    U nas akurat nie robi sie podsmazanego czy nie daje masla.

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • efcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dziobak dokaldnie o tm mowie o ich postawie.Niby biedni uciekaja przed wojna a nic im sie nie podoba i maja wieczne pretensje.Jak widzialam w necie wpowiedz jednego ze mu zimno ,jedzenie nie dobre i oni chca wiecej pieniedzy zeby gotowac swoje jedzenie to noz mi sie w kieszonce otwieral sam..Ha lepsz numer jeden sie żalił ,że za duzo ich jest w pokojach i on nie moze z zona sexu uprawiac i od 3dni ma celibat o.O

No prostytutka jego mać !
    a, ze niby oni w 5gwiazdkowych apartamentach chca mieszkać O.o
    tu i tak maja lepsze warunki niz w tych swoich lepiankach

krycha.stara, sandra80, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 12233 12234 12235 12236 12237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ