X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak dokaldnie o tm mowie o ich postawie.Niby biedni uciekaja przed wojna a nic im sie nie podoba i maja wieczne pretensje.Jak widzialam w necie wpowiedz jednego ze mu zimno ,jedzenie nie dobre i oni chca wiecej pieniedzy zeby gotowac swoje jedzenie to noz mi sie w kieszonce otwieral sam..Ha lepsz numer jeden sie żalił ,że za duzo ich jest w pokojach i on nie moze z zona sexu uprawiac i od 3dni ma celibat o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 12:46

krycha.stara, ComeToMeBaby, Mega, efcia, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krycha to u mnie bedzie harmider w swieta.Mamy chrzciny w 2gi dzien swiat i impreze robie u siebie w domu.Nie bedzie nas znow tak duzo.......... .tylko 25osob XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 12:52

krycha.stara, anna maria, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Jest moja matka adopcyjna! Tobie bym ostatniego eurasa oddala akurat! :-) Ale nie dzis, bo na ten miesiac juz mi sie skonczyly i wlasnie wyskrobuje resztki z podlogi na obiad ;-)
    Moge Ci obiad postawic.Taki dzis nie za pracochlonny.Makaronz bialym serem walne mlodemu to sie podzieli z Toba =D
    Ps. te eurasy skitraj dobrze w keiszeni bo Ci emigranty wszystko wykradnOM =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 12:53

krycha.stara, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Nie zeby mi sie drazyc chcialo, ale powtorze: skad ta kasa? Z nieba spadla? Czy Unia (czytaj: Niemcy) dala? Poza tym jeden podrecznik chocby nie wiem jak drogi nie kosztuje 500 zl. Ja Polsce nie zaluje, niech ma, niech daje. Problem w tym, ze nie ma, a daje...
    Krycha wyluzuj :)
    Ja płace podatki i moj maz tez i chcielibyśmy jakieś realnej pomocy, albo żebyśmy zarabiali na tyle, zeby tej pomocy nie trzeba było. Niestety, za wszystko trzeba płacić z własnej kieszeni: wyprawka szkolna to majątek, lekarstwa - ceny masakra, w poniedziałek jadę Młodej kupic okulary i już sie boje. Zeby mogła w maju jechać nad morze na tydzień kasę odkładam już od września. I nie mam wymagań typu: nic nie bede robią, mam dziecko to niech państwo płaci. Nie, ja chce tylko godnie żyć i tyle. Nie chce sie zastanawiać czy jak pozwolę sobie na wyjście do kina po wypłacie, to na koniec miesiaca mi starczy na chleb.... I nie mów mi, ze wszystko w Europie finansują Niemcy, bo to troche nie na miejscu. Europa to nie Niemcy, Niemcy to nie pępek swiata, nie rządzą światem (choć pewnie by chcieli, już widze to w zapędach Merkel). Mnie nie interesują zasiłki w innych państwach, ani skad na to ich rządy biorą kasę, interesuje mnie to co sie dzieje w Polsce, bo tu żyje.

Nie, nie głosowałam na PiS, ale z ciekawością i pewnym dreszczykiem emocji czekam jak sie wywiążą ze swoich obietnic przedwyborczych :)

Witam w te smutna sobotę....

kapturnica, sandra80, ivf-ivf, krycha.stara, macduska, ComeToMeBaby, Bozia3, efcia, malgos741, moremi, Magda*, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Czy bedzie bardzo duzym nietaktem, jesli napisze, ze wolalabym nie pomagac nikomu, bo mnie samej do pierwszego ledwo starcza? Z mama sie moge podzielic ewentualnie, jesli juz dzielic musze. Wbrew pozorom niemiecki podatnik na pieniadzach nie spi, a juz na pewno nie Polka tyrajaca na zmywaku. Ale ja nie narzekam, biedni Syryjczycy maja przeciez gorzej :-P

żadnym, dlatego napisałam: "jeśli byłby jakiś wybór"

krycha.stara lubi tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co czuje ze sie zaraz tu ktos z Kims pokloci o wojane ,podatki jebane kocie zarcie i Angele .

krycha.stara, Mega, kapturnica, Dziobak, efcia, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapta jak sie robi Taki makaron z serem?

Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    .Ha lepsz numer jeden sie żalił ,że za duzo ich jest w pokojach i on nie moze z zona sexu uprawiac i od 3dni ma celibat o.O
    Hahaha, tak zerkam jednym okiem na te wpisy, ale obok tego nie mogę przejść przecież obojętnie :-P ja tego gościa rozumiem. ;-) Buahaha omg, oni są inni. Kulturowo. I wszystko z tego wynika. Oburzają nas ich normy zachowania, tyle że u nich tak właśnie jest. Jedyna różnica między europejczykami a nimi jest taka, że w razie przesiedlenia my się dostosowujemy do nowego środowiska a oni swoje środowisko zabierają ze sobą. W tych swoich wypranych mózgach.

Edit: przesadzilam - nie jedyna różnica.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 13:17

krycha.stara, Mega, Dziobak, efcia, moremi, iwcia77, Mimbla lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Gotujesz makaron. Kruszysz biały ser ( u nas wołają na to twaróg), sypiesz cukrem, cynamonem, możesz dodać roztopionego masełka. Mniam. A już rewelka jak makaron jest jeszcze podsmażany. U nas tak to przynajmniej wygląda.

kapturnica, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Hahaha, tak zerkam jednym okiem na te wpisy, ale obok tego nie mogę przejść przecież obojętnie :-P ja tego gościa rozumiem. ;-) Buahaha omg, oni są inni. Kulturowo. I wszystko z tego wynika. Oburzają nas ich normy zachowania, tyle że u nich tak właśnie jest. Jedyna różnica między europejczykami a nimi jest taka, że w razie przesiedlenia my się dostosowujemy do nowego środowiska a oni swoje środowisko zabierają ze sobą. W tych swoich wypranych mózgach.

Ja napisza wprost.... Jak on by rzeczywiscie traume wojny przeżywał to by mu sie ru.... c nie chciało, bo by glowy do tego nie mial.

kapturnica, Mega, macduska, Bozia3, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    A zjadlabym takiego makarona. Cukrem posypiesz? :-)
    No pewnie!!Jak szalec to szalec

krycha.stara, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Ja napisza wprost.... Jak on by rzeczywiscie traume wojny przeżywał to by mu sie ru.... c nie chciało, bo by glowy do tego nie mial.
    No nie złapałaś mojego przekazu. Ale to nic nie szkodzi, nie znamy się tak dobrze ;-)

Mega, kapturnica, krycha.stara, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    U mnie bardzo prosto: kupujesz makaron, twaróg (ja półtłusty). Gotujesz makaron, wykładasz na talerz, sypiesz podrobionym twarogiem, sypiesz cukier, mozna to jeszcze polać stopionym masłem :D

anna maria, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Gotujesz makaron. Kruszysz biały ser ( u nas wołają na to twaróg), sypiesz cukrem, cynamonem, możesz dodać roztopionego masełka. Mniam. A już rewelka jak makaron jest jeszcze podsmażany. U nas tak to przynajmniej wygląda.
    No.... :) u mnie bez cynamonu, nie lubie

iwcia77 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania jak pisala Kometa.Gotuje makaron np.kreciołek i posypuje sie serem bialym (twarogiem) plus cukier na gore.
    Inna wersa to dodatek marmolady z jablek .
    U nas akurat nie robi sie podsmazanego czy nie daje masla.

anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Może tylko tak potrafi stres odreagować ;-)

krycha.stara, ComeToMeBaby, moremi, Kisiel, iwcia77 lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Beda sie bic? Jaaaacie, nareszcie jakas akcja jak na wiejskiej zabawie. Dawno tu juz sztacheta nikt nie oberwal :-P

jedna baba, drugiej babie wsadziła do oka grabie ;)

krycha.stara, kapturnica, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    No nie złapałaś mojego przekazu. Ale to nic nie szkodzi, nie znamy się tak dobrze ;-)

No odpowiadalas na post o dramatycznym 3 dniowym celibacie uchodźcy wojennego :-) i ja sie bardziej do tego odnioslam.

• anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta wersja z marmolada napewno przypasi mojemu m,dzieki
    kapturnica wrote:
    Ania jak pisala Kometa.Gotuje makaron np.kreciołek i posypuje sie serem bialym (twarogiem) plus cukier na gore.
    Inna wersa to dodatek marmolady z jablek .
    U nas akurat nie robi sie podsmazanego czy nie daje masla.

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • efcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dziobak dokaldnie o tm mowie o ich postawie.Niby biedni uciekaja przed wojna a nic im sie nie podoba i maja wieczne pretensje.Jak widzialam w necie wpowiedz jednego ze mu zimno ,jedzenie nie dobre i oni chca wiecej pieniedzy zeby gotowac swoje jedzenie to noz mi sie w kieszonce otwieral sam..Ha lepsz numer jeden sie żalił ,że za duzo ich jest w pokojach i on nie moze z zona sexu uprawiac i od 3dni ma celibat o.O

No prostytutka jego mać !
    a, ze niby oni w 5gwiazdkowych apartamentach chca mieszkać O.o
    tu i tak maja lepsze warunki niz w tych swoich lepiankach

krycha.stara, sandra80, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 12233 12234 12235 12236 12237 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ