35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak, taki ładny obrazek nadbasenowy namalowałaś że aż sobie zanuciłam na kolendowom nutę "przybieżeli dziób zalali Pasterzem"
a tak poważnie to zazdraszczam oczywiście z powodów jak efcia wyżejDziobak, anna maria, iwcia77, efcia, Mega lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
anna maria wrote:Dziobak ale Ci fajnie
Znaczy palcem to kiwne, zeby mi pan z baru przyniosl kolejnego drinka z palemka na lezak przy basenie. O mamuniu...anna maria, pierwiastka, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, moremi, paszczakin, Kisiel, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dobrze pamietalam ,jest na watku staraczek z niemiec i jest w 5 tyg ciazy ,a odnas odeszla tak poprostu ? czy z hukiem wylwciala ?
krycha.stara lubi tę wiadomość
-
a pierogi ?Dziobak wrote:Ciesze sie strasznie. Raz, ze w zyciu tam nie bylam, dwa, ze pogoda w No penisowa i lepsza do marca nie bedzie, trzy, ze na swieta palcem nie kiwne, zadnych garow, ciast, ryb, sprzatania, zmywania, pierdoczenia.
Znaczy palcem to kiwne, zeby mi pan z baru przyniosl kolejnego drinka z palemka na lezak przy basenie. O mamuniu...Dziobak, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Kurczaki
a ja lubię święta w domu, najlepiej ze śniegiem i mrozem
ale chęć wyjazdu tez rozumiem
ivf-ivf, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:Kurczaki
a ja lubię święta w domu, najlepiej ze śniegiem i mrozem
ale chęć wyjazdu tez rozumiem
Brzmi prawie niemozliwie, co?
A sniegu i mrozu na swieta to u mnie nigdy nie ma...
pierwiastka, efcia, iwcia77, macduska, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Ja tez. Ale w tym roku wzielo mnie na totalne nic nierobienie w swieta. Pomysl, nie robisz nic, a i tak wszyscy sa zadowoleni.
Brzmi prawie niemozliwie, co?
A sniegu i mrozu na swieta to u mnie nigdy nie ma...
Możliwe, wierze Ci
Ja niestety po świętach czesto dogorywam kilka dni, mega dużą rodzinę mam...Dziobak, pierwiastka, macduska lubią tę wiadomość