35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pierwiastka wrote:to mam na liście, teraz po pierwsze primo ten progesteron nieszczęsny muszę uregulować bo szkoda marnować udrożnionych rurek na cykle z pustym przebiegiem
no tak ale to się wszystko zaczyna od prawidłowej owulacji, jak nie będzie owu to i progesteron będzie nisko, ja bym zaczęła od stymulacji, monitoringu i progesteronu wtedy, ale przed tym wszystkim hsgpierwiastka, moremi, Kisiel, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry wieczór, coś zajęta dziś byłam.
Zaglądam, Morka grozi już młodemu, ok - zdążyłam. Już bliżej niż dalej.
Tyle wieści tu dobrych dzisiaj, cieszę się bardzo. Iwcia - rewelacyjnie, Wielka ulga
Bisca i Gretka - do boju dziewczyny
Sabina - konkretna lekarka, korzystaj.
Faceci nietolerujący inseminacji... Hmm... Cóż, trzeba sobie czasem te klepki w głowie poprzestawiać na inny tor myślenia. Pewnie kiedy pojmą i zaakceptują powagę sytuacji będzie im łatwiej się do tego przekonać. Trzymam kciuki.
Noooo i Pani w ciąży? Kiedy egzamin? Ale byłyby jaja, Reni życzę Ci tego! Czekamy, tak?
Pierwiastka, dobrze gadają - rób hsg.
No i nie wiem co jeszcze. Zrobiłam dziś risotto z dynią. O ja pierniczę, jakie to cholerstwo słodkie było. Taka odmiana dyni, lepiej z niej ciasto piec niż obiad robić. No cóż, właśnie miksuję resztę dyni do słoików. Potem będę kombinować. Dziś już mi się nic nie chce. Narobilam się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 19:09
Mega, moremi, gretka, malgos741, sandra80, sandra80, pierwiastka, iwcia77, Kisiel, BISCA, macduska, Mimbla lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:no tak ale to się wszystko zaczyna od prawidłowej owulacji, jak nie będzie owu to i progesteron będzie nisko, ja bym zaczęła od stymulacji, monitoringu i progesteronu wtedy, ale przed tym wszystkim hsg
sandra80 lubi tę wiadomość
-
jestem juz , spozniona , bo musialam nadrobic was
polewam wino, dzis swieto lasu wiec zrobilam rosol, gulasz i ragù..zeby bylo czym zgryzc
no jaednak 10 i 13 listopad okazaly sie szczesliwe
dzieki dziewczyny za wszystkie kciukasy - pomogly! jestescie prawdziwe wiedzmy
kapturnica, caffe, pierwiastka, Dziobak, moremi, malgos741, ania.g, Kisiel, anna maria, Reni, dorbie, efcia, Aasiula, BISCA, macduska, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość