35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja tak sobie myślę, ze w naszych polskich warunkach zagraniczne imiona brzmią dziwnie i niestety niekiedy śmiesznie w połączeniu z nazwiskiem. Imię to wybór na całe życie i warto o nim myslec w perspektywie dorosłości... A wtedy Brajan lub inna Barbie nie brzmi dumnie.
Dzień dobryanna maria, Natka_79, Magda*, kapturnica, efcia, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Co do tych dziwnych imion 26 lat temu znajoma dala (bo on chcial ) synom :Tajfun i Orkan ,w gazecie ich opisali
,Taji i Ori wolaja na nich
Sabina, Magda*, ComeToMeBaby, dorbie, Jastra, Magdala, efcia, Bozia3, pierwiastka, Mimbla, Mega, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:A ja tak sobie myślę, ze w naszych polskich warunkach zagraniczne imiona brzmią dziwnie i niestety niekiedy śmiesznie w połączeniu z nazwiskiem. Imię to wybór na całe życie i warto o nim myslec w perspektywie dorosłości... A wtedy Brajan lub inna Barbie nie brzmi dumnie.
Dzień dobryivf-ivf, Jastra, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Tymczasem czekamy na Ignacego
,spiesz sie kapitanie bo wino sie chlodzi
Pewnie zaraz dostaniemy info że juz po wszystkim
BISCA, anna maria, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:A ja tak sobie myślę, ze w naszych polskich warunkach zagraniczne imiona brzmią dziwnie i niestety niekiedy śmiesznie w połączeniu z nazwiskiem. Imię to wybór na całe życie i warto o nim myslec w perspektywie dorosłości... A wtedy Brajan lub inna Barbie nie brzmi dumnie.
Dzień dobry
Mimo ze nie mieszkam w Polsce jesli chodzi o gust i wybor to juz blizej mi do Rocha niz do Brajanaivf-ivf, Natka_79, Sabina, anna maria, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:Witam o poranku
Mimo ze nie mieszkam w Polsce jesli chodzi o gust i wybor to juz blizej mi do Rocha niz do BrajanaNiech to juz bedzie Brian
Takie spolszczenie odbiera urok, a dla mnie to jakby ktoś nie douczył sie języka a usłyszał imie to sobie fonetycznie zapisał
ComeToMeBaby, Magda*, kapturnica, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Mnie w Brajanie najbardziej drażni pisownia
Niech to juz bedzie Brian
Takie spolszczenie odbiera urok, a dla mnie to jakby ktoś nie douczył sie języka a usłyszał imie to sobie fonetycznie zapisał
efcia lubi tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:No dobra Natka to masz do wyboru
Lajonel, Dżordż, Majkel, Dżastin... O
Dżordż to ksywka mojego chłopa z czasów licealnych
Oglądam se strone tvn24 i kurka zatkało mnie. Widziałyście focha Kamińskiego z wyrokiem o to że mu Biernacki urzędu nie przekazał? Kurka, koordynator od służb a takie rzeczy przy mediach wyprawia...dorbie, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry!Melduje sie i ja.Mielismy dzis szczepienie na pneumo.
Powiem Wam ,że samemu z rozdartym dzieciem po zastrzyku , w dodatku glodnym ,prowadzac to jest jakas masakra.
Jeszcze dzis prdolony wtorek wiec prdolony rynek to wieśwagonow najechalo sie .A niedzielni kierowcy mnie tak wkurViaja robiac bezsensowne korki (zwl na rondach i swiatłach bo chVj jeden z drugim pcha sie mimo ,ze nie ma gdzie .No ale on ma zielone!),ze mam czasem ochote wysiasc i pirdzielnac takiego w pysk!
Nie wyobrazam sobie malego wozic na tyle jak darłby jape,ja bym go nie widziala i nie mogla podac smoczka i jednoczesnie miala sie w pelni skupic na drodzeefcia, peppapig, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
A w temacie imion to u nas w miescie urodził się ostanie Philippe Niesłoń. Nie Filip a Philippe, ale podejrzewam że rodzice mieszkają za granicą. Co ciekawe w tym samym czasie pojawiła się też Emily, nie Emilia, pewnie ta sama historia.
dorbie, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dzien dobry u mnie dzisiaj, pracuje z domu, zatem sie wyspalam. Mlody zjadl sniadanie i na 2 godziny zaleglismy w lozku, z czego ja spalam zdecydowanie dluzej niz on. Wiem, bo mnie maly zgred za wlosy ciagnel, ale sie nie dalam wybudzic..
zatem wyspana, slonce swieci, prace mam na lozkuefcia, beates, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no niestety jest moda na pewne imiona i jest ich zatrzęsienie
na szczęście Wkurwisława (Wkurwka) nikt nie ma
hehe, mi tam mody nie przeszkadzaja.. zreszta tu nikt nie ma AdamaNatka_79, sandra80, kapturnica, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bry!Melduje sie i ja.Mielismy dzis szczepienie na pneumo.
Powiem Wam ,że samemu z rozdartym dzieciem po zastrzyku , w dodatku glodnym ,prowadzac to jest jakas masakra.
Jeszcze dzis prdolony wtorek wiec prdolony rynek to wieśwagonow najechalo sie .A niedzielni kierowcy mnie tak wkurViaja robiac bezsensowne korki (zwl na rondach i swiatłach bo chVj jeden z drugim pcha sie mimo ,ze nie ma gdzie .No ale on ma zielone!),ze mam czasem ochote wysiasc i pirdzielnac takiego w pysk!
Nie wyobrazam sobie malego wozic na tyle jak darłby jape,ja bym go nie widziala i nie mogla podac smoczka i jednoczesnie miala sie w pelni skupic na drodze
Ty Kaptur poczebujesz szkolenia od Polara, nawet ja to widze- czego zes dziecia nie nakarmila po tym szczepieniu, cyckow z domu zapomnialas?sandra80, Natka_79, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, efcia, Simba, macduska, Bozia3, Mega, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Gzie??wsrod chorych???dzien szczepien od 8do10 nie powinno nikogo z chorymi dziecmi byc a przyszli!!
szybko stamtad
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 17 listopada 2015, 18:19
ivf-ivf, paszczakin, Sabina, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość