35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:nie wiem na czym to ma polegać nie dopytałam, ale ona tak zaszla, zdradzila koleżance ten patent i ta też w cionży, moze zbieg okoliczności, a może coś w tym jest, wiec co mi tam spróbuje
lekarz zalecił jej tabletki anty tylko na 5 dni, czekała na drugą @ i przy najbliższych płodnych zaszła
czy ktoś cos wie ? czy taki sposób ma oszukać organizm czy o co chodzi? co lekarz miał na mysli zalecając taki sposób?
wiesz co pierwsze słyszę, niektóre dziewczyny biorą i zachodzą, ale to chyba przez dłuższy czas, a w jakich dniach cyklu brały?efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:U nas tez bedzie problem z imieniem. Dla chlopca to juz calkiem nie mamy powyslu.
I nasze dziecko bedzie nosilo dwa nazwiska, moje i chuopa. Typowo francuskie i typowo polskie. Dobrac odpowiednie imie bedzie nie lada misja.
Na razie z zenskich podoba nam sie Julia (ale trzeba bedzie pisac Yulia)
Sie zobaczyefcia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:No jednak są imiona które mi się nie podobają, Tajfun? Toż to zapowiedź katastrofy
efcia, sandra80, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:zimno, leje , wieje.Ccek bymi sie skurczlis chowal pod pache.No way na zewnatrz!!
do pachy to on ma daleką drogę, sądząc po załączonym obrazkuefcia, Simba, BISCA, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Jeszcze Oliwka...(czarna lub zielona )
Przychodzi moj dzieć z pierwszego dnia przedszkola i mówi:
- Mamo, a z nami w klasie jest jakaś Truskawka.Chodziło o Oliwkę rzecz jasna.
Bry. Ja dzisiaj i jutro na szkoleniu. Na szczęście jest w tym hotelu wifi.
Pozdrowienia dla wszystkich członkiń Kurwidołka. Dla Morki jęczącej w bólach rodzenia w szczególności.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 14:09
Simba, sandra80, Natka_79, efcia, Bozia3, Sabina, BISCA, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość