35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ivf-ivf wrote:Mój byłby skrępowany takim prezentem, i ten brak swobody sprawilby chyba brak przyjemności z takiego prezentu. Byliśmy razem a spa i on stronil od tego typu zabiegów
Ale to indywidualna sprawa i moze Twojemu się spodoba:-)
(ostrzegam: to byl dzolk bardzo niskich lotow)efcia, Reni, Bozia3, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, macduska, Mimbla, Mega, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Moze jakbys mu powiedziala zeby sciagnal skarpetki, to bylby mniej skrepowany
(ostrzegam: to byl dzolk bardzo niskich lotow)
Ok, rozumiemot taki mam model, ale nie będę go na siłę zmieniac... ja lubie łazić po gabinetach kosmetycznych za nas dwoje
Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Mam niusa: dzwonili z kliniki pytać czy my na tą wizytę to na invitro się staramy. Bo jak tak to musimy przyjechać w listopadzie żeby nam dać szansę żeby jeszcze kasa była. Mamy termin 20.11! To już! Ja pierdziu, muszę rano zasuwać do laba badania zrobić
Wooow, no to szaleństwo!!! Allllle superComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Mam niusa: dzwonili z kliniki pytać czy my na tą wizytę to na invitro się staramy. Bo jak tak to musimy przyjechać w listopadzie żeby nam dać szansę żeby jeszcze kasa była. Mamy termin 20.11! To już! Ja pierdziu, muszę rano zasuwać do laba badania zrobić
zero czasu na stresowanie się niepotrzebne, najlepsza opcjaefcia, ComeToMeBaby, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Dzieczyny - moja kumpela z pracy dostała w prezencie bon na masaż relaksacyjny - 1 godz. Poszła na to i dziś opowiada, że było super - że bardzo sie jej podobało i w ogóle rewelacja...Ja mam znów zagwozdkę z prezentem dla A. na imieniny. Czy myślicie, że taki bon to dobry pomysł dla faceta?? Hmmm, zeby mu się tam za bardzo nie spodobało!!?? Z drugiej strony - wydaje mi się to fajny pomysł na relaks i prezent. Kupiłybyście taki bon swoim facetom?
Facety nie lubiom takich rzeczy. Wiekszosc nie lubi.
Chyba ze masaz robiony jest ustami. Na odpowiednim instrumencie
bouhahahSimba, pierwiastka, Bozia3, Reni, ivf-ivf, Magdala, macduska, beates, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Kurcze, ja w żadnej ciąży tej "bety" nie badałam, teraz są takie zalecenia?
Nieee, tylko dla własnej ciekawości się robi, żeby zobaczyć czy dobrze wzrasta i czy test aby na pewno się nie pomylił.
Jak szybko idziesz do lekarza to nie ma potrzeby, ja idę na początku grudnia, żeby już serduszko usłyszeć, więc by mnie stresowało czy na pewno wszystko ok do tego czasu.
Przy pierwszej ciąży też nie robiłam, tylko szybko do lekarza, a on oczywiście (ku mojemu rozczarowaniu) że jeszcze nic nie widzi poza pęcherzykiem. Więc teraz pójdę jak będzie miał szanse widziećBISCA, beates, ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Facety nie lubiom takich rzeczy. Wiekszosc nie lubi.
Chyba ze masaz robiony jest ustami. Na odpowiednim instrumencie
bouhahah
facety się do tego nie przyznają, bo koledzy mówią, że to gejowskie
a prawda jest taka, że nie jeden panicz rozwaliłby się w gabinecie i poddał zabiegom, które z reguły są przyjemne. Tym bardziej masaż relaksacyjny.
Mój czasami prosi mnie, żebym mu porządek z dłońmi zrobiła, manicure te sprawy
Do kosmetyczki też go wysłałam (prezent) i nie jest metroseksualny, ale lubi o sobie zadbać.Bozia3, BISCA, Simba, Sabina, ComeToMeBaby, efcia, macduska, Aasiula, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny