35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:facety się do tego nie przyznają, bo koledzy mówią, że to gejowskie
a prawda jest taka, że nie jeden panicz rozwaliłby się w gabinecie i poddał zabiegom, które z reguły są przyjemne. Tym bardziej masaż relaksacyjny.
Mój czasami prosi mnie, żebym mu porządek z dłońmi zrobiła, manicure te sprawy
Do kosmetyczki też go wysłałam (prezent) i nie jest metroseksualny, ale lubi o sobie zadbać.
Przeprowadzilam wywiad w biurze : 2 kobiety i ja - lubimy. Jeden facet nie lubi. Drugi lubi. À le on gej, to nie wiem jak liczyc
ide sobie kuoic cos do jedzenia.Bozia3, Reni, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:facety się do tego nie przyznają, bo koledzy mówią, że to gejowskie
a prawda jest taka, że nie jeden panicz rozwaliłby się w gabinecie i poddał zabiegom, które z reguły są przyjemne. Tym bardziej masaż relaksacyjny.
Mój czasami prosi mnie, żebym mu porządek z dłońmi zrobiła, manicure te sprawy
Do kosmetyczki też go wysłałam (prezent) i nie jest metroseksualny, ale lubi o sobie zadbać.Bozia3, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
Jastra wrote:Ooooooo nie! Niewolników w domu nigdy za dużo
BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:No. Mam kamień w żołądku. Ale dlatego że się stresuje hsg. Muszę iść po urlop. To co mam gadać szefowej????? Hej???? Jakaś pomoc?
że musisz kogoś z metra odebrać
że jedziesz babcię ze szpitala odebrać
lub że ratujesz świat akurat w ten dzień i nikt tego lepiej od ciebie nie zrobi
nie wiem co bym wymyśliła- jakieś sprawy rodzinne powinny przejść.
że też trzeba się takim francom tłumaczyć- weź sobie urlop na żądanie. bez tłumaczeń.Simba, efcia, BISCA, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A na co? Starqcie się? Jesteś chora? Na co?
Moja szefowa jest lekarzem.....
Prawde, że masz hsg, to Cię chyba nie dyskwalifikuje jako pracownikajak jest mądra baba to Cię wesprze, tym bardziej skoro jest lekarzem. Nie martw się.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Prawde, że masz hsg, to Cię chyba nie dyskwalifikuje jako pracownika
jak jest mądra baba to Cię wesprze, tym bardziej skoro jest lekarzem. Nie martw się.
ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny