35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:No. Mam kamień w żołądku. Ale dlatego że się stresuje hsg. Muszę iść po urlop. To co mam gadać szefowej????? Hej???? Jakaś pomoc?
Kiedy masz to hsg? Ja bym powiedziała po prostu, że mam zabieg jednodniowy i tyle, nie powinna pytać.ivf-ivf, Bozia3, Sabina, dorbie, efcia, BISCA, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:W innym świecie żyjesz. Ja nietety mam tak jak mam. Jak powiemno hsg to będę mieć potem przechlapane
A to przepraszam, to ja się nie orientuje... W sumie smutne to co piszesz. Urlop na żądanie weź.Sabina, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:No. Mam kamień w żołądku. Ale dlatego że się stresuje hsg. Muszę iść po urlop. To co mam gadać szefowej????? Hej???? Jakaś pomoc?
ivf-ivf, sandra80, pierwiastka, ComeToMeBaby, Sabina, Simba, dorbie, efcia, BISCA, macduska, Mimbla, gosia7122, satori, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a jak już taka dociekliwa, to z córkom do okulisty jedziesz, bo oczy zaczęła mrużyć, czy cus tam, no chyba że szefowa jest okulistką
BISCA, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Kiedy masz to hsg? Ja bym powiedziała po prostu, że mam zabieg jednodniowy i tyle, nie powinna pytać.
BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Simba wrote:Mnie sie wydaje ze u nas w domu niewolnikami jestesmy ja i M
na razie..
pomysl co bedzie, jak oni beda potrafili kieliszek do ogrodu przyniesc.. albo butelke
Bozia3, Simba, BISCA, macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:na razie..
pomysl co bedzie, jak oni beda potrafili kieliszek do ogrodu przyniesc.. albo butelkeSimba, efcia, BISCA, anna maria, Dziobak, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja się nigdy nikomu nie tłumaczę z własnego urlopu....nie możesz po prostu pójść do niej i powiedzieć, że potrzebujesz dzień urlopu - bo masz coś do załatwienia? Z jakiego powodu masz się jej opowiadać????jakby mnie zaczęła przepytywać nawet w sympatycznym tonie - po prostu grzecznie bym powiedziała jej, że muszę coś załatwić i potrzebny mi dzień - nic więcej......Nie jesteś dzieckiem, a to nie jest Twoja matka....
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kometa super informacja - krócej będziesz czekać i zamartwiać się....
ale babka mówiła że to nic, nie musimy tego mieć na wizycie, a można będzie w razie czego u nich zrobić albo dowieźć. Więc spoko loko. I cytologię tez u nich od razu zrobię, pisały dziewczyny że tam robiły, 30 zł kasują i z głowy. No ale mój m to już nie zdąży, będzie pewnie u nich robić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 13:30
Bozia3, BISCA, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:na razie..
pomysl co bedzie, jak oni beda potrafili kieliszek do ogrodu przyniesc.. albo butelke
mój Leszki przynosił, jak miał półtora roku mniej więcej ;)i jeszcze liczył czy dla wszystkich starczy
ps. nie cytować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 13:51
Bozia3, Reni, ComeToMeBaby, pierwiastka, Simba, Jastra, efcia, BISCA, Magdala, paszczakin, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabcia, a musisz sie naprawde tlumaczyc ? Powiedz, ze masz "pewna sprawe" do zalatwienia. Ona nie ma chyba prawa zadac motywu ?
A nie bedziesz miala zwolnienia lakarskiego ?ivf-ivf, Bozia3, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość