35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyefcia wrote:Kometa widzisz jakie to życie przewrotne
nie dalej jak wczoraj miałas doła, a dzisiaj skaczesz z radości
powodzenia, niech wszystko pójdzie po twojej mysli
Dokładnie to samo sobie pomyślałam. Niesamowite jak życie szybko stawia na nogiefcia, ComeToMeBaby, BISCA, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jastra ja wykresu nie prowadze, wiec sie zastanów czy mam akceptować twoje zaproszenie, no wiesz nie chce żebyś sie rozczarowała
P.S skłamałam, prowadze, ale tylko zaznaczam sporty, te łóżkowe i nie tylkoComeToMeBaby, Sabina, Elfik, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:Jastra ja wykresu nie prowadze, wiec sie zastanów czy mam akceptować twoje zaproszenie, no wiesz nie chce żebyś sie rozczarowała
P.S skłamałam, prowadze, ale tylko zaznaczam sporty, te łóżkowe i nie tylko
Jeśli będziesz o tym rozmawiać to się nie rozczaruję hihihi
Żartuję oczywiście. Będzie mi bardzo miło jeśli przyjmiesz i nie będę się musiała prosić jak będę chciała coś do Ciebie napisaćefcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Siedzę pod drzwiami z napisem "blok porodowy". Nie, jeszcze nie moja pora
czekam aż jakieś urządzenia sie zwolni, będę miała NST tylko co to jest. Wifi jest tu podle, marnie widze relacje jak przyjdzie czas
ComeToMeBaby, Jastra, BISCA, Bozia3, ivf-ivf, efcia, macduska, Elfik, Simba, gosia7122, satori, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorek urodziła czy dalej śpi?
Ja zrobiłam obiad wzięłam kajtka do siebie i śpimy se razem,przytulam,klepie go po dupce,buzi w czółko...sese może nie chyce za infantylizmy
Nie wszystko doczytałam, widzę nowe ,,twarze,,
Aa Kapcia czy szczepiłas na rotavirusy? Bo ja tak a na pneumokoki jeszcze nie,ile to kosztuje i ile dawek?w jakim wieku i odstępie? Jak możesz napisz lub kto tam się zna. A Dorbie gdzie bo nie widziałam. Wczoraj tak a oropo sowy przywołałam telepatycznie Gretke
...kurde dzisiaj kolejna wywiadowka w gimnazjum..kolejna na którą nie pójdę,j!ak to rozwiązać? ...Natka_79, beates, Jastra, BISCA, efcia, Simba, caffe, ania.g, malgos741, satori, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No dobra, pochwal sie - jakie buty kupilas?
Gdy już kupię wybrane rajstopy to musze kupić popielate buty bo wiem, że te co mam nie będa mi do rajstop pasowałyBISCA, Bozia3, ComeToMeBaby, efcia, Reni, Simba, Elfik, megan8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Morek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c05ba69aa325.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 15:10
Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, Reni, Elfik, Jastra, Bozia3, Mimbla, satori, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Siedzę pod drzwiami z napisem "blok porodowy". Nie, jeszcze nie moja pora
czekam aż jakieś urządzenia sie zwolni, będę miała NST tylko co to jest. Wifi jest tu podle, marnie widze relacje jak przyjdzie czas
Profil biofizyczny plodupewnie usg i sprawdzenie ilości wód, ruchy dzieci i łożysko.
efcia, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Siedzę pod drzwiami z napisem "blok porodowy". Nie, jeszcze nie moja pora
Hmmm, wchodząc na pierwszy lepszy opis w necie to ma to związek z leczeniem bólu, urazów itp... nie wiem po co masz to mieć szczerze mówiąc, ale miejmy nadzieję ze lekarze wiedząiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny