35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jastra wrote:Zbieram się po młodego. Miłego popołudnia
efcia, Elfik, Jastra, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:tera mam fazę na rajstopy hehehe.
Gdy już kupię wybrane rajstopy to musze kupić popielate buty bo wiem, że te co mam nie będa mi do rajstop pasowały
Fajne rajty ostatnio w Calzedonii widzialam i zaluje ze ich nie kupilam - czarne w szare gwiazdy.Dziobak, caffe, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Mam wolne. I to bez wywiadu
Kawę sobie z tej okazji zrobiłam. Dobrą. Z kawiarki
super!!
ja nie chciałam podpowiadać bo staram się żyć uczciwie ;P
zaraz, czy ściągnęłam już ostatni odcinek Downton Abbey?...
Peppa, czy Twój się jeszcze załapie jako wcześniak? a jednak nie..
Wcześniaki mają pneumo za darmo. za rotawirusa płaci się 270 czy coś koło tego...
mój neonatolog poleca.
O ile pamiętam to Kapta płaci 1600 zł za komplet...Sabina, peppapig, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:mój już lata i przynosi nam pantofle, nosi ze mna pranie z pralki do łazienki....niedługo już pora na kieliszki przyjdzie...
Ale stresu trochę zawsze jest, bo etap zmywarki jakoś ciągle nie może się zakończyć. Adaś regularnie myje tam moje Magnesy... O tempora, o mores...caffe, Elfik, megan8, Bozia3, satori, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Sprytnie!
Fajne rajty ostatnio w Calzedonii widzialam i zaluje ze ich nie kupilam - czarne w szare gwiazdy.
np. takie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/101289161c50.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 15:54
Sabina, ania.g, ComeToMeBaby, sandra80, BISCA, Jastra, megan8, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:super!!
ja nie chciałam podpowiadać bo staram się żyć uczciwie ;P
zaraz, czy ściągnęłam już ostatni odcinek Downton Abbey?...
Peppa, czy Twój się jeszcze załapie jako wcześniak? a jednak nie..
Wcześniaki mają pneumo za darmo. za rotawirusa płaci się 270 czy coś koło tego...
mój neonatolog poleca.
O ile pamiętam to Kapta płaci 1600 zł za komplet...
Mówiłam już ze tesknilam?Elfik, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja oprócz tego że własnie na takie wariackie mnie naszło, to tez postarałam się wybrać i bardziej seksowne hehehehe, a że na pewnej stronie znalazłam ponad 350 różnego rodzaju rajstop, to poszalałam
np. takie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/101289161c50.jpg
Omg caffe, to masz komplet do firanek
Dla mnie kazde rajtki są tak aseksualne. Tylko zimą, grube noszę.
A tu jeszcze facet z daleka się napali, rzuci zębami podwiazki odpinac, a tu zonk! "Czekaj stary, z tylka czeba ściągnąć"ania.g, caffe, Elfik, ComeToMeBaby, Sabina, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Elf, jak fajnie ze przylecialas
Uwielbiam to zdjecie na dole!!!
Normalnie aż mruczę aż zadowolenia
Zwłaszcza, że my z tych niefotogenicznych, rodzina Addamsów jak nic..
Mąż jak mi zrobi zdjęcie to jakby miał praktykę w tych filmach, które czyta Krystyna Czubówna - normalnie z kamerą wśród zwierząt..
To moje zdjęcie z Iwem, które tu wstawiłam to jak nosorożec, nie to, żebym była wiotką trzciną, ale, no...
Moją córkę jej babcia nauczyła mówić "cheeeese" oraz szczerzyć się do zdjęć, na których wychodzi zatem jak jakaś poroniona wiewiórka..
A mój mąż na zdjęciach..
no cóż, pomińmy to milczeniem - Magic Mike to to nie jest...
Zatem jak raz się udało przypadkiem na wyjedzie strzelić możliwą fotę, to lejesz miód na moje serce...
ania.g, Sabina, BISCA, efcia, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:tera mam fazę na rajstopy hehehe.
Gdy już kupię wybrane rajstopy to musze kupić popielate buty bo wiem, że te co mam nie będa mi do rajstop pasowały
Zaden chuop tego nie ogarnie..Żaden! a niby tacy mądrzy..
caffe, BISCA, Bozia3, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość