35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
buahahahaaaElfik wrote:Eeee, a dlaczego on się kręci koło kominka i spodenki na upierdzielone popiołem?
he, Dziobak, bój się boga, Reni żartowała z tymi trzema zdrowaśkami w piecu!!!!!
Powstrzymaj się kobito!
albowiem wystarczy jedna.

Elfik lubi tę wiadomość
-
Z frontu:
Wody są
Oxy nie
Znieczulenie tak
Rozwarcie 6-7
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 17:08
ania.g, Bozia3, BISCA, efcia, Sabina, megan8, paszczakin, Mimbla, kapturnica, malgos741, satori, Mega, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Eee, z takimi skurczami to se moge
zapisał sie 1 i to na 40 czyli słaby. Zasnęłam tam pod tymi kablami. Kolejne ktg w piatek, wspominał cos o przyjęciu w sobotę ale przypomniało mu ze dyżur ma w niedziele. Zobaczymy co bedzie w ten piatek
Tak to jest z listopadowymi dziecmi.
'Wichury jakies, deszcz zacina, zimno i do swiat jeszcze kawalek to czego bede wylazic'
I podczas porodu da matce pospac. No. Skorpiony ruls!
Elfik, Sabina, satori, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
i jeszcze Morka składa życzenia matkom wcześniaków

ponoć dziś dzień wcześniaka.
ciekawe jak to się ma do tego, że sama nie rodzi wcześniaka
hahahaa
sandra80, Mimbla, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Tak to jest z listopadowymi dziecmi.
'Wichury jakies, deszcz zacina, zimno i do swiat jeszcze kawalek to czego bede wylazic'
ja mam inną teorię, Morka się za dużo telewizji ostatnio naoglądała, zamachowcy, Macierewicz i ekipa i się Ignaś paznokciami zaczepił o macicę albo za jaki jajnik i wyleźć nie ma zamiaru
Elfik, Mimbla, Mega, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość
-
Cos czuje ze mój młody chce byc strzelcem i moze woli chłodniejsze klimatyMagdala wrote:Tak to jest z listopadowymi dziecmi.
od soboty ochłodzenie i przymrozki w nocy.
Na poród nie czuje sie wcale, czop siedzi niewzruszony. Jedyna nowinka to wczoraj znalazłam ślad siary. Z J to mi wyszlo tak 1,5tyg przed porodem.
No ciekawe o której Toto wyskoczy
Elfik, BISCA, efcia, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Z frontu:
Wody są
Oxy nie
Znieczulenie tak
Rozwarcie 6-7
Reni ma nową taryfę za internet.
Płaci od ilości umieszczonych w nim słów...
także ten...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 17:45
Bozia3, BISCA, efcia, Dziobak, ComeToMeBaby, Sabina, macduska, Reni, Mimbla, kapturnica, malgos741, satori, Mega, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość
-
Natka od kiedy jest strzelec?
jakby co, pamiętaj - mycie okien, szorowanie podłogi, wieszanie firanek, wnoszenie rzeczy po schodach..
mam gest - u mnie bierz co chcesz!
ja osobiście preferuje mycie okien..gdybyś zaczęła od jadalni, także ten tego..
i mieszkam na 7 piętrze to siebie wnieść to wystarczy!
Natka_79, BISCA, efcia, Sabina, kapturnica, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Hehehe, ach dawno sie tak nie uśmiałamElfik wrote:Natka od kiedy jest strzelec?
jakby co, pamiętaj - mycie okien, szorowanie podłogi, wieszanie firanek, wnoszenie rzeczy po schodach..
mam gest - u mnie bierz co chcesz!
ja osobiście preferuje mycie okien..gdybyś zaczęła od jadalni, także ten tego..
i mieszkam na 7 piętrze to siebie wnieść to wystarczy!
to ja machnę te moje 3 okna a potem jak cos to jadę do ciebie 
Strzelec od 22 listopada
Sabina, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
celujesz w date 22.11?
cfaniara
ja dwa razy rodziłam 17 w poniedziałek i dwa razy kwadrans do dwunastej, tylko raz w dzień a raz w nocy..
czego to człowiek nie zrobi, żeby ocfanić Alzhaimera...
BISCA, Natka_79, Jastra, Dziobak, ComeToMeBaby, Sabina, ania.g, kapturnica, efcia, caffe, malgos741, satori, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mnie zaskakuje ze wszystko idzie jak u mojej mamy. 1 poród na 3 dni przed terminem, drugi wywołany oxy ( tego wolałabym uniknąć)... Zobaczymy. Skorpiona w domu juz mamElfik wrote:celujesz w date 22.11?
cfaniara
ja dwa razy rodziłam 17 w poniedziałek i dwa razy kwadrans do dwunastej, tylko raz w dzień a raz w nocy..
czego to człowiek nie zrobi, żeby ocfanić Alzhaimera...
a 22 to niedziela. Zreszta juz mi wszystko jedno, niech sie zacznie wkrótce
ania.g, Elfik, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Doczytałam dziś relację Elfika - cieszę sie, że na razie wszystko w porządku. Ale zaskoczyło mnie mocno, że od witamin ciążowych dziecko może mnieć zwapnienie w nerce! Wmawiają kobietom w ciąży coś, co szkodzi dzieciom. Od jutra odstawiam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 18:42
efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH