35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Eeee, a dlaczego on się kręci koło kominka i spodenki na upierdzielone popiołem?
he, Dziobak, bój się boga, Reni żartowała z tymi trzema zdrowaśkami w piecu!!!!!
Powstrzymaj się kobito!
albowiem wystarczy jedna.
Elfik lubi tę wiadomość
-
Z frontu:
Wody są
Oxy nie
Znieczulenie tak
Rozwarcie 6-7
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 17:08
ania.g, Bozia3, BISCA, efcia, Sabina, megan8, paszczakin, Mimbla, kapturnica, malgos741, satori, Mega, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Eee, z takimi skurczami to se moge
zapisał sie 1 i to na 40 czyli słaby. Zasnęłam tam pod tymi kablami. Kolejne ktg w piatek, wspominał cos o przyjęciu w sobotę ale przypomniało mu ze dyżur ma w niedziele. Zobaczymy co bedzie w ten piatek
Tak to jest z listopadowymi dziecmi.
'Wichury jakies, deszcz zacina, zimno i do swiat jeszcze kawalek to czego bede wylazic'
I podczas porodu da matce pospac. No. Skorpiony ruls!Elfik, Sabina, satori, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
i jeszcze Morka składa życzenia matkom wcześniaków
ponoć dziś dzień wcześniaka.
ciekawe jak to się ma do tego, że sama nie rodzi wcześniaka
hahahaasandra80, Mimbla, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Tak to jest z listopadowymi dziecmi.
'Wichury jakies, deszcz zacina, zimno i do swiat jeszcze kawalek to czego bede wylazic'
I podczas porodu da matce pospac. No. Skorpiony ruls!
ja mam inną teorię, Morka się za dużo telewizji ostatnio naoglądała, zamachowcy, Macierewicz i ekipa i się Ignaś paznokciami zaczepił o macicę albo za jaki jajnik i wyleźć nie ma zamiaruElfik, Mimbla, Mega, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Tak to jest z listopadowymi dziecmi.
I podczas porodu da matce pospac. No. Skorpiony ruls!od soboty ochłodzenie i przymrozki w nocy.
Na poród nie czuje sie wcale, czop siedzi niewzruszony. Jedyna nowinka to wczoraj znalazłam ślad siary. Z J to mi wyszlo tak 1,5tyg przed porodem.
No ciekawe o której Toto wyskoczyElfik, BISCA, efcia, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Z frontu:
Wody są
Oxy nie
Znieczulenie tak
Rozwarcie 6-7
Reni ma nową taryfę za internet.
Płaci od ilości umieszczonych w nim słów...
także ten...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 17:45
Bozia3, BISCA, efcia, Dziobak, ComeToMeBaby, Sabina, macduska, Reni, Mimbla, kapturnica, malgos741, satori, Mega, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość
-
Natka od kiedy jest strzelec?
jakby co, pamiętaj - mycie okien, szorowanie podłogi, wieszanie firanek, wnoszenie rzeczy po schodach..
mam gest - u mnie bierz co chcesz!
ja osobiście preferuje mycie okien..gdybyś zaczęła od jadalni, także ten tego..
i mieszkam na 7 piętrze to siebie wnieść to wystarczy!Natka_79, BISCA, efcia, Sabina, kapturnica, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Natka od kiedy jest strzelec?
jakby co, pamiętaj - mycie okien, szorowanie podłogi, wieszanie firanek, wnoszenie rzeczy po schodach..
mam gest - u mnie bierz co chcesz!
ja osobiście preferuje mycie okien..gdybyś zaczęła od jadalni, także ten tego..
i mieszkam na 7 piętrze to siebie wnieść to wystarczy!to ja machnę te moje 3 okna a potem jak cos to jadę do ciebie
Strzelec od 22 listopada
Sabina, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
celujesz w date 22.11?
cfaniara
ja dwa razy rodziłam 17 w poniedziałek i dwa razy kwadrans do dwunastej, tylko raz w dzień a raz w nocy..
czego to człowiek nie zrobi, żeby ocfanić Alzhaimera...BISCA, Natka_79, Jastra, Dziobak, ComeToMeBaby, Sabina, ania.g, kapturnica, efcia, caffe, malgos741, satori, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:celujesz w date 22.11?
cfaniara
ja dwa razy rodziłam 17 w poniedziałek i dwa razy kwadrans do dwunastej, tylko raz w dzień a raz w nocy..
czego to człowiek nie zrobi, żeby ocfanić Alzhaimera...a 22 to niedziela. Zreszta juz mi wszystko jedno, niech sie zacznie wkrótce
ania.g, Elfik, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Doczytałam dziś relację Elfika - cieszę sie, że na razie wszystko w porządku. Ale zaskoczyło mnie mocno, że od witamin ciążowych dziecko może mnieć zwapnienie w nerce! Wmawiają kobietom w ciąży coś, co szkodzi dzieciom. Od jutra odstawiam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 18:42
efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość