35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Kapta a można pneumokoki robic pózniej? Bo ja priorytetowo teraz na pewno wezmę szczepienie na rotawirusy a z reszta to nie wiem.
ja nie chcialam pozniej bo ryzyko zachorowania wzrasta a iszczepienie moze bc juz za pozne
Elfik lubi tę wiadomość
-
Znalazłam artykuł ze mozna pózniej, po roku dwoma dawkami nawet. Zobaczę co mi poradzi pediatra, w domu przedszkolak to i chorób więcej. Znajoma szczepiła na pneumokoki córę ale i tak juz zaliczyły 3 szpitale, w tym ostatnio z zapaleniem płuc a pneumokoki to chyba właśnie to wywołują ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 19:26
-
UWAGA KOMUNIKAT
Pokład zalała woda
po nalewce z oxy fale stały się większeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 19:44
Mimbla, Sabina, Jastra, BISCA, caffe, ComeToMeBaby, malgos741, gosia7122, sandra80, beates, Bozia3, Aasiula, efcia, satori, kapturnica, Mega, megan8, Elfik, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wykąpałam się, zrobiłam napoju ananasowego i idę z laptopem do łóżka żeby Was dalej czytać
Sabina, Jastra, ComeToMeBaby, paszczakin, efcia, Mega, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam rano nie miałam jak do was zalukać... zdążyłam hurra a już myślałam że nie zdążę a tu jeszcze Morka nie urodziła.. idę nadrabiać
efcia, Mega, Elfik, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Jak tak dalej pójdzie, to się Ignas na 17 nie zalapie
Ciekawe, czemu dopiero teraz oxy, wymecza Morke tym czekaniem, to nie będzie miała siły przećefcia, kapturnica, Mega, Elfik, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja już prasuję złotą sukienkę ;') i czekam
efcia, Mega, Elfik, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
A miałam jeszcze napisać ... Same dobre wieści
Kometa a nie mówiłam że będzie dobrzecieszę się że szybciej masz wizytę ...
Jaskra beta normalnie pierwsza klasa... też taką chcę ... (Sabcia mnie wyprzedziła)..
Cieszę się na dobre wiadomości dziś .. słońce zaświeciłoBISCA, efcia, ComeToMeBaby, Jastra, caffe, Mega, beates, Magdala, Elfik, Mimbla, Natka_79, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
efcia wrote:u mnie 4 kawa, bo nie chce przespać narodzin Ignasia
efcia, Elfik lubią tę wiadomość
kariotypy ok