35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:ze złotą sukienką
to wiesz, moze sie zdażyć, ja tak mam po jednej
zahartowana na imprezach..
BISCA, efcia, Elfik lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Reni wrote:nic zamilkła
efcia, paszczakin, Mega, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Jastra wrote:Polskaaaaaaaaaaaaaaaaa biało-czerwoni.....
O, gola strzelili, to mąż juz na bank nie da przełączyć..Mega, Jastra, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Doczytałam dziś relację Elfika - cieszę sie, że na razie wszystko w porządku. Ale zaskoczyło mnie mocno, że od witamin ciążowych dziecko może mnieć zwapnienie w nerce! Wmawiają kobietom w ciąży coś, co szkodzi dzh minerałówieciom. Od jutra odstawiam!
nie odstawiaj
chyba, że się dobrze odżywiasz, bo wtedy na wuj witaminy
dzieciaki po witaminach czasem mają nadmiary rożnych minerałów, albo rodzą się 4,5 kilowe dzieciaki, jak powiedziała położna kiedyś - jesz maternę, będziesz miała supermana! niemniej jednak więcej dobrego niż złego, chyba, że masz zrównoważoną diętę. bo moja była w idealnej równowadze - na jednej szali schabowy na drugiej karkówka,,bo ja mięsopożerna jestem...
a na to zwapnienie to tylko pewnie będę musiała mu wciskać więcej płynów.
poza tym ja brałam w ciąży dodatkowe wapno (żeby jednak clexane załatwił mi małą a nie dużą osteoporozę), także ten...
a jak tu w temacie, dla tych co mają problemy z tarczycą i nie mogą na początku ciązy brać jodu, elevit jest bez jodu. Jakby co, może się przydaMega, efcia, Sabina, iwcia77, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry wieczorem
Moremi
Kometa rewelacyjne wieści
Caffe rzuć stronę z tymi rajtkami, bo mi sie mąż zaślinił
My wczoraj okulary zamówili.....i od razu pani na poczekaniu zrobiła, Młoda wybrała oprawki, wiec nie bedzie mi marudzić, dopłaciliśmy 170 zł, wiec jestem pozytywnie zaskoczona, ale robiłam jej okulary u drobnego optyka a nie w sieciówce, to i ceny niższe
Zamówiłam jej tez wczoraj buty na zimę przez allegro, glany, czarne z czerwonymi plamami, wyglądają jakby je ktos farba omazał, oczywiście Młoda uhahana. Kurcze, nigdy nie przypuszczałam, ze moje dziecię bedzie w glanach pomykało, jako i ja pomykałam....echhhh....to były czasy....
No i byłam wczoraj na zebraniu, ustaliłam z wychowawczynią, ze Młoda nie bedzie na próbnym sprawdzianie, nic sie złego nie dzieje z tego powodu, zdrowie i konsultacja u specjalisty najważniejsze, mam tylko dostarczyć zaświadczenie od lekarza, ze miała wizytę i tyle, ufffff....satori, ComeToMeBaby, Elfik, beates, Mimbla, Jastra, BISCA, efcia, Sabina, paszczakin, caffe, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zrobiliśmy zakupy i z tego wszystkiego nie kupiłam testa...także, ten... A owulacyjny sie nada? Bo mam kilka
Elfik, satori, efcia, Sabina, iwcia77, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny