35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Mega, same dobre wieści. Ja własnie muszę kupic córce okulary i swiezak w tym temacie, ale na pewno mi wyjdzie wiecej niż 170 zł.
Kobito, jedz do apteki całodobowej, jestes moim faworytem w wyścigu po ksiązkę, ale trochę wysiłku włożyć trzeba!
Hehehe.... Jakby mi teraz wyszły II to umarłabym ze śmiechustres, choroba, antybiotyk.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 21:34
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Od tego tu jesteśmy, żeby cię kopnac w kostkę, dać kuksańca i nie pozwolić upaść. tu zawsze jednak ktoś ci merytorycznie odpowie - i tak było
ja się nie wypowiadam, bo mój organizm działa w kategorii oryginał roku i miałam juz chyba wszystkie objawy, bo starałam sie prawie trzy lata...
zatem - wytrwałości, nie jesteś sama
AMEN
i za to Was lofciamMega, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:
Hehehe.... Jakby mi teraz wyszły II to umarłabym ze śmiechustres, choroba, antybiotyk.....
no hehehe, mój taki zestaw właśnie ciagnie mnie za prawy cycek.
aaaa...a może ty chłopaka nie chcesz?
Mega, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:no hehehe, mój taki zestaw właśnie ciagnie mnie za prawy cycek.
aaaa...a może ty chłopaka nie chcesz?efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mam zestaw na Morkowy poród (mszalne i woda święcona)
ale już mi się ta większa butelka kończy
jak żyć
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4886810b21c5.jpg
Mimbla, efcia, satori, kapturnica, beates, BISCA, ivf-ivf, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:Dziewczyny dzieki ale ja juz calkiem stracilam nadzieje
Dzisiaj stracilas, jutro wroci. Taki los staraczek. Glowa do gory, kazda z n'as przechodzi taki kryzys. Oby nie za czesto
Przypomnij mi, masz w planach jakies wspomaganie albo leczenie ?Elfik, Mega, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Rozkaz przyjęty
Wlasciwie juz dzis mozesz to zrobic. Morka zwalnia liste, wiec akurat sie miejsce zrobi. Zeby nie bylo, ze rodzic nie ma komu!!
Higienistka czeka!Elfik, BISCA, efcia, macduska, kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Trochę się denerwuję Morkiem...
dobrze, że nie zdążyłam z opisem swojej cc.
Morek, trzymamy kciuki!
No i dodam ,ze Twoj to rzeczwiscie zarlok.Moj dzis waz 5050ale je co 3/4godziny a w noc nawet co 5Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Noooo kochaniutka... czas najwyzszy chyba, nie?
Wlasciwie juz dzis mozesz to zrobic. Morka zwalnia liste, wiec akurat sie miejsce zrobi. Zeby nie bylo, ze rodzic nie ma komu!!
Higienistka czeka!
Zeby słowną być, wstrzymam się jeszcze te kilka dnimalgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość