35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kulturalnie czekam na rozwój wydarzeń. Żadnego alkoholu, co to to nie...
W kubeczku mam gorący barszczyk czerwony, a pod ręką delikatesowe chrupki "z polskiej mąki". I to mi teraz wystarcza do pełni szczęścia.
No to chlup, Morka - za Twoje zdrowie. Barszczykiem !
*Reni: mój ostatni crio w II procedurze będzie w grudniu, jakoś w połowie m-ca.
Nie wiem czemu z listy zniknęłam, ale możesz mnie z powrotem dopisać...?kapturnica, ivf-ivf, BISCA, Mega, malgos741, sandra80, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:
*Reni: mój ostatni crio w II procedurze będzie w grudniu, jakoś w połowie m-ca.
Nie wiem czemu z listy zniknęłam, ale możesz mnie z powrotem dopisać...?
mogło tak być, bo mogłam kopiować starą listę
dopiszęMimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Ja kulturalnie czekam na rozwój wydarzeń. Żadnego alkoholu, co to to nie...
W kubeczku mam gorący barszczyk czerwony, a pod ręką delikatesowe chrupki "z polskiej mąki". I to mi teraz wystarcza do pełni szczęścia.
Kurcze Mimbla napisałaś o chrupkach i przypomniało mi się ze ostatnio kupiłam sobie w polskim sklepie prazynki ziemniaczane. Lata juz tego nie jadłam. Ciekawe czy smakują tak jak za czasów dzieciństwa.
Teraz cały czas o nich myślęBISCA, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
ja całe szczęście częściowo to przespałam, i mi nie mówili, bo na pooperacyjnej leżałam.
Ale chłopak wziął się szybko do roboty, bo w konću dostał 7 pkt,żadna tragedia
czyli postraszył wszystkich..
Jak go znam, pokazali mu flaszkę z mlekiem a on odżył i rzucił się ku niej roztrącając medyków, sprzęt i przewracając łózka...
w życiu trzeba mieć jakieś priorytety...
chwilowo prowadzimy, pomiar przed chwilą 5800..
beates, kapturnica, Mega, BISCA, efcia, anna maria, iwcia77, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
beates wrote:Mimbla wrote:Ja kulturalnie czekam na rozwój wydarzeń. Żadnego alkoholu, co to to nie...
Kurcze Mimbla napisałaś o chrupkach i przypomniało mi się ze ostatnio kupiłam sobie w polskim sklepie prazynki ziemniaczane. Lata juz tego nie jadłam. Ciekawe czy smakują tak jak za czasów dzieciństwa.
Teraz cały czas o nich myślę
Mój mąż uwielbia prażynki.
Zawsze na urodziny chce prażynki - zamiast kwiatka. No to dostaje.
beates, BISCA, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:ja całe szczęście częściowo to przespałam, i mi nie mówili, bo na pooperacyjnej leżałam.
Ale chłopak wziął się szybko do roboty, bo w konću dostał 7 pkt,żadna tragedia
czyli postraszył wszystkich..
Jak go znam, pokazali mu flaszkę z mlekiem a on odżył i rzucił się ku niej roztrącając medyków, sprzęt i przewracając łózka...
w życiu trzeba mieć jakieś priorytety...
chwilowo prowadzimy, pomiar przed chwilą 5800..Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:Bisca do konca roku dalam sobie spokoj z lekarzami, potem gdzies uderze ale nie wiem gdzie ? Chociaz mysle juz o tym ze jak teraz sie nie uda to moze w nastepnym cyklu juz sie wybiore ...
Widzisz, nie stracilas nadzieji
Proponuje od razu do kliniki nieplodnosci. Nie ma sensu tracic czasu. Powodzenia i rozchmurz sie. Takie dolowanie niczego dobrego Ci nie przyniesieMega, Elfik, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja tam czekam
Mega, Elfik, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mimbla wrote:Mój mąż uwielbia prażynki.
Zawsze na urodziny chce prażynki - zamiast kwiatka. No to dostaje.
Będe twarda i jednak dziś nie spróbuje.
Ale pójdę juź do wýrka.
Mąz mnie wkurza.
A myślenie o prazynkach plus denerwujący mąz to dla mnie za wiele.
Lepiej to przespać.
Dobrej nocy !
Moremi sory ze nie dotrwałam do finałumalgos741, BISCA, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:no normalnie ci z cycka nie złazi a moj ksiaze jak nie chce to pluje cyckiem wywalajac jezyk i wrzeszczy.Ale za to z butelki cckopodobnej odciagniete mleko u matki pije Ciesz mnie to
to fajnie:) masz trochę luzu
mój to by i z węża strażackiego pociągnął, byle mleko leciało.
ja byłam tylko raz w kinie, jak wracałam to piersi miałam tak napięte, że prawie zaczęłam karmić bezdomnych mlekiem na dworcu, żeby sobie ulżyć..
Obejrzałam Młodość z Michaelem Caine. Nostalgiczny. a Caine naprawdę jest jak wino.sandra80, Mimbla, Mega, efcia, Bozia3, anna maria, BISCA, satori, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość