35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Dobry wieczor!! Co to moze byc , ze zaraz po owulacji jakies 2-3 dni boli mnie tam na dole, tak ciagnie ?
masz za ciasne kapcie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 21:10
peppapig, Mega, BISCA, efcia, sandra80, macduska, Bozia3, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No, a teraz patrzę w swoj portfel i w kalendarz i sobie myślę, że do wypłaty masakrycznie daleko.....
peppapig, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mega, same dobre wieści. Ja własnie muszę kupic córce okulary i swiezak w tym temacie, ale na pewno mi wyjdzie wiecej niż 170 zł.
Kobito, jedz do apteki całodobowej, jestes moim faworytem w wyścigu po ksiązkę, ale trochę wysiłku włożyć trzeba!BISCA, Mega, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morek, niech sila bedzie z Toba
Zreszta maz tez pewnie juz ma dosc tego czekania i nerwowki. Za kilka chwil Toto im to wynagrodzi zapachem cieplego biszkoptaMega, efcia, sandra80, Mimbla, ComeToMeBaby, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
yesenia wrote:Elfik mialo byc smiesznie ale nie bylo. Ja juz mam wszystkiego dosc
Od tego tu jesteśmy, żeby cię kopnac w kostkę, dać kuksańca i nie pozwolić upaść. tu zawsze jednak ktoś ci merytorycznie odpowie - i tak było
ja się nie wypowiadam, bo mój organizm działa w kategorii oryginał roku i miałam juz chyba wszystkie objawy, bo starałam sie prawie trzy lata...
zatem - wytrwałości, nie jesteś samaMega, efcia, BISCA, kapturnica, satori, macduska, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość