35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:takie mam pytanie: czy podczas stymulacji do invitro należy badać estradiol i progesteron?
U nas sie bada. A po transferze tylko PRG. Jak masz pytania odnosnie IVF to wal na priva. Chetnie oswiece w miare mozliwosci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 22:55
Mimbla, ComeToMeBaby, malgos741, Elfik lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:a nie możesz tak po ludzku nalać se coś do kielicha? co się będziesz zastanawiać nad jedzeniem
Sandra, od niedzieli już nie piję. W ogóle, nic alkoholu. Totalnie nie.
Nie jestem w stanie nawet sobie przypominać tego szczypania w gardzieli. Odrzuca mnie...
Co myślisz o sardynkach na noc?
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Sandra, od niedzieli już nie piję. W ogóle, nic alkoholu. Totalnie nie.
Nie jestem w stanie nawet sobie przypominać tego szczypania w gardzieli. Odrzuca mnie...
jak zapite gorzałom to mogom byćiwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Nasza stara poczciwa krycha mnie,widzialyscie co napisala do Starej Gustawy
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 listopada 2015, 19:32
iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Sandra, od niedzieli już nie piję. W ogóle, nic alkoholu. Totalnie nie.
zapraszam do mnie- wpierniczam czekoladę.
ale ze już nie mogę bo rano w labie to chyba musze być trzeźwa...wróć: na czczo, to mogę odstąpić.Mimbla, Elfik, BISCA, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpię dzisiaj w hotelu. Chciałyśmy z koleżanka obejrzeć mecz. Niestety telewizor działał ale żadnego programu nie odbierał. Wezwałyśmy obsługę. Przyszedł facet postał, popykał pilotem, powiedział, że w innych pokojach tez jest problem i poszedł.
Trudno, mówi się.
A teraz szukając gniazdka w celu naładowania telefonu natknęłam się na przedłużacz z zasilaczem anteny - odłaczony od prądu!!! No dziwne, żeby działało!
Fachowiec z tego faceta jak z koziego ogona waltornia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 23:07
Mimbla, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77, dorbie, Elfik, kapturnica, BISCA, Mega, beates, moremi lubią tę wiadomość
-
Wymiękam i ja, bo jeszcze chwila i jutro będę wyglądać jak zombie.
Rano sprawdzę czy Morka się rozpakowała po dobroci, czy musieli Jej Ignacego siłom wyciągać, tak czy tak jutro jush we trójkę będą: Morka, monż i ich pachnący Biszkopt, ach jakie to piękne
Dobranoc, biszkopty na nocComeToMeBaby, Mimbla, Magdala, iwcia77, Elfik, BISCA, Mega, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:może tylko podpowiem: nie mieszaj ich z jogurtem....
zapraszam do mnie- wpierniczam czekoladę.
ale ze już nie mogę bo rano w labie to chyba musze być trzeźwa...wróć: na czczo, to mogę odstąpić.
Cenna uwaga, dzięki.
Napoczęłam jogurt (rozczarowanie...oczywiście, gorzkawy jakiś, niestety)
umyłam połowę pomidorków, połowę zostawiłam w lodówce nieumytą - może się do jutra ładnie przechowa.ComeToMeBaby, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
jak wchodzisz na nasz 35 to jest temat choroby imunologiczne -starej Gustawy ,a Ty w zamian daj mi na priv,namiar na magdaleComeToMeBaby wrote:no- skoro padłam to nawet było bardzo śmieszne
ComeToMeBaby, iwcia77, Elfik, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
Fajne pytanie w sumie ta Gustawa zadała "czy jest tu jakaś babeczka z Toczniem?"
trochę w stylu Twin Peaks, gdzie występowała Kobieta z Pieńkiem.
ComeToMeBaby, anna maria, Dziobak, iwcia77, dorbie, Elfik, macduska, Mega, sandra80, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Ignas sie urodzil!!! Hip hip hurra!!!
anna maria, malgos741, ComeToMeBaby, Magdala, Mimbla, mama78, iwcia77, dorbie, Elfik, peppapig, gretka, satori, BISCA, macduska, Bozia3, Mega, efcia, sandra80, Jastra, Luna76, krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość