35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a tak się noszę zawsze z zamiarem zapytania i ciągle mnie coś od tego zamiaru odciąga.
pytam: Niuta - jak u ciebie spisuje się te pół apteki co to je ostatnio wykupiłaś?iwcia77, Elfik, BISCA, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:To dlaczemu ja jej nie mam w znajomych? i czy ona jest w naszej bandzie ?
Nawet Ci ostatni napisalam, zes sliczna. To zakamuflowana ja.anna maria, iwcia77, Elfik, Mega, sandra80, efcia, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Morka, cieszę się że nie śpię !
Gratulacje !!
Cudownie że mały już jest na świecie).
(Zjadłam wszystkie pomidorki..)malgos741, anna maria, ComeToMeBaby, iwcia77, Elfik, BISCA, macduska, Mega, sandra80, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
Zatem gratulacje Kapitanie!
Witaj nowy forumowy obywatelu! Płyń po lądach (?) i oceanach jakby twoje były, sztormy omijaj, w żaglach dobre wiatry zbieraj, kotwice zapuszczaj tylko w dobrych portach i... dobrych wiatrów w życiu!
malgos741, Mimbla, iwcia77, Magdala, Elfik, peppapig, satori, yesenia, BISCA, macduska, sandra80, efcia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Zatem gratulacje Kapitanie!
Witaj nowy forumowy obywatelu! Płyń po lądach (?) i oceanach jakby twoje były, sztormy omijaj, w żaglach dobre wiatry zbieraj, kotwice zapuszczaj tylko w dobrych portach i... dobrych wiatrów w życiu!
Wszystko ci sie porabalo z tych emocji.malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77, Elfik, Mega, sandra80 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Zatem gratulacje Kapitanie!
ComeToMeBaby, Mimbla, iwcia77, Elfik, sandra80 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziobak wrote:Po morzach, ciaptaku...
Wszystko ci sie porabalo z tych emocji.Dziobak, malgos741, iwcia77, Elfik, BISCA, sandra80, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny