35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry, środa

Moremi gratulacje
ucaluj dzielnego chłopaka od ciotek forumowych
ania.g, sandra80, Elfik, efcia, iwcia77, Mimbla, ComeToMeBaby, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
ach co to był za poranek! burza nas nawiedziła z takim wiatrem że mi kwiatki na balkonie przeflancowało w rozbite donice

dzień dobry na w dołku, idę uprzątać ten bajzel na kółkach
sandra80, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter
-
Bry baby.
Sztorm porodowo - Morkowo - Ignasiowy dotarł i do mnie.
Idę sprawdzić czy auto całe. Wiało jak cholera.
No ale za to z Ignasia chłop jak dąb.
Chociaż może raczej wieloryb
W każdym razie Morek gratulacje
sandra80, nick nieaktualny, BISCA, Elfik, efcia, iwcia77, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Mega, satori, moremi lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Moja Hela jeszcze spi
dziwne bo zawsze wstaje o 7 .Chyba odsypia narodziny kolejnego brata forumowego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 08:13
paszczakin, ania.g, nick nieaktualny, sandra80, nick nieaktualny, BISCA, efcia, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moremi jeszcze raz gratulacje!!A tym macerowaniem sie nie martwu u mnie niby Maks nie przenoszony a mu sie luszczyla skora na raczkach i stopkach.Duzo nawilzenia i przejdzie

Jestes mamuska~!!!!!!!!!!!!!!!!!
o, z mojego tez zlazla
a byl 2.5tyg przed terminem..
bedzie nowka sztuka jeszcze bardziej..
kapturnica, sandra80, nick nieaktualny, BISCA, Elfik, efcia, iwcia77, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
kometa, cale forum usuwasz? ja zawsze zapisuje w pracy ostatnia strone przeczytana w ulubionych, bylam tu w poniedzielek, dzis jest mniej stron niz wtedy! 12404 w poniedziek wieczorem bylo!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 08:20
kapturnica, sandra80, Elfik, efcia, caffe, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorka gratulacje!!!!!!

Śliczny synuś
Niech się Wam zdrowo chowa i odpoczywaj póki jeszcze możesz 
Achhhhh, uwielbiam takie nowiny z rana..
Wczoraj padłam z włączonym lapkiem czekając na wieści
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 08:22
sandra80, nick nieaktualny, efcia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morka, jeszcze raz gratulacje! Ignas faktycznie kawal majtka!

Nie moge nie strzelic prywaty i nie napisac, ze moja corka byla identycznie duza ( taka sama waga i 1 cm wiecej ), a Adas sie urodzil o tej samej godzinie.
To magia foruma chyba 
Morek, powiem ci, ze ciezko by bylo takiego chlopa sn urodzic, corce zlamali obojczyk, bo sie nie miescila. Dobrze, ze cc mieliscie!
Powodzenia z karmieniem i reszta.
ania.g, BISCA, anna maria, Elfik, efcia, caffe, iwcia77, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, satori, moremi lubią tę wiadomość