35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry, środa
Moremi gratulacjeucaluj dzielnego chłopaka od ciotek forumowych
ania.g, sandra80, Elfik, efcia, iwcia77, Mimbla, ComeToMeBaby, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
ach co to był za poranek! burza nas nawiedziła z takim wiatrem że mi kwiatki na balkonie przeflancowało w rozbite donice
dzień dobry na w dołku, idę uprzątać ten bajzel na kółkachsandra80, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Bry baby.
Sztorm porodowo - Morkowo - Ignasiowy dotarł i do mnie.
Idę sprawdzić czy auto całe. Wiało jak cholera.
No ale za to z Ignasia chłop jak dąb.
Chociaż może raczej wieloryb
W każdym razie Morek gratulacjesandra80, Sabina, BISCA, Elfik, efcia, iwcia77, macduska, ComeToMeBaby, Mega, satori, moremi lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Moja Hela jeszcze spi
dziwne bo zawsze wstaje o 7 .Chyba odsypia narodziny kolejnego brata forumowego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 08:13
paszczakin, ania.g, Jastra, sandra80, Sabina, BISCA, efcia, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moremi jeszcze raz gratulacje!!A tym macerowaniem sie nie martwu u mnie niby Maks nie przenoszony a mu sie luszczyla skora na raczkach i stopkach.Duzo nawilzenia i przejdzie
Jestes mamuska~!!!!!!!!!!!!!!!!!
o, z mojego tez zlazlaa byl 2.5tyg przed terminem..
bedzie nowka sztuka jeszcze bardziej..kapturnica, sandra80, Sabina, BISCA, Elfik, efcia, iwcia77, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
kometa, cale forum usuwasz? ja zawsze zapisuje w pracy ostatnia strone przeczytana w ulubionych, bylam tu w poniedzielek, dzis jest mniej stron niz wtedy! 12404 w poniedziek wieczorem bylo!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 08:20
kapturnica, sandra80, Elfik, efcia, caffe, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorka gratulacje!!!!!!
Śliczny synuśNiech się Wam zdrowo chowa i odpoczywaj póki jeszcze możesz
Achhhhh, uwielbiam takie nowiny z rana..
Wczoraj padłam z włączonym lapkiem czekając na wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 08:22
sandra80, Sabina, efcia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morka, jeszcze raz gratulacje! Ignas faktycznie kawal majtka!
Nie moge nie strzelic prywaty i nie napisac, ze moja corka byla identycznie duza ( taka sama waga i 1 cm wiecej ), a Adas sie urodzil o tej samej godzinie.To magia foruma chyba
Morek, powiem ci, ze ciezko by bylo takiego chlopa sn urodzic, corce zlamali obojczyk, bo sie nie miescila. Dobrze, ze cc mieliscie!
Powodzenia z karmieniem i reszta.ania.g, BISCA, anna maria, Elfik, efcia, caffe, iwcia77, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, satori, moremi lubią tę wiadomość