35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ja kciałam tylko zapytać: czy ktoś nie widział mojej owu? Nie błąka się tu czasem? W każdym razie list gończy wysłany.Jastra, efcia, iwcia77, Mimbla, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelduję się rano. Nerwy napięte jak postronki. Nie , nie badaniem. Tylko jak to logistycznie rozwiązać. Denerwuje się tym. Ja lubię mieć wszystko zaplanowane.
Ps. Reni wpisz mnie jutro na liste. Jutro Hsg rtg. Bedzie sie dzialoJastra, ania.g, kapturnica, BISCA, anna maria, sandra80, malgos741, Elfik, efcia, caffe, iwcia77, macduska, beates, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale jak kometa sobie moze tak usuwac?paszczakin wrote:kometa, cale forum usuwasz? ja zawsze zapisuje w pracy ostatnia strone przeczytana w ulubionych, bylam tu w poniedzielek, dzis jest mniej stron niz wtedy! 12404 w poniedziek wieczorem bylo!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Dzień dobry
Ja kciałam tylko zapytać: czy ktoś nie widział mojej owu? Nie błąka się tu czasem? W każdym razie list gończy wysłany.
Co za maupa nieznośna, w chowanego się będzie bawić... będzie kara!sandra80, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witam, ale wieczór pełen wrażeń
Morka gratulacjeSabina, Elfik, efcia, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina wrote:Melduję się rano. Nerwy napięte jak postronki. Nie , nie badaniem. Tylko jak to logistycznie rozwiązać. Denerwuje się tym. Ja lubię mieć wszystko zaplanowane.
Ps. Reni wpisz mnie jutro na liste. Jutro Hsg rtg. Bedzie sie dzialo
Sabcia, oprócz rozłożenia przez Ciebie nóg cała logistyka raczej do nich należySabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Sabcia, oprócz rozłożenia przez Ciebie nóg cała logistyka raczej do nich należy
I ja się bardziej o niego martwię. Ja to pikus.głupia jestem nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 09:16
Elfik, efcia, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Morek, powiem ci, ze ciezko by bylo takiego chlopa sn urodzic, corce zlamali obojczyk, bo sie nie miescila. Dobrze, ze cc mieliscie!
Powodzenia z karmieniem i reszta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 09:19
ivf-ivf, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mi nie o to chodzi. Mam tam być na 7.30. Do szpitala 60km. Boję się sama jechać, może to głupie, Ale wiem, ze będę się bardzo stresowac. A mój mąż jest w pracy na 2 zmianę. 150km stąd. Więc wróci do.mieszkania o północy. Do mnie musi wstać o 4, żeby zdążyć po mnie przyjechali zawieźć do szpitala. Potem mnie przywiezie do domu i musi wracać do pracy. Skomplikowane; )
a nie dało się jechać jakimś busem, żeby chłopa nie ściągać??
Elfik, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Natka, a Ty jak się czujesz?
Miłych wrażeń na usgwczoraj gadałam z chłopem że nasz drugi syn to wielka tajemnica, dalej toczymy spór o imię
( teraz wprowadziłam minę zbitego psa, a on się droczy i gada do brzucha- Antos...jak wspomniałam oo Macerewiczu to go zatkało
) na usg chował swoją buzie, jedynie płeć zdradził dość szybko
Elfik, Luna76, Sabina, Bozia3, efcia, caffe, iwcia77, ComeToMeBaby, Mega, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mi nie o to chodzi. Mam tam być na 7.30. Do szpitala 60km. Boję się sama jechać, może to głupie, Ale wiem, ze będę się bardzo stresowac. A mój mąż jest w pracy na 2 zmianę. 150km stąd. Więc wróci do.mieszkania o północy. Do mnie musi wstać o 4, żeby zdążyć po mnie przyjechali zawieźć do szpitala. Potem mnie przywiezie do domu i musi wracać do pracy. Skomplikowane; )
Sabina, Elfik, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Witam
Zaglądam tu codziennie i wyczekuję kiedy Morka powije młode.
Trafiłam wreszcie!
Morka, gratulacje, bardzo się cieszę. Zdrówka dla Ciebie i młodego. Szybkiego powrotu do formy i nocy przespanych.
Nie doczytałam jeszcze wszystkiego, ale gdzieś tam rzuciło mnie się na oczy, że Morka urodziła przez CC... dlaczego? Coś zadziało się nie tak?
Już doczytałam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 09:31
Elfik, efcia, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Dorbi powodzenia na usg
żeby młody dał się obejrzeć..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 09:20
Sabina, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Jastra wrote:A czy ktoś widział Lunę? Jakoś ostatnio nie zanotowałam jej obecności, a przecież za parę dni się egzaminuje...
Lunaaaaaa, łer ar ju???
Jestem, jestem... Codziennie tu zaglądam, ale nie udzielam się, bo nie mam o czym. U mnie bez zmian. Ciąży raczej niet, bo już brzuch boli, cyce to samo i łeb również napinkala.
Czyli że kicha jak co miesiąc