35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:aaaa, to sorryyy...
W moim pytaniu ukrywała się nutka podziwu. Odważna dziołcha z Ciebie.
Wiesz ja jestem z wielodzietnej rodziny, taki model mi sie podoba, zawsze chciałam mieć 4. Ja wiem, jakie są reakcje ludzi... Jak jestes bezdzietna z wyboru to komentują, ale komentują też jak chcesz mieć dzieci. Czasem sie czuje jak dziwoląg...efcia, Simba, iwcia77, Magda*, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySandra ja napisałam że mąż mi potrzebny , zeby dotrzec do szpitala. Czy ja gdzieś napisałam że ma tam ze mną siedzieć i za rączkę trzymać? To chyba logiczne, bo nie spotkałam się żeby chłopa na sale podczas hsg wpuszczali. Ja piszę o jednym. Wy o drugim.
Elfik, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Aniu w Warszawie przyjmuje prof. Sawicki wybitny specjalista od ciąż wysokiego ryzyka, znam osobiście i mogę polecić z czystym sercem. Wydaje mi się, że potrzebujesz kogos bardzo fachowego i doświadczonego i kogos komu mozesz bezwzględnie zaufać. Czytałam o Twojej wizycie w S. Bielanskim, wiec chyba z Warszawy lub okolic jestes.
Edit: głupia ta moja porada w sumie... Przecież nie będziesz od lekarza do lekarza latać, przepraszam, nie chcę Ci w głowie mieszać.Elfik, BISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Wiesz ja jestem z wielodzietnej rodziny, taki model mi sie podoba, zawsze chciałam mieć 4. Ja wiem, jakie są reakcje ludzi... Jak jestes bezdzietna z wyboru to komentują, ale komentują też jak chcesz mieć dzieci. Czasem sie czuje jak dziwoląg...
Ja może nie jestem z wielodzietnej, bo była nas 3 rodzeństwa, ale wiem ile to znaczy ich mieć, jak jest wesoło i jak zawsze można na siebie liczyć.
Dlatego było mi źle że mój były mąż, ponieważ sam był jedynakiem i jego mama też, nie chciał słyszeć o drugim dziecku.
Trzymam kciuki za 4!Elfik, BISCA, efcia, caffe, iwcia77, Magda*, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Plan zajęć OF
MOREMI http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3822b358b83.png http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif
Natka warsztaty ZPT – poprawka, aż się nauczy
Dorbie 18.11
Sabina 19.11 http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c85143b9a01.jpg
Kometa 20.11
Luna76 21.11 egzamin
Satori 21.11 egzamin
Sandra 21.11 egzamin
Wacia 23.11
Pierwiastka 24.11 egzamin
Gretka 27.11
Bisca 28.11 egzamin http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Yesenia 28.11 egzamin
Kometa 01.12
Reni 16.12
Mimbla grudzień http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
krycha.stara styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
ania.g, efcia, dorbie, Sabina, iwcia77, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, malgos741, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
Napisałam posta i mi wcielo. Dziewczyny ja jestem czasem okropnie rozdarta i gdzieś w głębi serca nie daje sobie prawa do pełni szczęścia. Może kiedyś Wam napiszę jaką traume przeżyłam i jakie to na mnie piętno odcisnęlo... wiem jak to patetycznie brzmi. Przepraszam za te wynurzenia na smutno
Nowe życie na świat zawitalo i to jest najważniejsze.
efcia, Simba, Sabina, iwcia77, Bozia3, Magda*, Mega, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Wcale nie głupia i dziękuję. Fakt że mam dosyć lekarzy ale może warto zasięgnąć opinii jeszcze jednego. Wysyłam Ci zaproszenie do przyjaciółek a Ty napisz co i jak to przemyślę sprawę.
Aniu opiszę Ci moje wrażenia popołudniu bo teraz w trasie i z telefonu nadaje.ania.g lubi tę wiadomość
-
Ania, pewnie że idź, w twojej sytuacji im więcej opinii tym lepiej, tym bardziej że masz dostęp do naprawdę dobrych specjalistów
Młody stopą rozsuwa mi narządy, nudzi się pewnieczasem tak się zapiera jakby chciał mi się na siłe wepchać w szyjkę
ania.g, Jastra, efcia, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Wiesz ja jestem z wielodzietnej rodziny, taki model mi sie podoba, zawsze chciałam mieć 4. Ja wiem, jakie są reakcje ludzi... Jak jestes bezdzietna z wyboru to komentują, ale komentują też jak chcesz mieć dzieci. Czasem sie czuje jak dziwoląg...
Mam w du**e to co myślą inni ludzie na temat tego ile mam dzieci i z czym im się to kojarzy. Niech się kiszą we własnym sosie bo to wyłącznie nasza sprawa. Zawsze trafi się ktoś, zawistny, zazdrosny, głupi czy nie szanujący nikogo. Trzeba być ponad to i tego się trzymamJastra, BISCA, efcia, Reni, dorbie, megan8, Simba, Elfik, Dziobak, mama78, kapturnica, Sabina, beates, caffe, Bozia3, anna maria, Magda*, Mimbla, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega, satori, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
A ja mam wiesci. Mamy 8 zarodkow. Jak n'a razie. W sobote rano maja dzwonic zeby powiedziec czy transfer w sobote czy w niedziele, w zaleznosci od tego kiedy zarodki beda blastkami.
Ciesze sieMagdala, ania.g, efcia, sandra80, Jastra, dorbie, megan8, macduska, anna maria, Elfik, Simba, Dziobak, mama78, pierwiastka, Sabina, beates, caffe, Bozia3, Magda*, Mimbla, ComeToMeBaby, krycha.stara, SolarPolar, gosia7122, Mega, gretka, malgos741, satori, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Sandra, myślałam o Dębskim do chwili kiedy ostatnio na ip w bielańskim usłyszałam że profesor odsyła z rozchodzącymi się bliznami do domu póki nie ma bólu.
nie chce mi się w to wierzyć, nigdy niczego nie bagatelizuje -
ivf-ivf wrote:Napisałam posta i mi wcielo. Dziewczyny ja jestem czasem okropnie rozdarta i gdzieś w głębi serca nie daje sobie prawa do pełni szczęścia. Może kiedyś Wam napiszę jaką traume przeżyłam i jakie to na mnie piętno odcisnęlo... wiem jak to patetycznie brzmi. Przepraszam za te wynurzenia na smutno
Nowe życie na świat zawitalo i to jest najważniejsze.
ivf nie ty jedna, wiesz ile nieszczęść ludzi spotyka, ja tez miałam STRASZNY moment w swoim życiu, ale wiesz, ten kop dał mi dużo siły i jestem teraz wiekszą optymistka niż byłam
wspieramsandra80, Jastra, Elfik, anna maria, Sabina, beates, Bozia3, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:A ja mam wiesci. Mamy 8 zarodkow. Jak n'a razie. W sobote rano maja dzwonic zeby powiedziec czy transfer w sobote czy w niedziele, w zaleznosci od tego kiedy zarodki beda blastkami.
Ciesze sie
Super Biszkopcie! Bedziesz je rodzic do emerytury!
To bedzie dopiero wielodzietna rodzina!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 10:58
efcia, Jastra, Reni, Elfik, Simba, anna maria, kapturnica, Sabina, Magda*, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, malgos741, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Zaspalam dzis.
Bo nie nastawilam budzika.
Aaaa morkowy tlumoczek widzialam.
Sliczny.
Ide sie ogarnac, bo przez godzine opowiadalismy sobie szefem rodzinne historie wojenne. On ciagle chory i mi tu siedzi.
Przywiozl to z Dubaju i jego dwaj koledzy, z ktorymi podrozowal tez to maja.
Mam sie bac?Simba, Elfik, anna maria, BISCA, efcia, Sabina, Magda*, Mega, malgos741, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyBISCA wrote:A ja mam wiesci. Mamy 8 zarodkow. Jak n'a razie. W sobote rano maja dzwonic zeby powiedziec czy transfer w sobote czy w niedziele, w zaleznosci od tego kiedy zarodki beda blastkami.
Ciesze sie
Fantastyczne wieści!!!BISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Zaspalam dzis.
Bo nie nastawilam budzika.
Aaaa morkowy tlumoczek widzialam.
Sliczny.
Ide sie ogarnac, bo przez godzine opowiadalismy sobie szefem rodzinne historie wojenne. On ciagle chory i mi tu siedzi.
Przywiozl to z Dubaju i jego dwaj koledzy, z ktorymi podrozowal tez to maja.
Mam sie bac?
ostrożności nigdy dość...
efcia, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość