X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    A ja mam wiesci. Mamy 8 zarodkow. Jak n'a razie. W sobote rano maja dzwonic zeby powiedziec czy transfer w sobote czy w niedziele, w zaleznosci od tego kiedy zarodki beda blastkami.
    Ciesze sie :-)
    Boże 8 zarodków :-( ja nawet dobrych dwóch nie miałam :-(

Bisca cieszę się, że idzie dobrze. Trzymam kciuksy, żeby się podzieliły i przeżyły. Myślę, że tym razem się uda. Tak, chcę w to wierzyć.

Mam nadzieję, że ginka po mojej ostatniej fatalnej stymulacji wymyśli coś i będzie tak ładnie jak u Ciebie.
    Tak czy inaczej, na razie o sobie nie myślę, bo jeszcze trochę czasu. Teraz skupiam się na Tobie. Kciuksuję, aż mi krew z palca odpływa O.o

dorbie, paszczakin, Simba, Elfik, BISCA, Dziobak, efcia, Jastra, Sabina, beates, caffe, Bozia3, ania.g, Magda*, Magdala, Mimbla, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega, malgos741, iwcia77, satori, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia super.
    A ja byłam na usg 3D i mały waży 1900g. Raczej się zapowiada na małe dziecko. 3D to jednak jest fajna rzecz, zobaczyć buźke to świetne przeżycie

Simba, Elfik, anna maria, Dziobak, BISCA, efcia, mama78, Jastra, Sabina, beates, Bozia3, ania.g, Magda*, Magdala, Mimbla, peppapig, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega, malgos741, iwcia77, satori, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Przywiozl to z Dubaju i jego dwaj koledzy, z ktorymi podrozowal tez to maja.
    Mam sie bac?

a wiesz co to?
    Bo niespodzianki z bliskiego wschodu potrafią zabić

Simba, efcia, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam Cie :)
    ania.g wrote:
    Ja nie jestem z wielodzietnej rodziny mam tylko jedną siostrę rodzoną. W ogóle wszelkie kontakty rodzinne u nas bardzo kuleją, trzymamy się tylko w najbliższym gronie. Szkoda, bardzo tego żałuję. Kiedyś myślałam że dwójka dzieci to max. Jakieś trzy lata temu pojawiła się w mojej głowie natrętna myśl że jednak bardzo bym chciała jeszcze jedno dziecko. Nie mówiłam nic mężowi przez pół roku bo myślałam że mi przejdzie. Ale nie przeszło i okazało się że mąż też bardzo chce. Czwartego w ogóle nie planowaliśmy. Jak chyba w lutym lub marcu tego roku miałam epizod z dodatnim testem ciążowym to byłam w szoku bo nie chciałam kolejnego dziecka i póki nie zrobiłam bety to chodziłam wściekła i zdenerwowana. Dalej uważaliśmy, nawet już miałam tabletki od lekarza ale ich nie wzięłam bo przepisał mi nie te co chciałam. Poza tym po kilku poronieniach i staraniach o wcześniejsze dzieci do głowy mi nie przyszło że można po prostu wpaść. No i w maju okazało się że sześć testów oraz dwie bety nie mogą się mylić. A moje nastawienie do sytuacji zmieniło się o 180 stopni. Mąż był w lekkim szoku ale teraz jest szczęśliwy że będziemy mieli kolejne dziecko.
    Mam w du**e to co myślą inni ludzie na temat tego ile mam dzieci i z czym im się to kojarzy. Niech się kiszą we własnym sosie bo to wyłącznie nasza sprawa. Zawsze trafi się ktoś, zawistny, zazdrosny, głupi czy nie szanujący nikogo. Trzeba być ponad to i tego się trzymam :)

efcia, ania.g, Magda*, Mega, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    A ja mam wiesci. Mamy 8 zarodkow. Jak n'a razie. W sobote rano maja dzwonic zeby powiedziec czy transfer w sobote czy w niedziele, w zaleznosci od tego kiedy zarodki beda blastkami.
    Biskuitku Chérie! Alez sie ciesze! :D :D :D

BISCA, Sabina, Bozia3, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:

Ide sie ogarnac, bo przez godzine opowiadalismy sobie szefem rodzinne historie wojenne. On ciagle chory i mi tu siedzi.
    Przywiozl to z Dubaju i jego dwaj koledzy, z ktorymi podrozowal tez to maja.
    Mam sie bac?
    Z Dubaju to sie magnesy przywozi... Gupi on jaki czy co?? ;)

Reni, Simba, BISCA, efcia, Elfik, paszczakin, beates, Bozia3, Magda*, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, wzruszylas mnie . Gdybym nie byla s pociagu pelnym ludzi to bym lezke uronila.

Nie wiem co z Tego bedzie, ale dzieki Wam za wszystkie mile slowa <3

efcia, Reni, Jastra, Elfik, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca, super :) wiesz, ja bym moze w niedziele na strzelca sie rozpakowała takze z przyjemnością oddam Tobie pałeczkę :)

A gdzie mozna zobaczyć Ignasia???

Simba, BISCA, Elfik, Sabina, beates, dorbie, Mimbla, Mega, malgos741, iwcia77, satori, moremi lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Reni, wzruszylas mnie . Gdybym nie byla s pociagu pelnym ludzi to bym lezke uronila.

Nie wiem co z Tego bedzie, ale dzieki Wam za wszystkie mile slowa <3

jak to nie wiesz co z tego bedzie O.o
    dzieci przecie :D

Bisca <3 zaciskam z całych sił

BISCA, Elfik, Mega, satori lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Z Dubaju to sie magnesy przywozi... Gupi on jaki czy co?? ;)

Dziobak mimo, ze ich nie zbieram, dokładnie o tym samym pomyślałam :-)

BISCA, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca <3

BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eh...

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d1af61ba24f.jpg

Simba, caffe, Jastra, Reni, beates, Mimbla, efcia, Dziobak, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:

Bisca super !
    Cieszę się z Tobą !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 12:00

BISCA, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca - keglam z Twoje zarodki!

Aniu- poradź się trzeciego gina. Z tych dwóch to ten, który mówi żeby się oszczędzać jakoś bardziej do mnie przemawia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 12:20

ania.g, BISCA, Elfik, Sabina, efcia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca - super wiadomość - też chcę mocno wierzyć w to, że tym razem się uda...:)

BISCA, Elfik lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca, ściskam kciuki za Twoje zarodki. Niech dobrze się rozwijają a potem zadomawiają na 9 mc <3

BISCA, Elfik, dorbie lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca po transferze ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c43c319a8f22.jpg

beates, BISCA, Jastra, Simba, Elfik, ania.g, megan8, Sabina, Magdala, Mimbla, efcia, Dziobak, paszczakin, dorbie, kapturnica, ComeToMeBaby, krycha.stara, Mega, malgos741, satori, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bisca po transferze ;-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c43c319a8f22.jpg

Hahaha !!!

Reni <3

iwcia77 lubi tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Komitet powitalny n'a dworcu w Paryzu

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4b88bbb58aa.jpg

Simba, Mimbla, Elfik, Dziobak, Bozia3, krycha.stara, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Komitet powitalny n'a dworcu w Paryzu

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4b88bbb58aa.jpg
    Facet z reklamowka? ;)

Moze policja dorabia jako Busy do przewozu ludzi? ;)

ania.g, Reni, BISCA, dorbie, krycha.stara, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 12298 12299 12300 12301 12302 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ