35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:A ja mam wiesci. Mamy 8 zarodkow. Jak n'a razie. W sobote rano maja dzwonic zeby powiedziec czy transfer w sobote czy w niedziele, w zaleznosci od tego kiedy zarodki beda blastkami.
Ciesze sieja nawet dobrych dwóch nie miałam
Bisca cieszę się, że idzie dobrze. Trzymam kciuksy, żeby się podzieliły i przeżyły. Myślę, że tym razem się uda. Tak, chcę w to wierzyć.
Mam nadzieję, że ginka po mojej ostatniej fatalnej stymulacji wymyśli coś i będzie tak ładnie jak u Ciebie.
Tak czy inaczej, na razie o sobie nie myślę, bo jeszcze trochę czasu. Teraz skupiam się na Tobie. Kciuksuję, aż mi krew z palca odpływadorbie, paszczakin, Simba, Elfik, BISCA, Dziobak, efcia, Jastra, Sabina, beates, caffe, Bozia3, ania.g, Magda*, Magdala, Mimbla, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega, malgos741, iwcia77, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia super.
A ja byłam na usg 3D i mały waży 1900g. Raczej się zapowiada na małe dziecko. 3D to jednak jest fajna rzecz, zobaczyć buźke to świetne przeżycieSimba, Elfik, anna maria, Dziobak, BISCA, efcia, mama78, Jastra, Sabina, beates, Bozia3, ania.g, Magda*, Magdala, Mimbla, peppapig, ComeToMeBaby, gosia7122, Mega, malgos741, iwcia77, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Przywiozl to z Dubaju i jego dwaj koledzy, z ktorymi podrozowal tez to maja.
Mam sie bac?
a wiesz co to?
Bo niespodzianki z bliskiego wschodu potrafią zabićSimba, efcia, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Uwielbiam Cieania.g wrote:Ja nie jestem z wielodzietnej rodziny mam tylko jedną siostrę rodzoną. W ogóle wszelkie kontakty rodzinne u nas bardzo kuleją, trzymamy się tylko w najbliższym gronie. Szkoda, bardzo tego żałuję. Kiedyś myślałam że dwójka dzieci to max. Jakieś trzy lata temu pojawiła się w mojej głowie natrętna myśl że jednak bardzo bym chciała jeszcze jedno dziecko. Nie mówiłam nic mężowi przez pół roku bo myślałam że mi przejdzie. Ale nie przeszło i okazało się że mąż też bardzo chce. Czwartego w ogóle nie planowaliśmy. Jak chyba w lutym lub marcu tego roku miałam epizod z dodatnim testem ciążowym to byłam w szoku bo nie chciałam kolejnego dziecka i póki nie zrobiłam bety to chodziłam wściekła i zdenerwowana. Dalej uważaliśmy, nawet już miałam tabletki od lekarza ale ich nie wzięłam bo przepisał mi nie te co chciałam. Poza tym po kilku poronieniach i staraniach o wcześniejsze dzieci do głowy mi nie przyszło że można po prostu wpaść. No i w maju okazało się że sześć testów oraz dwie bety nie mogą się mylić. A moje nastawienie do sytuacji zmieniło się o 180 stopni. Mąż był w lekkim szoku ale teraz jest szczęśliwy że będziemy mieli kolejne dziecko.
Mam w du**e to co myślą inni ludzie na temat tego ile mam dzieci i z czym im się to kojarzy. Niech się kiszą we własnym sosie bo to wyłącznie nasza sprawa. Zawsze trafi się ktoś, zawistny, zazdrosny, głupi czy nie szanujący nikogo. Trzeba być ponad to i tego się trzymamefcia, ania.g, Magda*, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:A ja mam wiesci. Mamy 8 zarodkow. Jak n'a razie. W sobote rano maja dzwonic zeby powiedziec czy transfer w sobote czy w niedziele, w zaleznosci od tego kiedy zarodki beda blastkami.
Ciesze sieBISCA, Sabina, Bozia3, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:
Ide sie ogarnac, bo przez godzine opowiadalismy sobie szefem rodzinne historie wojenne. On ciagle chory i mi tu siedzi.
Przywiozl to z Dubaju i jego dwaj koledzy, z ktorymi podrozowal tez to maja.
Mam sie bac?Reni, Simba, BISCA, efcia, Elfik, paszczakin, beates, Bozia3, Magda*, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni, wzruszylas mnie . Gdybym nie byla s pociagu pelnym ludzi to bym lezke uronila.
Nie wiem co z Tego bedzie, ale dzieki Wam za wszystkie mile slowaefcia, Reni, Jastra, Elfik, Mimbla, ComeToMeBaby, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bisca, super
wiesz, ja bym moze w niedziele na strzelca sie rozpakowała takze z przyjemnością oddam Tobie pałeczkę
A gdzie mozna zobaczyć Ignasia???Simba, BISCA, Elfik, Sabina, beates, dorbie, Mimbla, Mega, malgos741, iwcia77, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Reni, wzruszylas mnie . Gdybym nie byla s pociagu pelnym ludzi to bym lezke uronila.
Nie wiem co z Tego bedzie, ale dzieki Wam za wszystkie mile slowa
jak to nie wiesz co z tego bedzie
dzieci przecie
Biscazaciskam z całych sił
BISCA, Elfik, Mega, satori lubią tę wiadomość
-
Ciesze sie
Bisca super !
Cieszę się z Tobą !Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 12:00
BISCA, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBisca - keglam z Twoje zarodki!
Aniu- poradź się trzeciego gina. Z tych dwóch to ten, który mówi żeby się oszczędzać jakoś bardziej do mnie przemawia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 12:20
ania.g, BISCA, Elfik, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
Bisca po transferze
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c43c319a8f22.jpgbeates, BISCA, Jastra, Simba, Elfik, ania.g, megan8, Sabina, Magdala, Mimbla, efcia, Dziobak, paszczakin, dorbie, kapturnica, ComeToMeBaby, krycha.stara, Mega, malgos741, satori, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Komitet powitalny n'a dworcu w Paryzu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4b88bbb58aa.jpg
Moze policja dorabia jako Busy do przewozu ludzi?ania.g, Reni, BISCA, dorbie, krycha.stara, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość