35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:kometa, cale forum usuwasz? ja zawsze zapisuje w pracy ostatnia strone przeczytana w ulubionych, bylam tu w poniedzielek, dzis jest mniej stron niz wtedy! 12404 w poniedziek wieczorem bylo!
krycha.stara, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Melduję się rano. Nerwy napięte jak postronki. Nie , nie badaniem. Tylko jak to logistycznie rozwiązać. Denerwuje się tym. Ja lubię mieć wszystko zaplanowane.
Ps. Reni wpisz mnie jutro na liste. Jutro Hsg rtg. Bedzie sie dzialoElfik lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:Nie wiem po co co zabawa w usuwanie postów. W internecie i tak nic nie ginie i to nic nie da.
a posty usuwam raz na parę miesięcy, tyle że hurtemkrycha.stara lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ja to na przykład mam tą... manię prześladowczą
a posty usuwam raz na parę miesięcy, tyle że hurtem
ale, że chce Ci się cofać i kasować
żeby znaleźć swój post trzeba przewalić kilkadziesiąt stron czasami
eee lipa
wolę tylko treść edytować i wstawiać ludzikaComeToMeBaby, kapturnica, SolarPolar, efcia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a to prawda...tylko, że ta postura - to nigdy nie wiadomo co i jak...tu chodzi raczej o szerokość miednicy - i tak drobna kobietka, mała - może mieć o wiele lepsze warunki do rodzenia - niż babon taki jak ja np...
Bo zwyczajnie może mieć szerokie, dobre biodra. To tak samo jest z piersiami - często te z malutkimi mają więcej pokarmu, niż baloniaste kobity..... Tak więc to po wzroście i grubości ciała chyba nie poznasz...
to mnie się będzie dobrze rodziło (ale to mi mówią od małego)
i dobrze karmiło (oby)
Magda*, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:spróbuj
a najlepiej podejdz po cichu i znienacka wyciągnij aparat za pazuchy
wiesz co Reni, czasami mam wrazenie, ze Ty to mnie nie lubisz... http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/lonely-onion-head-emoticon.gifReni, kapturnica, Elfik, SolarPolar, efcia, Mimbla, Mega, satori, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:A ja mam wiesci. Mamy 8 zarodkow. Jak n'a razie. W sobote rano maja dzwonic zeby powiedziec czy transfer w sobote czy w niedziele, w zaleznosci od tego kiedy zarodki beda blastkami.
Ciesze sieania.g, BISCA, Mimbla, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:wiesz co Reni, czasami mam wrazenie, ze Ty to mnie nie lubisz... http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/lonely-onion-head-emoticon.gif
gupek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f4bd087c0567.jpgBISCA, Sabina, Elfik, efcia, Mimbla, Mega, iwcia77, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Bisca, bede przezywac jak wlasne.
Ostatnio rozmawialismy z moim i jestesmy zgodni, ze jeszcze dwa trzy cykle na lekach, a jak nie to zapladniamy sie w talerzu.
Taka wstepna decyzja.i super
BISCA, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:a u nas takie ciacha z kalachami chodza po dworcach chodza, ze hoho.. chyba specjalnie dobieraja, zeby panie nie zwracaly uwagi na ostra bron, tylko sie z lekka rozkojarzaly..
moze zrobie im zdjecie?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ania.g wrote:U mnie robi się coraz większa wichura. Aż z niepokojem patrzę na brzóski
ale za to jakie piękne chmury ... podświetlone xachodzącym słońcem, przewalające się długimi pasami o różnych odcieniach szarości na tle błękitnego nieba...Elfik, ania.g lubią tę wiadomość
-
Kurde u nas spokoj i cisza.Cos tam wieje ale lipnie I niech tak zostanie .Za to co jakis czas ulewa jak sie patrzy.Dobrze ,ze kupilam na fotelik prezerwatywe bo bym miala problem z doniesieniem malego do auta.
Biskłit super wiesci !Znaczy sie dzieje .Mam nadzieje ,ze tym razem zostanie dziecior z toba na cale Twoje zycie
anna maria, Elfik, BISCA, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:o wątek dla Kapty mam
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/moj-facet-nie-jest-polakiem-sa-tu-takie-kobietki,8879,1.html
"Ja tez "obracam sie" w ich swiecie caly czas i potwierdzam- tolerancyjni sa straszniechociaz.... czasem moglabym pochodzic w takich muzulmanskich ciuszkach, hehe"
Wspolczuje tym dziewczynom,szczerze
A poierwszy rok znajomosci z muzulmaninem to wiadomo
ona jest ksiezniczka,tylko z czasem zamienia sie w sluzaca,albo i gorzej
Same przejza na oczy..kapturnica, anna maria, krycha.stara, Mimbla, Mega, iwcia77, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
-
Tiaaaaaaaaaa.Dopoki nie narodza kilku dzieci i bede w 100%od nich zalezne.Wtedy jak dostanie jedna z druga to sie dowie jaka to wspaniala tolerancyjna i dopieszczajaca je religia
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 listopada 2015, 22:32
Reni, ania.g, Magda*, krycha.stara, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość