35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Ja oprócz tego że własnie na takie wariackie mnie naszło, to tez postarałam się wybrać i bardziej seksowne hehehehe, a że na pewnej stronie znalazłam ponad 350 różnego rodzaju rajstop, to poszalałam
np. takie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/101289161c50.jpg
o ja pierdziu, a z tymi nogami je sprzedają?
mniam, mniam,,,BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Omg caffe, to masz komplet do firanek
Dla mnie kazde rajtki są tak aseksualne. Tylko zimą, grube noszę.
A tu jeszcze facet z daleka się napali, rzuci zębami podwiazki odpinac, a tu zonk! "Czekaj stary, z tylka czeba ściągnąć"
ale z tych grubszych to jest spory wybór. Grubszych - oznacza takie, które można założyć zimą. Ja jestem zmarzluchem i nie wyobrażam sobie latania w pończochach przy chociażby 0 stopni C.ComeToMeBaby, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ty. A Ty kiedy do.mnie na kawę lub kawkę wpadasz? Ile mam czekać się pytam ja?
Mówiłam już ze tesknilam?
wstawiaj kawiarę!!!
Mleko przywiozę ze sobą! taaaa....
chyba, że Iwo już opróżnił cysterny..
a nie zwlekaj ino, bo pamiętaj, że mleko ma najszybszy transport..
Sabina, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A tu jeszcze facet z daleka się napali, rzuci zębami podwiazki odpinac, a tu zonk! "Czekaj stary, z tylka czeba ściągnąć"
Paszczuniu, one zapewne mają dziurkę w (przepraszam za dosłowność) kroku..
buhahahaComeToMeBaby, efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Myśmy już etap prania przeszli, teraz mamy etap kominka. Adaś podaje podpalke, zapałki, wkłada drzewo do kominka. Dziś z rana otworzył sobie sam drzwiczki i idealnie białe, nowe spodenki upierdzialil popiołem.
Eeee, a dlaczego on się kręci koło kominka i spodenki na upierdzielone popiołem?
he, Dziobak, bój się boga, Reni żartowała z tymi trzema zdrowaśkami w piecu!!!!!
Powstrzymaj się kobito!
albowiem wystarczy jedna.
Sabina, sandra80, BISCA, Dziobak, ComeToMeBaby, efcia, paszczakin, kapturnica, satori, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Caffe, wszyscy już chwalili zdjęcie, a ja ci tylko powiem, że młody to ma diabliki w oczach..
tak na zdjęciu jakoś wyszły, ale wydaje mi się, ze ma takie łagodne spojrzenie
ocenisz na następnym zdjęciuSabina, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:wstawiaj kawiarę!!!
Mleko przywiozę ze sobą! taaaa....
chyba, że Iwo już opróżnił cysterny..
a nie zwlekaj ino, bo pamiętaj, że mleko ma najszybszy transport..
Ale u nas jest mleko. Prosto od krowy. Podstawimy dziedzica zamiast dojarki A my na winkotakże ten. Pakojcie się
BISCA, Elfik, efcia, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Eee, z takimi skurczami to se moge
zapisał sie 1 i to na 40 czyli słaby. Zasnęłam tam pod tymi kablami. Kolejne ktg w piatek, wspominał cos o przyjęciu w sobotę ale przypomniało mu ze dyżur ma w niedziele. Zobaczymy co bedzie w ten piatek
ania.g, BISCA, Elfik, beates, ComeToMeBaby, Sabina, efcia, malgos741, satori, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ja oprócz tego że własnie na takie wariackie mnie naszło, to tez postarałam się wybrać i bardziej seksowne hehehehe, a że na pewnej stronie znalazłam ponad 350 różnego rodzaju rajstop, to poszalałam
np. takie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/101289161c50.jpg
No jaaaaaaa piernicze..... Fakt, trzeba by z tymi nogami kupić...
Ale wyglądaja...woooooowcaffe, ComeToMeBaby, sandra80, iwcia77 lubią tę wiadomość