35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Sandra, fotka rewelacja. Maly wyglada jakby liczyl tak :
Wujek Józek, Ciotka Zośka, stryj Mietek, Mietka żona...
bo pewnie tak to mniej więcej wyglądałoBISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Sandra! Jestes SUPER CHOJ NIE MATKA! rispekt!
pomyśl Simba, u Ciebie browar będzie dwa razy szybciejSimba, Bozia3, macduska, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Tylko na chwilę, Ignaś nadal na melanżu...
Aha, jest nowa Musierowicz!!!
Uwaga, wyślę jeden egzemplarz pierwszej, która w ciążę zajdzie
A ja nie rzucam słów na wiatr
wysyłka, za okazaniem bety!!!
i cóż drogie Panie?
Simba, ivf-ivf, Bozia3, pierwiastka, Reni, ComeToMeBaby, Magdala, BISCA, anna maria, efcia, Sabina, paszczakin, ania.g, Dziobak, Mimbla, Niuta, kapturnica, gosia7122, malgos741, satori, Mega, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Tylko na chwilę, Ignaś nadal na melanżu...
i cóż drogie Panie?
Uwielbiam to zdjecie na dole!!!sandra80, efcia, Sabina, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Tylko na chwilę, Ignaś nadal na melanżu...
i cóż drogie Panie?
Naprawde??
Ja pierdziu. To mi dalas motywacje. Wlasnie czytam/slucham Kwiat kalafiora.
Zajde albo zejde. Z zazdrosci.ComeToMeBaby, Elfik, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Mam wrazenie, ze nie jestesmy dokladnie informowane odnosnie narodzin Ignatka.
Pani info co i raz rzuci ale na wszystkie pytania zna odpowiedz.
Czy Pani nas zbywa?
Czy morek naprawde spi??
Czy u Was tez tak leje???
Reni, BISCA, efcia, Sabina, paszczakin, Elfik, Dziobak, Mimbla, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
własnie napisała laska która dziś miała wizytę w tej klinice w Krakowie. Dziś pierwsza wizyta = kwalifikacja = druga wizyta 27 listopada z resztą badań i grudzień: rozpoczęcie stymulacji.
Oł jea!Jastra, BISCA, pierwiastka, sandra80, efcia, Sabina, Elfik, paszczakin, Mimbla, malgos741, satori, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:własnie napisała laska która dziś miała wizytę w tej klinice w Krakowie. Dziś pierwsza wizyta = kwalifikacja = druga wizyta 27 listopada z resztą badań i grudzień: rozpoczęcie stymulacji.
Oł jea!efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyDziewczęta,
Ja z oficjalnym wnioskiem
Ponieważ niefajnie mi tylko czytać Wasze posty o tym, co dzieje się na Waszych wykresach, dlatego zaprosiłam Was do grona przyjaciółek.
Jeśli uważacie że nie powinnam oglądać Waszych wykresów, to po prostu nie przyjmujcie zaproszenia, luzik. Ale tak pomyślałam sobie że skoro jesteśmy tu razem, to fajnie by było wiedzieć o czym mówicie i kiedy za którą trzymać.
Nosandra80, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, Elfik, Magdala, malgos741, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny