35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
se fotla nabendę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5cbb064a7b76.png
na razie pieseł będzie się w nim wysypiał
Simba, sandra80, ivf-ivf, efcia, BISCA, paszczakin, Magdala, Mimbla, Mega, iwcia77, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
chyba idę powęszyć na inne wątki, bo tu za chwile psy dupami zaczną szczekać, taka nuda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 12:07
efcia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i wróciłam z wynikiem drugiej bety. 992,6
Miało być podwojone a nie potrojone...hmmmm
Zastanawia mnie tylko że data badania wpisana jest 16.11 a pobranie było 14.11.
No ale w probówce chyba nie urosła ?????sandra80, Bozia3, Sabina, efcia, Simba, Reni, BISCA, ComeToMeBaby, macduska, Aasiula, ania.g, Mimbla, gosia7122, Mega, malgos741, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzieczyny - moja kumpela z pracy dostała w prezencie bon na masaż relaksacyjny - 1 godz. Poszła na to i dziś opowiada, że było super - że bardzo sie jej podobało i w ogóle rewelacja...Ja mam znów zagwozdkę z prezentem dla A. na imieniny. Czy myślicie, że taki bon to dobry pomysł dla faceta?? Hmmm, zeby mu się tam za bardzo nie spodobało!!?? Z drugiej strony - wydaje mi się to fajny pomysł na relaks i prezent. Kupiłybyście taki bon swoim facetom?
Simba, efcia, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJastra wrote:No i wróciłam z wynikiem drugiej bety. 992,6
No ale w probówce chyba nie urosła ?????też tak kce
Jastra, efcia, BISCA, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Mam niusa: dzwonili z kliniki pytać czy my na tą wizytę to na invitro się staramy. Bo jak tak to musimy przyjechać w listopadzie żeby nam dać szansę żeby jeszcze kasa była. Mamy termin 20.11! To już! Ja pierdziu, muszę rano zasuwać do laba badania zrobić
efcia, ivf-ivf, Bozia3, Reni, Jastra, pierwiastka, sandra80, BISCA, paszczakin, Sabina, Magdala, macduska, beates, ania.g, megan8, Mimbla, gosia7122, Mega, malgos741, satori, iwcia77, gretka lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:No i wróciłam z wynikiem drugiej bety. 992,6
No ale w probówce chyba nie urosła ?????
super, gratulejszynefcia, Jastra, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dzieczyny - moja kumpela z pracy dostała w prezencie bon na masaż relaksacyjny - 1 godz. Poszła na to i dziś opowiada, że było super - że bardzo sie jej podobało i w ogóle rewelacja...Ja mam znów zagwozdkę z prezentem dla A. na imieniny. Czy myślicie, że taki bon to dobry pomysł dla faceta?? Hmmm, zeby mu się tam za bardzo nie spodobało!!?? Z drugiej strony - wydaje mi się to fajny pomysł na relaks i prezent. Kupiłybyście taki bon swoim facetom?
Bozia3, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dzieczyny - moja kumpela z pracy dostała w prezencie bon na masaż relaksacyjny - 1 godz. Poszła na to i dziś opowiada, że było super - że bardzo sie jej podobało i w ogóle rewelacja...Ja mam znów zagwozdkę z prezentem dla A. na imieniny. Czy myślicie, że taki bon to dobry pomysł dla faceta?? Hmmm, zeby mu się tam za bardzo nie spodobało!!?? Z drugiej strony - wydaje mi się to fajny pomysł na relaks i prezent. Kupiłybyście taki bon swoim facetom?
Mój byłby skrępowany takim prezentem, i ten brak swobody sprawilby chyba brak przyjemności z takiego prezentu. Byliśmy razem a spa i on stronil od tego typu zabiegów
Ale to indywidualna sprawa i moze Twojemu się spodoba:-)Bozia3, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:No i wróciłam z wynikiem drugiej bety. 992,6
No ale w probówce chyba nie urosła ?????
Reni, efcia, sandra80, BISCA, Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
pomysł fajny, tylko gorzej jak ta masażystka to długonoga lasencja i jeszcze za bardzo mu sie spodoba
mój m chodził na takie masaże relaksacyjne i mu sie podobałoBozia3, sandra80, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Reni a co ze znieczuleniem u Morki - bo przy takim rozwarciu juz chyba powinna mieć?
dostała
oxy nie - bo skurcze same się pojawiłyefcia, Bozia3, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość