35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Zeby cos kuzwa w ogole powiedzial!! Slowo jakies! Daj, pic, tam. Cokolwiek. A on tylko tata... I palecem pokazuje co chce albo za reke ciagnie i pokazuje, jak cos gdzies dalej. A jak nie reagujemy, to sam sobie organizuje to co mu trzeba. W zyciu sie nie dogadamy!
Mega, Dziobak, Elfik, Alis lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:U nas to samo. Pokazuje na wszystko palcem i stęka y y y, y y y. Na tym koniec. Też się zaczynam niepokoić z deka...
Ja tam się w ogóle nie martwięSabina, Elfik, Alis, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:No co za uparta kobieta!A my tu od zmysłów odchodzimy...
Achhh, no ale kobietom w ciąży się wybacza....
Rano znowu emocje... tylko nie zapomnij!Jastra, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:U nas to samo. Pokazuje na wszystko palcem i stęka y y y, y y y. Na tym koniec. Też się zaczynam niepokoić z deka...
Jakieś wnioski? Pomysły?Bozia3, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:To są mity. Niestety.
A skoro to są mity, to dlaczego nasze chłopaki nie gadają??Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 20:05
Mega, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Nie wiem czy to są mity, to są akurat moje i doświadczenia i obserwacje.
A skoro to są mity, to dlaczego nasze chłopaki nie gadają??
U nas mogę zwalić na dwujezycznosc, choć to grubymi nićmi szyte.
Mój nie gada, bo motoryka go zajęła, ale to też słabe jak dla mnie.
Kolejne to, że siedzi cały dzień z ojcem i bajki oglądają. Brak właściwej stymulacji?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:oo, a juz myślałam, że jako jedyna na tym forum nie masz dziecka geniusza, ale nie..
powyżej przeciętnej pewnie się łapie w ten zakres...Sabina, Elfik, Mimbla, Mega, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Dlaczego moje dziecko jeszcze nie mowi? Wie ktos?
Zaczynam sie frustrowac...
Moze trzeba mu valium, czy co to tam było odstawić?Sabina, Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Melduję się. Żyje. Bolało. Dali mi psychotropa przed zabiegiem, ze nie mogę po nim dojsc do siebie. Dobrze, ze maz na mnie czekał. W życiu bym.sama nie wróciła. Nie dałabym rady.
Wyniki będą jutro, ale lekarka powiedziała że kontrast poszedł ładnie.Sabina, Mega, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
żeby było jasne, nie chcę tu indukowac żadnej dyskusji, ale Bozia pytała skąd wzięłam dane, zatem zacnie jej wskazać, dlaczego mam rację
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Swiecka-szkola-Mowimy-nie-finansowaniu-religii-z-budzetu-panstwa,wid,17849668,wiadomosc.html?ticaid=115f8c
http://polska.newsweek.pl/religia-w-szkolach-nie-z-podatkow-sondaz-,artykuly,359914,1.htmlpaszczakin, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość