35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry wieczor kochane ciocie, co słychać?
Siedzę sam bo rodzice poszli na spacer. Leon śpi i trochę mi sie nudzi.
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.
Maxmoremi, macduska, Dziobak, paszczakin, Mega, Mimbla, Aasiula, Jastra, caffe, Bozia3, malgos741, Reni, kapturnica, BISCA, Sabina, Elfik, satori, megan8, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Jak się miewasz w nowej roli?
Dzisiaj jakoś slabo mi szło z przystawianiem do cyca, ale jakos poszło. Poza tym Ignacy codziennie wygląda inaczej. Dzisiaj zaczął otwierać oczy i z tym niewidzącym spojrzeniem przypomina mi aliena.Simba, paszczakin, macduska, ComeToMeBaby, Dziobak, Mega, Mimbla, Aasiula, Jastra, caffe, Bozia3, Magda*, malgos741, mama78, dorbie, kapturnica, BISCA, Niuta, ania.g, Sabina, Elfik, satori, Alis, megan8, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Jeszcze nie ogarniam.
Dzisiaj jakoś slabo mi szło z przystawianiem do cyca, ale jakos poszło. Poza tym Ignacy codziennie wygląda inaczej. Dzisiaj zaczął otwierać oczy i z tym niewidzącym spojrzeniem przypomina mi aliena.
Najlepiej wam bedzie w domuComeToMeBaby, Mega, moremi, BISCA, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dobry wieczor kochane ciocie, co słychać?
Siedzę sam bo rodzice poszli na spacer. Leon śpi i trochę mi sie nudzi.
Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.
MaxMega, Aasiula, Bozia3, BISCA, Elfik, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Ta pierdoły! A hsg Sabiny to pies?
macduska, ComeToMeBaby, moremi, malgos741, BISCA, Sabina, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Eeee no, hsg Sabiny to mega wazna sprawa. Ale zakladam, ze Morka przebrnela przez kilka pierwszych stron, a dopiero potem sie poddala.
I skończyło się Morki rumakowanie.Dziobak, Mega, kapturnica, BISCA, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
U mnie przypływ Morza Czerwonego. Jakoś szybciej przyszedł, może po niedzielnym drapaniu. Ewidentnie żadne plamy tylko normalny, klasyczny przypływ nastał.
Trochę mnie rozczarowało że to już. Kurna.
Jak małpiszcze odpuści, odbieram wynik biocenozy waginalnej, cytologii no i idę do gina ustalić termin crio..nie mam wyjścia.
boję się.
Poproszę o bardzo silne kopniaki w dupę...
ComeToMeBaby, macduska, Bozia3, paszczakin, Mega, malgos741, Jastra, Reni, kapturnica, BISCA, beates, ania.g, Aasiula, Elfik, satori, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Idę robić kompot gruszkowy do słoików. Bo gupia ja zakupiłam dziś 2kg gruszek na przekąskę, a przecież ich nie zjemy skoro rano ruszamy
No i muszę poszukać czarnego wdzianka i spakować się na podróż.
Idę się ogarnąć. -
ComeToMeBaby wrote:
ciekawe czy zgubiła ołówki...
Idę spać na 1,5 godziny. Dobranoc.ComeToMeBaby, macduska, Dziobak, Bozia3, paszczakin, Mega, malgos741, dorbie, kapturnica, BISCA, beates, ania.g, anna maria, Aasiula, satori, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Jaja sobie robisz? Mąż mi pomaga i właśnie je w domu ostrzy. Jak się w domu znajdziemy, to sekcja ortograficzna ruszy.
Idę spać na 1,5 godziny. Dobranoc.
Brzuski i bule - lacze sie z wamiBozia3, macduska, Mega, kapturnica, BISCA, Sabina, Aasiula, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
No to sie spakowalam. Waliza gruba jak skurczybyk. Prezenty wioze. Siostrze na imieniny, mamie na imieniny i sobie na urodziny. Bo ja jutro do pl na weekend brykam.
Moremi banaly uslyszysz, ale malutki cukiereczek.I teraz mieliscie otworzyc koperte, ale nie paluchy swedzialy mezusia.
Chce takiego synka, corcie, cokolwiek
Baby, dzieci mowia.
Pare miesiecy w ta czy w tamta, ale mowia. Serio.
SabciaDziobak, Magda*, paszczakin, Mega, malgos741, caffe, kapturnica, BISCA, Sabina, Aasiula, satori, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMimbla wrote:U mnie przypływ Morza Czerwonego. Jakoś szybciej przyszedł, może po niedzielnym drapaniu. Ewidentnie żadne plamy tylko normalny, klasyczny przypływ nastał.
Trochę mnie rozczarowało że to już. Kurna.
Jak małpiszcze odpuści, odbieram wynik biocenozy waginalnej, cytologii no i idę do gina ustalić termin crio..nie mam wyjścia.
boję się.
Poproszę o bardzo silne kopniaki w dupę...
Nie bój się.
Mimbla lubi tę wiadomość
-
Mimbla, idziesz po małego trolla, to po co tu kopniaki.. Trolla nie weźmiesz, takiego małego, słodkiego?
Mimbla, macduska, Mega, malgos741, Magdala, BISCA, beates, Bozia3, Elfik, satori, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Mimbla, idziesz po małego trolla, to po co tu kopniaki.. Trolla nie weźmiesz, takiego małego, słodkiego?
No w sumie.
Troll może być. Czemu nieMega, paszczakin, malgos741, BISCA, Sabina, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabinka super że już po i krok do przodu
Morek mały przystojniak ja takiego chcę
Mimbla kopniaki masz jak chceszMega, Mimbla, Sabina, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017