X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla, nic nie bój, kopniaka na jeszcze więcej szczęścia przesyłam :)

Morek buziak w piętkę dla Ignasia :*

Dobranoc dziewczynki, ja też już się oddalam

Mega, Mimbla, Sabina, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ministerstwo Zdrowia planuje ograniczyć liczbę cesarskich cięć. ...

dalszy ciąg artykułu:http://kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza-i-porod/ministerstwo-zdrowia-chce-ograniczyc-cesarskie-ciecia/74t5q5

dorbie lubi tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już idę - jedno co mnie pociesza to że małż w niedzielę ma urodziny..
    nie będę myśleć o tym czy, i jaką będę matką, kiedy, jakiego dziecka

Jutro mu odbiorę upragniony radiobudzik podświetlany na niebiesko, zestaw do rozciągania mięśni pleców...i pralinki ręcznie robione z 2-dniowym terminem ważności do spożycia...

a reszta, jest na razie milczeniem. Muszę się starać mieć pewne rzeczy w dupie, trudno... Rozpaczliwie muszę się starać.

Nie jestem póki co w ciąży to nie mam nawet co rozkminiać, co z niej będzie.

Tak w ogóle to cieszę się że tu trafiłam, bo atmosfera na innych wątkach, czasami jest bardzo ciężka.

Aha no i .. spróbuję się czymś podzielić na dobranoc:

https://33.media.tumblr.com/ff8a132242ef963c0262604b0e1522bd/tumblr_nw9k70Et7t1r5kguno1_400.gif

krycha.stara, ComeToMeBaby, Mega, BISCA, Niuta, ivf-ivf, Sabina, Aasiula, Reni, Bozia3, Simba, satori, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dziś zmoglo ok 20.00 i obudzilam sie o 0.30 na kanapie. Na drugiej mój mąż, a dziadki poszli spać i tak nas zostawili. Przenieśliśmy się do sypialni i Adaś czyni charce w moim brzuchu, jak tu spać ;-)

Mega, BISCA, satori, megan8, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morka, Ignacy śliczny. Trzymam kciuki za karmienie.

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry-ulewny.Za potrzebujace zaciskam kciuki.Pogoda okropnna , leje jak ze szlaufa jak tu wyjsc na zewnatrz brrrrrrrrrrr

dorbie, ComeToMeBaby, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry,

Mimbla, nie wiem jak Cie pocieszyc. Twoje posty sa czasami tak smutne. Trzeba wierzyc, ze kiedys sie uda. Moze nawet szybciej niz myslisz ? :-) <3

Mega ??????????

Mega, Sabina, Bozia3, Elfik, satori, Magdala, Mimbla, iwcia77, Magda* lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry
    Melduje uroczyście oblanie testu - o dziwo nie zabolało, jak to wcześniej bywało ;)
    Pocieszam sie kawa teraz
    Pozytyw to to, ze dzisiaj piątunio, a jutro wolne :) i nie musze jechać na durne szkolenie, bo już je mam zaliczone :)
    Przez weekend za to bede budować pomost dla chomików, osiedle z pudełek po mydłach i robić obraz z suchych liści w antyramie, o! Oooooo, i tequile mam ;)

krycha.stara, ivf-ivf, paszczakin, Sabina, macduska, Aasiula, dorbie, Elfik, Simba, satori, Alis, Magdala, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla <3

Ps. Nie zapomnij o prazynkach dla męza :)

Elfik, Mimbla, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia dziewczyny!
    Jak dobrze, ze juz piątek :)

paszczakin, anna maria, BISCA, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Mimbla, duży kopniak na rozpęd dla Ciebie <3
    Natka jak tam, rodzisz?
    Kapitanie Moremi, witam na pokładzie ;)
    Sabina jak się czujesz, doszłaś do siebie?

kapturnica, Sabina, dorbie, anna maria, Mimbla, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry również
    Mimbla, przytulam, to chyba ta pogoda powoduje spadki nastroju :)
    Mega, pamiętaj że są powtórki! Nie można odpuścić egzaminu bez poprawki, heeeej!
    No, chyba że to już był komisyjny i nie ma szans ;)
    Sabka, jak tam samopoczucie?

Sabina, anna maria, Mimbla, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra, kochana, od paru dni zachodzę w głowę, co Ty egzaminujesz jutro? Bo na test ciążowy chyba za wcześnie O.o

iwcia77, Mega, sandra80 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jeszcze nie ogarniam.
    Dzisiaj jakoś slabo mi szło z przystawianiem do cyca, ale jakos poszło. Poza tym Ignacy codziennie wygląda inaczej. Dzisiaj zaczął otwierać oczy i z tym niewidzącym spojrzeniem przypomina mi aliena.

Morus, moze Ci codziennie inne dziecko przynosza? http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/speechless-smiley.gif

wez jakims markerem go podpisz, czy co...

anna maria, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, Jastra, Elfik, Simba, Mimbla, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry szaro i wietrznie .milego dnia

Elfik lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ministerstwo Zdrowia planuje ograniczyć liczbę cesarskich cięć. ...

dalszy ciąg artykułu:http://kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza-i-porod/ministerstwo-zdrowia-chce-ograniczyc-cesarskie-ciecia/74t5q5

Ja mam ostatnio czasami depresje egzystencjonalna- w jakich czasach zyjemy. Od wyborow i wiadomosci z PL i przez te wszystkie wydarzenia we Francji, wojsko z kalachami na ulicach tutaj odbieram za duzo zlych bodzcow. Nie chce takiego swiata dla moich dzieci, chce zeby byl pokoj, milosc, wolnosc i wino.. I zeby nikt za nikogo nie wybieral- ani religii, ani jak ma rodzic..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 08:12

Sabina, kapturnica, Jastra, BISCA, dorbie, Bozia3, Elfik, Simba, Mimbla, krycha.stara, iwcia77, beates, Mega, sandra80 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morek syn Ci sie udal :-) podoba mi sie :-)

iwcia77 lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!
    U mnie ok, marzę o niewstawaniu skoro świt, ale to niedoczekanie moje...Na emeryturze

Sabcia, jak tam?
    Morka, napisz jak karmienie? ssak mały wie co robić?

anna maria, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Bry
    Melduje uroczyście oblanie testu - o dziwo nie zabolało, jak to wcześniej bywało ;)
    Pocieszam sie kawa teraz
    Pozytyw to to, ze dzisiaj piątunio, a jutro wolne :) i nie musze jechać na durne szkolenie, bo już je mam zaliczone :)
    Przez weekend za to bede budować pomost dla chomików, osiedle z pudełek po mydłach i robić obraz z suchych liści w antyramie, o! Oooooo, i tequile mam ;)

Mega masz córkę w szóstej klasie? A faktycznie.
    My już pomost mamy za sobą.:-)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Piątek, będę żyć ;)
    Jestem w pracy. Chodze i wstaje bez problenu. Gorzej z siedzeniem i siadaniem, ale zapodalam sobie nospe i paracetamol.

A tu jak na złość ludzi tłumy. Czy oni nie rozumieją, ze potrzebuje wypocząć? ;)

anna maria, kapturnica, ania.g, BISCA, Aasiula, Bozia3, Elfik, Simba, satori, iwcia77, Mega, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 12329 12330 12331 12332 12333 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ