35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja też już idę - jedno co mnie pociesza to że małż w niedzielę ma urodziny..
nie będę myśleć o tym czy, i jaką będę matką, kiedy, jakiego dziecka
Jutro mu odbiorę upragniony radiobudzik podświetlany na niebiesko, zestaw do rozciągania mięśni pleców...i pralinki ręcznie robione z 2-dniowym terminem ważności do spożycia...
a reszta, jest na razie milczeniem. Muszę się starać mieć pewne rzeczy w dupie, trudno... Rozpaczliwie muszę się starać.
Nie jestem póki co w ciąży to nie mam nawet co rozkminiać, co z niej będzie.
Tak w ogóle to cieszę się że tu trafiłam, bo atmosfera na innych wątkach, czasami jest bardzo ciężka.
Aha no i .. spróbuję się czymś podzielić na dobranoc:
https://33.media.tumblr.com/ff8a132242ef963c0262604b0e1522bd/tumblr_nw9k70Et7t1r5kguno1_400.gif
krycha.stara, ComeToMeBaby, Mega, BISCA, Niuta, ivf-ivf, Sabina, Aasiula, Reni, Bozia3, Simba, satori, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mnie dziś zmoglo ok 20.00 i obudzilam sie o 0.30 na kanapie. Na drugiej mój mąż, a dziadki poszli spać i tak nas zostawili. Przenieśliśmy się do sypialni i Adaś czyni charce w moim brzuchu, jak tu spać
Mega, BISCA, satori, megan8, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry,
Mimbla, nie wiem jak Cie pocieszyc. Twoje posty sa czasami tak smutne. Trzeba wierzyc, ze kiedys sie uda. Moze nawet szybciej niz myslisz ?
Mega ??????????Mega, Sabina, Bozia3, Elfik, satori, Magdala, Mimbla, iwcia77, Magda* lubią tę wiadomość
-
Bry
Melduje uroczyście oblanie testu - o dziwo nie zabolało, jak to wcześniej bywało
Pocieszam sie kawa teraz
Pozytyw to to, ze dzisiaj piątunio, a jutro wolnei nie musze jechać na durne szkolenie, bo już je mam zaliczone
Przez weekend za to bede budować pomost dla chomików, osiedle z pudełek po mydłach i robić obraz z suchych liści w antyramie, o! Oooooo, i tequile mamkrycha.stara, ivf-ivf, paszczakin, Sabina, macduska, Aasiula, dorbie, Elfik, Simba, satori, Alis, Magdala, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Mimbla, duży kopniak na rozpęd dla Ciebie
Natka jak tam, rodzisz?
Kapitanie Moremi, witam na pokładzie
Sabina jak się czujesz, doszłaś do siebie?kapturnica, Sabina, dorbie, anna maria, Mimbla, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyDzień dobry również
Mimbla, przytulam, to chyba ta pogoda powoduje spadki nastroju
Mega, pamiętaj że są powtórki! Nie można odpuścić egzaminu bez poprawki, heeeej!
No, chyba że to już był komisyjny i nie ma szans
Sabka, jak tam samopoczucie?Sabina, anna maria, Mimbla, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Jeszcze nie ogarniam.
Dzisiaj jakoś slabo mi szło z przystawianiem do cyca, ale jakos poszło. Poza tym Ignacy codziennie wygląda inaczej. Dzisiaj zaczął otwierać oczy i z tym niewidzącym spojrzeniem przypomina mi aliena.
Morus, moze Ci codziennie inne dziecko przynosza? http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/speechless-smiley.gif
wez jakims markerem go podpisz, czy co...anna maria, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, Jastra, Elfik, Simba, Mimbla, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ministerstwo Zdrowia planuje ograniczyć liczbę cesarskich cięć. ...
dalszy ciąg artykułu:http://kobieta.onet.pl/dziecko/ciaza-i-porod/ministerstwo-zdrowia-chce-ograniczyc-cesarskie-ciecia/74t5q5
Ja mam ostatnio czasami depresje egzystencjonalna- w jakich czasach zyjemy. Od wyborow i wiadomosci z PL i przez te wszystkie wydarzenia we Francji, wojsko z kalachami na ulicach tutaj odbieram za duzo zlych bodzcow. Nie chce takiego swiata dla moich dzieci, chce zeby byl pokoj, milosc, wolnosc i wino.. I zeby nikt za nikogo nie wybieral- ani religii, ani jak ma rodzic..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 08:12
Sabina, kapturnica, Jastra, BISCA, dorbie, Bozia3, Elfik, Simba, Mimbla, krycha.stara, iwcia77, beates, Mega, sandra80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:Bry
Melduje uroczyście oblanie testu - o dziwo nie zabolało, jak to wcześniej bywało
Pocieszam sie kawa teraz
Pozytyw to to, ze dzisiaj piątunio, a jutro wolnei nie musze jechać na durne szkolenie, bo już je mam zaliczone
Przez weekend za to bede budować pomost dla chomików, osiedle z pudełek po mydłach i robić obraz z suchych liści w antyramie, o! Oooooo, i tequile mam
Mega masz córkę w szóstej klasie? A faktycznie.
My już pomost mamy za sobą.iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Piątek, będę żyć
Jestem w pracy. Chodze i wstaje bez problenu. Gorzej z siedzeniem i siadaniem, ale zapodalam sobie nospe i paracetamol.
A tu jak na złość ludzi tłumy. Czy oni nie rozumieją, ze potrzebuje wypocząć?anna maria, kapturnica, ania.g, BISCA, Aasiula, Bozia3, Elfik, Simba, satori, iwcia77, Mega, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość