35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Witam
Piątek, będę żyć
Jestem w pracy. Chodze i wstaje bez problenu. Gorzej z siedzeniem i siadaniem, ale zapodalam sobie nospe i paracetamol.
A tu jak na złość ludzi tłumy. Czy oni nie rozumieją, ze potrzebuje wypocząć?
Kaszlnij im w twarz Sabcia. jak Carol z Little BritainJastra, Aasiula, macduska, Sabina, Elfik, Simba, Mimbla, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Czesc,
Nie rodzę i nic nie wskazuje zeby miało sie to zmienić w najbliższym czasie. Mam przeczucie ze to bedzie przyszły tydz. Po południu ide na kolejne ktg ale sama nie czuje skurczy takze nie spodziewam sie że coś sie tam zapisze. Straszne nastroje mnie łapią na tej końcówcewczoraj przepłakałam całe popołudnie, wszystko powodowało u mnie ryk
Kometa, trzymam kciuki za wizytę
Moremi, Ignacy ślicznyjak ja ci zazdroszczę ze masz juz to wszystko za soba
Kciuki za potrzebujące oczywiście trzymam
Ide po kawęzrobic więcej?
Miłego dnia!!!
No wiesz... skoro Morek czekał ponad tydzień, ja też tydzień po rodziłam, to dlaczego masz mieć lepiej od nas???
Trzymaj się Kochanadorbie, Natka_79, Sabina, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Aaa Kometka! Już dzisiaj? To powodzenia!
To pisanie na fejsie nie jest dobre. Wazne informacje umykają.
no wlasnie! a niektorzy sie konfuduja! Kometa- na co Ci czarne wdzianko (wczoraj pisalas)? Ja myslam, ze Wy na kwalifikacje jedziecie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 09:14
ComeToMeBaby, Sabina, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jastra wrote:No wiesz... skoro Morek czekał ponad tydzień, ja też tydzień po rodziłam, to dlaczego masz mieć lepiej od nas???
Trzymaj się Kochana
Ten tydzień to jeszcze dla mnie norma, tym bardziej ze pierwsze usg pokazywały termin na 25go, ja nawet nie czuje sie gotowa na ten poród. Jedynie bym chciała zeby wystartowało bez wspomagania. Boje sie indukcji, jeszcze bardziej cc i to powoduje u mnie rozchwianie. Zawsze mi sie wydawało ze kolejne porody to przed terminem, ze na bank złapie mnie szybko a tu niespodziankajak juz czekam to fajnie by było zeby młodszy nie był skorpionem
czyli od niedzieli niech sie dzieje
Jastra, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ale w tym roku jeszcze jednej rzeczy nie było
co robimy na Sylwka?
My pewnie pojechalibyśmy na noc saunową, ale teraz trzeba będzie wymyślić coś innego... i pojęcia nie mam, póki co, co to miałoby być. Pewnie skończy się na imprezie z rodzeństwem i znajomymi... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Piątek, piątuś, piątunio
Cieszycie sie?
wstajemy i robimy skłony
zarządzam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d1baf68b413.jpgBISCA, Bozia3, Jastra, Dziobak, Simba, Mimbla, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jastra wrote:Jak się czujesz Bisca? Nerwy przed jutrem?
Dziekuje, ze pytasz. Ciesze sie, ze to juzistaram sie byc kwiatem lotosu na spokojnej tafli jeziora. Taaaa
Bozia3, Jastra, macduska, ania.g, Reni, ComeToMeBaby, Simba, satori, Mimbla, iwcia77, beates, Mega, efcia, sandra80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Dziekuje, ze pytasz. Ciesze sie, ze to juz
istaram sie byc kwiatem lotosu na spokojnej tafli jeziora. Taaaa
Mi hormony zaczynają trochę szaleć, bo jak przeczytałam to powyżej i uświadomiłam sobie cud Twojego jutrzejszego dnia, to się poryczałam...
Dobrze że siedzę sama w biurze, ale by był fstytBISCA, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Bisca to już jutro będziesz w ciąży? Ale fajnie!
Teoretycznie jestem w ciazy juz od 02/11Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 09:28
Jastra, Bozia3, Reni, macduska, ComeToMeBaby, Elfik, paszczakin, Simba, satori, megan8, Mimbla, iwcia77, beates, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Mi hormony zaczynają trochę szaleć, bo jak przeczytałam to powyżej i uświadomiłam sobie cud Twojego jutrzejszego dnia, to się poryczałam...
Dobrze że siedzę sama w biurze, ale by był fstyt
A jak sie czujesz ogolnie ? Masz jakies dokuczajace objawy ? -
nick nieaktualny