X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na emeryturze tez bedziesz wstawala do dodatkowj roboty zeby miec na kieszonkowe dla wnukow ;-)
    dorbie wrote:
    Hej!
    U mnie ok, marzę o niewstawaniu skoro świt, ale to niedoczekanie moje...Na emeryturze

Sabcia, jak tam?
    Morka, napisz jak karmienie? ssak mały wie co robić?

Sabina, dorbie, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia gdzie ty robisz ze juz tlumy ,w kosciele ? poranna msza ?

Sabina, BISCA, dorbie, Bozia3, Elfik, Simba, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Morus, moze Ci codziennie inne dziecko przynosza? http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/speechless-smiley.gif

wez jakims markerem go podpisz, czy co...

Niech mu kotwicę na ramieniu wytatuuje. :-)

Dzień dobry bardzo deszczowy.

Deszcz skutecznie mnie zniechęcił do aktywności. Miałam zaplaniwany wyjazd ale doszłam do wniosku, że nieeee nic pilnego w zasadzie, poczekam aż minie nastrój "nicmisięniechce".

Jaki plan zajęć na dzisiaj?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 08:19

anna maria, Sabina, BISCA, Aasiula, ComeToMeBaby, Elfik, Simba, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze to pomost jest dopiero przedemna :-)
    macduska wrote:
    Mega masz córkę w szóstej klasie? A faktycznie.
    My już pomost mamy za sobą.:-)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Sabcia gdzie ty robisz ze juz tlumy ,w kosciele ? poranna msza ?
    Fakt. ozdrowien mamy duzo ;) w urzedzie ;)

anna maria, BISCA, Aasiula, dorbie, Elfik, Simba, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Boze to pomost jest dopiero przedemna :-)

I bombki ze skrawków materiału, obwód elektryczny, zegar słoneczny, ludzik z łyżki drewnianej... Co to tam jeszcze było???

anna maria, Sabina, BISCA, Aasiula, dorbie, Elfik, Dziobak, Mimbla, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Bry
    Melduje uroczyście oblanie testu - o dziwo nie zabolało, jak to wcześniej bywało ;)
    Pocieszam sie kawa teraz
    Pozytyw to to, ze dzisiaj piątunio, a jutro wolne :) i nie musze jechać na durne szkolenie, bo już je mam zaliczone :)
    Przez weekend za to bede budować pomost dla chomików, osiedle z pudełek po mydłach i robić obraz z suchych liści w antyramie, o! Oooooo, i tequile mam ;)
    Mega, a co to za ekologiczne rzeźby?

Mega lubi tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Co tam dzisiaj w planach mamy ??
    Za wszystkie trzymam kciuki i kegle :)

Sabina, ComeToMeBaby, Mimbla, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia dobrze ze troche lepiej dzisiaj <3
    Kometa Ty wiesz <3

Sabina, ComeToMeBaby, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Na emeryturze tez bedziesz wstawala do dodatkowj roboty zeby miec na kieszonkowe dla wnukow ;-)
    Coś Ty, ja mam kredyt do spłacenia do 67rż, emerytura nastanie(chyba, że zmienią wiek emerytalny), a średnia wieku lekarzy to 67lat. Więc spłacę kredyt i kaput

ivf-ivf, Aasiula, BISCA, Jastra, ania.g, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabcia konkuruje ze mną z przewalaniem tłumów ;-) tylko w innym urzędzie ;-)
    Ile dziś u Ciebie?

Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak na razie nie mogę narzekać na nudę ;)

Aasiula, dorbie, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa :) trzymam.mocno kciuki za dzisiejszą wizytę <3

Aasiula, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wacia, Aasiula- dzisiaj w planie ja. Ale nie pamiętam czy ktoś jeszcze... chyba nie. Pani powie :P

Za jakąś godzinkę wyjeżdżamy. Komplet dokumentosów mam, spakowana prawie jestem, mieszkanie ogarnięte, kwiatki podlane- czas na śniadanie.
    Adios!

Aasiula, Sabina, ivf-ivf, kapturnica, paszczakin, macduska, dorbie, BISCA, gretka, Elfik, Dziobak, satori, megan8, Mimbla, iwcia77, beates, Mega, efcia, malgos741 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Wacia, Aasiula- dzisiaj w planie ja. Ale nie pamiętam czy ktoś jeszcze... chyba nie. Pani powie :P

Za jakąś godzinkę wyjeżdżamy. Komplet dokumentosów mam, spakowana prawie jestem, mieszkanie ogarnięte, kwiatki podlane- czas na śniadanie.
    Adios!
    Mocno trzymam kciuki :)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

Adios!

Aaa Kometka! Już dzisiaj? To powodzenia!
    To pisanie na fejsie nie jest dobre. Wazne informacje umykają.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 08:49

Aasiula, BISCA, Bozia3, ComeToMeBaby, Sabina, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

Adios!

Powodzenia! :)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc,
    Nie rodzę i nic nie wskazuje zeby miało sie to zmienić w najbliższym czasie. Mam przeczucie ze to bedzie przyszły tydz. Po południu ide na kolejne ktg ale sama nie czuje skurczy takze nie spodziewam sie że coś sie tam zapisze. Straszne nastroje mnie łapią na tej końcówce :( wczoraj przepłakałam całe popołudnie, wszystko powodowało u mnie ryk :/
    Kometa, trzymam kciuki za wizytę
    Moremi, Ignacy śliczny :) jak ja ci zazdroszczę ze masz juz to wszystko za soba
    Kciuki za potrzebujące oczywiście trzymam

Ide po kawę :) zrobic więcej?

Miłego dnia!!!

Aasiula, macduska, Jastra, kapturnica, ivf-ivf, dorbie, BISCA, Bozia3, ania.g, ComeToMeBaby, Sabina, Elfik, Dziobak, Simba, satori, Mimbla, Mega, efcia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plan zajęć OF
    MOREMI http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3822b358b83.png http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif
    Natka warsztaty ZPT – poprawka, aż się nauczy ;-)
    Kometa 20.11
    Satori 21.11 egzamin
    Sandra 21.11 egzamin
    Wacia 23.11
    Pierwiastka 24.11 egzamin
    Gretka 27.11
    Bisca 28.11 egzamin http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Yesenia 28.11 egzamin
    Kometa 01.12
    Luna 5-6.12 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Reni 16.12
    Mimbla grudzień http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    krycha.stara styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    Reni styczeń 2016 http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif

BISCA, ania.g, ComeToMeBaby, Sabina, Mimbla, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krycha.stara wrote:
    Religia-bylo.
    Polityka-bylo.
    Ksiazki-bylo.
    Moj juz, a moj jeszcze nie-bylo.
    Cos chyba sie na starosc Alzheimer uruchamia, bo forum sie powtarza... ;-)
    W zwiazku z tym, u Krychy tez po staremu: krowki, wino i do przodu, za ojczyzne ;-)

ale w tym roku jeszcze jednej rzeczy nie było

co robimy na Sylwka?

Aasiula, ComeToMeBaby, Simba, Mimbla, krycha.stara, iwcia77, Mega, efcia lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 12330 12331 12332 12333 12334 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ