35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:A mój syn zaśmiał się dziś po raz pierwszy!
Jaki cudowny dżwięk
Tego nie mogłam się doczekać
Tez bardzo na to czekałam. Taka fajna, ludzka reakcjaElfik, macduska, Mega, BISCA, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Mma ptanie..Kied sie sciaga te wkladke z fotelika samochodowego ?Jak dzecie w jakim wieku jest ??Jak samo siedzi cyz wczesniej?
Elfik, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja tez się spotkałam z teorią, że chłpcy póxniej zaczynają mówić i się wśród znajomych sprawdza.
Ja też zakładam, że syn zacznie mówić później niż siostra, co w sumie mnie nie martwi chwilowo, bo mono mnie czasem męczy, a co dopiero stereo..Sabina, caffe, Mega, BISCA, moremi, kapturnica, Alis, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja tam nie snuję teorii dlaczego nie mówi, nawet się nie martwię. Sam zdecyduje kiedy coś powie.
Trening czystości jest praktycznie niemożliwy, jeśli dziecko nie jest w stanie zakomunikować, że chce siku.
Mowa to nie jest blablanie, żeby się pochwalić przed koleżankami. To komunikacja, czyli najważniejsze co nas łączy z drugim człowiekiem.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Alis wrote:Mówi coś w rodzaju "żes" i podaje rączkę. Dzięki temu rozumiem, że to "cześć". Najwyraźniej mówi "am" "am", ale jedzenie to jej najwieksza i najprawdziwsza miłość.
Elfik, Sabina, Mega, Mimbla, Alis, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
wystawiona jest na allego kanapa przez salon meblowy w jednym kolorze, zadałam pytanie mailem czy maja w tej cenie w innym obiciu, podałam dokładnie w jakim.
odpisali mi. Żeby mi odpowiedzieć na pytanie chcą mojego nr tel, adresu i wuj wie co jeszcze...
nie chcę dostepu do informacji niejawnych, chciała poznać tylko cenę kanapy!
strasznie mnie to wkurza, że teraz tak dużo firm wyłudza dane osobowe..caffe, Sabina, Jastra, macduska, Mega, Aasiula, ComeToMeBaby, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Dajcie spokój, dzieci w większości (chłopcy) zaczynają mówić w okol. drugiego roku życia.
Ja tam się w ogóle nie martwię
Phi, Simby dzieci już mówią!Dziobak, Simba, Mimbla, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:O pacz Alis, to może my nasze dzieci powinnyśmy zeswatac? Adaś tez "pasza ponad wszystko"
a mój trzeci muszkieter do jedzenia. Ulewa mu się, ale jeszcze trochę siorbnie, a co będzie się marnowało..paszczakin, Sabina, BISCA, Mega, kapturnica, Alis, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNormalnie zaraz popłoch się zrobi z tym mówieniem
Dziewczyny, to są chłopaki. Jak opanują do perfekcji umiejętność biegania, to skupią się na drugiej rzeczy. No przecież nie dwie na raz!
Relaks...adin....dwa....tri...BISCA, Mega, Simba, Magdala, krycha.stara, Sabina, Elfik, satori, Alis, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Normalnie zaraz popłoch się zrobi z tym mówieniem
Dziewczyny, to są chłopaki. Jak opanują do perfekcji umiejętność biegania, to skupią się na drugiej rzeczy. No przecież nie dwie na raz!
Relaks...adin....dwa....tri...Simba, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Normalnie zaraz popłoch się zrobi z tym mówieniem
Relaks...adin....dwa....tri...BISCA, Aasiula, moremi, Simba, Dziobak, Jastra, Reni, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Nie nadrobie Was. Ni cholery.
Mega, ComeToMeBaby, macduska, Simba, Mimbla, gretka, paszczakin, Dziobak, Jastra, caffe, Magda*, malgos741, krycha.stara, kapturnica, BISCA, Niuta, ania.g, Sabina, Elfik, satori, megan8, iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny