35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:to chyba nie wiesz, bo ja nadal nie wiem z jakiej bajki były szczury
Mimbla lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Zeby cos kuzwa w ogole powiedzial!! Slowo jakies! Daj, pic, tam. Cokolwiek. A on tylko tata... I palecem pokazuje co chce albo za reke ciagnie i pokazuje, jak cos gdzies dalej. A jak nie reagujemy, to sam sobie organizuje to co mu trzeba. W zyciu sie nie dogadamy!
Czyli jednak coś mówi. Moja na razie mówi głównie te słowa, które się wiążą z gestami "papa", "cześć" (podaje rączkę), "nie ma" (rozkłada rączki). Mówiła też tak i nie, ale coś jej się odwidziało i teraz na wszystko mówi nie... Bunt jakiś czy cos. Nawet jak się pytam, czy chce jeszcze jeść mówi nie, a potem krzyczy, że zabieram. Najdziwniejsze, że jeszcze mówić nie umie, a już na mnie pyskuje.efcia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Czyli jednak coś mówi. Moja na razie mówi głównie te słowa, które się wiążą z gestami "papa", "cześć" (podaje rączkę), "nie ma" (rozkłada rączki). Mówiła też tak i nie, ale coś jej się odwidziało i teraz na wszystko mówi nie... Bunt jakiś czy cos. Nawet jak się pytam, czy chce jeszcze jeść mówi nie, a potem krzyczy, że zabieram. Najdziwniejsze, że jeszcze mówić nie umie, a już na mnie pyskuje.
-
Elfik wrote:Od wczoraj jestem w szoku.. Biblioteka czynna raz w tygodniu i przez godzinę? Czy to jest sławetne zachęcanie do czytelnictwa?
może dzieci mając tablety i komputery nie przychodzą do biblioteki, ale..
no cóż, czas dorosnąć do nowej rzeczywistości
Ale moja córka czyta dosyć sporo, należymy wszyscy do miejskiej, 2 lata temu dostała nagrodę dla czytelnika rokuComeToMeBaby, Sabina, Dziobak, efcia, Aasiula, Elfik, Magda*, moremi, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ale podaje rączkę na cześć czy mówi cześć? Mi nie chodzi o gesty, ale o.mowę czynna.
Mówi coś w rodzaju "żes" i podaje rączkę. Dzięki temu rozumiem, że to "cześć". Najwyraźniej mówi "am" "am", ale jedzenie to jej najwieksza i najprawdziwsza miłość.Sabina, Dziobak, Elfik, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzisiaj jest historyczna chwila. Kupiłam Pierworodnemu pierwszy garnitur.
Tak piękie wygląda, młody i taki przystojny!!!
Za chwilę będzie dorosły.
Wzruszyłam się.Alis, Dziobak, Sabina, efcia, ivf-ivf, Aasiula, ComeToMeBaby, caffe, BISCA, Jastra, Mega, Mimbla, Elfik, paszczakin, moremi, Magdala, malgos741, Simba, satori, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Dzisiaj jest historyczna chwila. Kupiłam Pierworodnemu pierwszy garnitur.
Wzruszyłam się.
O tak, rosną nam te dzieci, dobrze ze tylko one, bo my przecie caly czas 20 jestesmy
Mój m jak zobaczyl core w pierwszej balowej kiecce (z dekoltem) to az se przeklnol, ze to juz kobieta
Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, macduska, Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Dzisiaj jest historyczna chwila. Kupiłam Pierworodnemu pierwszy garnitur.
Wzruszyłam się.Aasiula, macduska, Dziobak, Jastra, Mimbla, Elfik, paszczakin, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Niuta, ja się o ciebie pytałam. I o twoje pół apteki. I to dwa razy. To pytam trzeci
Opowiadaj
A co tu opowiadać.
Mój przecież jest u Ciebie
Oficjalnie na poligonie do 08.12.
Nie ma dawcy plemników to i szkoda się faszerować.
Ale spokojnie - apteka czekaSabina, ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, ania.g, Mega, Mimbla, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:A co tu opowiadać.
Mój przecież jest u Ciebie
Oficjalnie na poligonie do 08.12.
Nie ma dawcy plemników to i szkoda się faszerować.
Ale spokojnie - apteka czekaSabina, BISCA, Mimbla, malgos741, Niuta, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Żeby Wacik był 10 lat młodszy to bym go dla.mojej córki zaklepala
Sabina, macduska, Aasiula, caffe, ComeToMeBaby, BISCA, Bozia3, Mega, dorbie, Mimbla, Elfik, Magda*, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Młody Waciak z moją córka na fejsie pisze. Byli razem na gokartach i na basenie. Także ten...
Wyglada na to, że zajęty jest. Tak jakby.
I Dziobak, nie wiem czy wiesz ale na medycynę się wybiera!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 19:07
Dziobak, Sabina, caffe, ania.g, Mega, dorbie, Mimbla, Elfik, Magda*, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Wyglada na to, że zajęty jest. Tak jakby.
I Dziobak, nie wiem czy wiesz ale na medycynę się wybiera!
Albo i nie musi, byle by dohtorem był.macduska, BISCA, Mega, dorbie, Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Zeby cos kuzwa w ogole powiedzial!! Slowo jakies! Daj, pic, tam. Cokolwiek. A on tylko tata... I palecem pokazuje co chce albo za reke ciagnie i pokazuje, jak cos gdzies dalej. A jak nie reagujemy, to sam sobie organizuje to co mu trzeba. W zyciu sie nie dogadamy!
Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość