Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jastra wrote:
    Mega jesteś już w pracy? ;)
    Już wróciłam :P
    Rano sikne :)

nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to chyba nie wiesz, bo ja nadal nie wiem z jakiej bajki były szczury
    Ale tam też była rodzina szczurów. Głównymi bohaterami były bobry. Czy tam pizmaki, jak tu ktoś pisał

Mimbla lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Zeby cos kuzwa w ogole powiedzial!! Slowo jakies! Daj, pic, tam. Cokolwiek. A on tylko tata... I palecem pokazuje co chce albo za reke ciagnie i pokazuje, jak cos gdzies dalej. A jak nie reagujemy, to sam sobie organizuje to co mu trzeba. W zyciu sie nie dogadamy! ;)

Czyli jednak coś mówi. Moja na razie mówi głównie te słowa, które się wiążą z gestami "papa", "cześć" (podaje rączkę), "nie ma" (rozkłada rączki). Mówiła też tak i nie, ale coś jej się odwidziało i teraz na wszystko mówi nie... Bunt jakiś czy cos. Nawet jak się pytam, czy chce jeszcze jeść mówi nie, a potem krzyczy, że zabieram. Najdziwniejsze, że jeszcze mówić nie umie, a już na mnie pyskuje.

efcia, Mega, moremi lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Niedźwiedź w dużym niebieskim domu. Super bajka. Są piosenki i zawsze czegoś uczy. Poszukaj w internecie.
    Niedźwiedź super! Córka uwielbiala! :-)

ania.g, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Czyli jednak coś mówi. Moja na razie mówi głównie te słowa, które się wiążą z gestami "papa", "cześć" (podaje rączkę), "nie ma" (rozkłada rączki). Mówiła też tak i nie, ale coś jej się odwidziało i teraz na wszystko mówi nie... Bunt jakiś czy cos. Nawet jak się pytam, czy chce jeszcze jeść mówi nie, a potem krzyczy, że zabieram. Najdziwniejsze, że jeszcze mówić nie umie, a już na mnie pyskuje.
    Ale podaje rączkę na cześć czy mówi cześć? Mi nie chodzi o gesty, ale o.mowę czynna.

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta, ja się o ciebie pytałam. I o twoje pół apteki. I to dwa razy. To pytam trzeci :-D Opowiadaj

BISCA, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Od wczoraj jestem w szoku.. Biblioteka czynna raz w tygodniu i przez godzinę? Czy to jest sławetne zachęcanie do czytelnictwa?

może dzieci mając tablety i komputery nie przychodzą do biblioteki, ale..
    no cóż, czas dorosnąć do nowej rzeczywistości
    No tak niestety u mnie jest. Nie ma w szkole etatu dla bibliotekarza i zajmuje sie nia pani vice dyrektor. Przed biblioteka stoi karton, do którego dzieciaki wrzucają karteczki z zapotrzebowaniem na ksiazki, a pani potem je bierze pod pachę, chodzi po salach i rozdaje według złożonych zamówień :)
    Ale moja córka czyta dosyć sporo, należymy wszyscy do miejskiej, 2 lata temu dostała nagrodę dla czytelnika roku :)

ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Dziobak, efcia, Aasiula, Elfik, nick nieaktualny, moremi, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ale podaje rączkę na cześć czy mówi cześć? Mi nie chodzi o gesty, ale o.mowę czynna.

Mówi coś w rodzaju "żes" i podaje rączkę. Dzięki temu rozumiem, że to "cześć". Najwyraźniej mówi "am" "am", ale jedzenie to jej najwieksza i najprawdziwsza miłość.

nick nieaktualny, Dziobak, Elfik, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj jest historyczna chwila. Kupiłam Pierworodnemu pierwszy garnitur.
    Tak piękie wygląda, młody i taki przystojny!!!

flircik.gif

Za chwilę będzie dorosły.
    Wzruszyłam się.

Alis, Dziobak, nick nieaktualny, efcia, ivf-ivf, Aasiula, ComeToMeBaby, caffe, BISCA, nick nieaktualny, Mega, Mimbla, Elfik, paszczakin, moremi, Magdala, malgos741, Simba, satori, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

flircik.gif

Wzruszyłam się.

O tak, rosną nam te dzieci, dobrze ze tylko one, bo my przecie caly czas 20 jestesmy ;-)

Mój m jak zobaczyl core w pierwszej balowej kiecce (z dekoltem) to az se przeklnol, ze to juz kobieta ;-)

nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

flircik.gif

Wzruszyłam się.
    Żeby Wacik był 10 lat młodszy to bym go dla.mojej córki zaklepala :)

Aasiula, nick nieaktualny, Dziobak, nick nieaktualny, Mimbla, Elfik, paszczakin, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiram sie wieczornie :)

nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Niuta, ja się o ciebie pytałam. I o twoje pół apteki. I to dwa razy. To pytam trzeci :-D Opowiadaj

A co tu opowiadać.
    Mój przecież jest u Ciebie
    Oficjalnie na poligonie do 08.12.
    Nie ma dawcy plemników to i szkoda się faszerować.
    Ale spokojnie - apteka czeka :-)

nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, ania.g, Mega, Mimbla, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    A co tu opowiadać.
    Mój przecież jest u Ciebie
    Oficjalnie na poligonie do 08.12.
    Nie ma dawcy plemników to i szkoda się faszerować.
    Ale spokojnie - apteka czeka :-)
    Aaaa, aha, aha, racja, zapomniałam. Kurdę, czekaj, pójdę sprawdzić czy czasem nie śpi wybiedzony na wycieraczce ;-)

nick nieaktualny, BISCA, Mimbla, malgos741, Niuta, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Żeby Wacik był 10 lat młodszy to bym go dla.mojej córki zaklepala :)
    Młody Waciak z moją córka na fejsie pisze. Byli razem na gokartach i na basenie. Także ten... ;-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, caffe, ComeToMeBaby, BISCA, Bozia3, Mega, nick nieaktualny, Mimbla, Elfik, nick nieaktualny, moremi, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Młody Waciak z moją córka na fejsie pisze. Byli razem na gokartach i na basenie. Także ten... ;-)
    Nie było szans.....

nick nieaktualny, Dziobak, Aasiula, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

Wyglada na to, że zajęty jest. Tak jakby. :-)
    I Dziobak, nie wiem czy wiesz ale na medycynę się wybiera!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 19:07

Dziobak, nick nieaktualny, caffe, ania.g, Mega, nick nieaktualny, Mimbla, Elfik, nick nieaktualny, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Wyglada na to, że zajęty jest. Tak jakby. :-)
    I Dziobak, nie wiem czy wiesz ale na medycynę się wybiera!
    Gadasz!! Ale to do Gdańska musi!
    Albo i nie musi, byle by dohtorem był.

nick nieaktualny, BISCA, Mega, nick nieaktualny, Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Zeby cos kuzwa w ogole powiedzial!! Slowo jakies! Daj, pic, tam. Cokolwiek. A on tylko tata... I palecem pokazuje co chce albo za reke ciagnie i pokazuje, jak cos gdzies dalej. A jak nie reagujemy, to sam sobie organizuje to co mu trzeba. W zyciu sie nie dogadamy! ;)
    Spokojnie, jeszcze długo może nie mówić :)

Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Spokojnie, jeszcze długo może nie mówić :)
    Kurde, nie mój syn! Jaki to wstyd!! ;-)

Elfik, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 12325 12326 12327 12328 12329 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ