35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
zatem..
moja córka ostatnio powiedziała, że jestem chuliganica..
wywiad wykazał, że jestem niemiła i krzyczę na tatę..
kiedy?
kiedy rozmawiał przez komórke..
małż powiedział, że tylko wykona krótki tel i juz kładzie córkę (godz 21,15), ona 45 minut później hustała się na żyrandolu i głupiała ze zmęczenia, a on nadal nap... przez telefon, więc go hmmm, upomniałam...
ale to ja jestem ta zła
tatuś jest fajny bo dał bułkę z nutellą..
zatem nie ma co się cieszyć na tą mowę.
matka ma zawsze przechlapane...Jastra, Dziobak, Sabina, efcia, Alis, ComeToMeBaby, Bozia3, Mega, Mimbla, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Genialne mam to starsze. Mlodsze wiesz, geny inne... wiec ten teges... jest opcja, ze nie bedzie genialny
inaczej będziesz śpiewac jak pierwsze słowa to będą - prognoza pogody..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 16:43
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:
zatem nie ma co się cieszyć na tą mowę.
matka ma zawsze przechlapane...
Cos w tym jednak jest...Elfik, Bozia3, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:ale o jaka mowe Ci chodzi zeby juz mowil wyraznie Cale wyrazy ,zdania ?
anna maria, Elfik, efcia, Alis, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelduję się. Żyje. Bolało. Dali mi psychotropa przed zabiegiem, ze nie mogę po nim dojsc do siebie. Dobrze, ze maz na mnie czekał. W życiu bym.sama nie wróciła. Nie dałabym rady.
Wyniki będą jutro, ale lekarka powiedziała że kontrast poszedł ładnie.Dziobak, anna maria, Elfik, BISCA, kapturnica, ivf-ivf, efcia, paszczakin, Alis, ComeToMeBaby, caffe, Jastra, Bozia3, Mega, dorbie, gretka, Magdala, malgos741, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ja jestem???
Niuta, na Boga przecież ja tego nie wymyśliłam. Takie było założenie projektu.
A to przepraszam :-)W temacie takich bonusów jestem przewrażliwiona.
No i pisiory mnie doprowadzają do szewskiej pasji tymi swoimi słodko pierdzącymi hasłami.iwcia77 lubi tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
A mój syn zaśmiał się dziś po raz pierwszy!
Jaki cudowny dżwięk
Tego nie mogłam się doczekaćBISCA, Dziobak, kapturnica, Sabina, paszczakin, ania.g, efcia, macduska, anna maria, ComeToMeBaby, Aasiula, Magda*, caffe, Jastra, Bozia3, Mega, moremi, Magdala, malgos741, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBrawo Iwo
A mnie dziś maz zaskoczył. Jak czekał na mnie to pojechał do galerii i kupił córce 3 bluzkiI to naprawdę śliczne
dumna z niego jestem
ivf-ivf, Dziobak, efcia, kapturnica, macduska, Alis, anna maria, ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula, Bozia3, Mega, Mimbla, Elfik, paszczakin, moremi, malgos741, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Brawo Iwo
A mnie dziś maz zaskoczył. Jak czekał na mnie to pojechał do galerii i kupił córce 3 bluzkiI to naprawdę śliczne
dumna z niego jestem
Boszsz juz sobie wyobrazam co by mój mojej nastce kupił
dlatego pewnie woli dac kasę
Sabcia czyli co, zaraz w cionży bedziesz
Sabina, Elfik, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Mozemy uderzyc w piosenki i programy tv, bo to bylo slabo rozkmminione na forum. Ale nie bajki. Po jak ktoras znowu wyskoczy z Reksiem i Bolkiem i Lolkiem to chyba rzygne tecza...
Dla mnie bomba Jedyneczka i Kot Budzik. Nie ma ich juz w TV, ale Jedyneczka jest na YT i na TV ABC ( ktorego nie mam ). Domowe Przedszkole jest juz nieco archaiczne.
Z muzy to wspomniana Jedyneczka i Budzik oraz ciagle aktualna Mis i Margolcia. Wpadajace w ucho melodyjki, przyjemnie i nie debilne slowa piosenek.
Macie cos jeszcze?Dziobak, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:Mma ptanie..Kied sie sciaga te wkladke z fotelika samochodowego ?Jak dzecie w jakim wieku jest ??Jak samo siedzi cyz wczesniej?
Sabina, Alis, caffe, Mimbla, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyefcia wrote:Boszsz juz sobie wyobrazam co by mój mojej nastce kupił
dlatego pewnie woli dac kasę
Sabcia czyli co, zaraz w cionży bedziesztata chce takie, córki takie. Konsensusu brak
No ba. Zachodze w ciążę jak co.miesiąc.ania.g, efcia, Mega, Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość