35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
zatem..
moja córka ostatnio powiedziała, że jestem chuliganica..
wywiad wykazał, że jestem niemiła i krzyczę na tatę..
kiedy?
kiedy rozmawiał przez komórke..
małż powiedział, że tylko wykona krótki tel i juz kładzie córkę (godz 21,15), ona 45 minut później hustała się na żyrandolu i głupiała ze zmęczenia, a on nadal nap... przez telefon, więc go hmmm, upomniałam...
ale to ja jestem ta zła
tatuś jest fajny bo dał bułkę z nutellą..
zatem nie ma co się cieszyć na tą mowę.
matka ma zawsze przechlapane...
nick nieaktualny, Dziobak, nick nieaktualny, efcia, Alis, ComeToMeBaby, Bozia3, Mega, Mimbla, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Genialne mam to starsze. Mlodsze wiesz, geny inne... wiec ten teges... jest opcja, ze nie bedzie genialny

inaczej będziesz śpiewac jak pierwsze słowa to będą - prognoza pogody..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 16:43
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
No powiem ci, ze jak czasem pierworodna zapyskuje, to zaluje, ze w ogole zaczela mowic.Elfik wrote:
zatem nie ma co się cieszyć na tą mowę.
matka ma zawsze przechlapane...
Cos w tym jednak jest...
Elfik, Bozia3, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Zeby cos kuzwa w ogole powiedzial!! Slowo jakies! Daj, pic, tam. Cokolwiek. A on tylko tata... I palecem pokazuje co chce albo za reke ciagnie i pokazuje, jak cos gdzies dalej. A jak nie reagujemy, to sam sobie organizuje to co mu trzeba. W zyciu sie nie dogadamy!anna maria wrote:ale o jaka mowe Ci chodzi zeby juz mowil wyraznie Cale wyrazy ,zdania ?
anna maria, Elfik, efcia, Alis, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelduję się. Żyje. Bolało. Dali mi psychotropa przed zabiegiem, ze nie mogę po nim dojsc do siebie. Dobrze, ze maz na mnie czekał. W życiu bym.sama nie wróciła. Nie dałabym rady.
Wyniki będą jutro, ale lekarka powiedziała że kontrast poszedł ładnie.
Dziobak, anna maria, Elfik, BISCA, kapturnica, ivf-ivf, efcia, paszczakin, Alis, ComeToMeBaby, caffe, nick nieaktualny, Bozia3, Mega, nick nieaktualny, gretka, Magdala, malgos741, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ja jestem???
Niuta, na Boga przecież ja tego nie wymyśliłam. Takie było założenie projektu.
A to przepraszam :-)W temacie takich bonusów jestem przewrażliwiona.
No i pisiory mnie doprowadzają do szewskiej pasji tymi swoimi słodko pierdzącymi hasłami.
iwcia77 lubi tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
A mój syn zaśmiał się dziś po raz pierwszy!

Jaki cudowny dżwięk
Tego nie mogłam się doczekać
BISCA, Dziobak, kapturnica, nick nieaktualny, paszczakin, ania.g, efcia, nick nieaktualny, anna maria, ComeToMeBaby, Aasiula, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Bozia3, Mega, moremi, Magdala, malgos741, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBrawo Iwo

A mnie dziś maz zaskoczył. Jak czekał na mnie to pojechał do galerii i kupił córce 3 bluzki
I to naprawdę śliczne
dumna z niego jestem
ivf-ivf, Dziobak, efcia, kapturnica, nick nieaktualny, Alis, anna maria, ComeToMeBaby, BISCA, Aasiula, Bozia3, Mega, Mimbla, Elfik, paszczakin, moremi, malgos741, satori, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Brawo Iwo

A mnie dziś maz zaskoczył. Jak czekał na mnie to pojechał do galerii i kupił córce 3 bluzki
I to naprawdę śliczne
dumna z niego jestem 
Boszsz juz sobie wyobrazam co by mój mojej nastce kupił
dlatego pewnie woli dac kasę
Sabcia czyli co, zaraz w cionży bedziesz
nick nieaktualny, Elfik, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Niedźwiedź w dużym niebieskim domu. Super bajka. Są piosenki i zawsze czegoś uczy. Poszukaj w internecie.Dziobak wrote:Mozemy uderzyc w piosenki i programy tv, bo to bylo slabo rozkmminione na forum. Ale nie bajki. Po jak ktoras znowu wyskoczy z Reksiem i Bolkiem i Lolkiem to chyba rzygne tecza...
Dla mnie bomba Jedyneczka i Kot Budzik. Nie ma ich juz w TV, ale Jedyneczka jest na YT i na TV ABC ( ktorego nie mam ). Domowe Przedszkole jest juz nieco archaiczne.
Z muzy to wspomniana Jedyneczka i Budzik oraz ciagle aktualna Mis i Margolcia. Wpadajace w ucho melodyjki, przyjemnie i nie debilne slowa piosenek.
Macie cos jeszcze?
Dziobak, Mega, Elfik lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Jak się przestaje mieścić w tą wkładkękapturnica wrote:Mma ptanie..Kied sie sciaga te wkladke z fotelika samochodowego ?Jak dzecie w jakim wieku jest ??Jak samo siedzi cyz wczesniej?
nick nieaktualny, Alis, caffe, Mimbla, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyEfcia mój brat od miesiąca próbuje kipicnkurtki zimowe swoim 14-latkom. Nadal nie kupiliefcia wrote:Boszsz juz sobie wyobrazam co by mój mojej nastce kupił

dlatego pewnie woli dac kasę
Sabcia czyli co, zaraz w cionży bedziesz
tata chce takie, córki takie. Konsensusu brak 
No ba. Zachodze w ciążę jak co.miesiąc.
ania.g, efcia, Mega, Elfik, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość