35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:dziękuję, ale nie skalam swojego ciała produktami z Mca
Rozumiem. Ja nrmalnie tez nie, ale jade na progesteronie a to mi strasznie wzmaga apetyt.
Dla rownowagi zamiast burgera salata, zamiast coli woda i zamist loda jogurt. Powiedz, ze nie umreWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 12:47
Simba, Reni, paszczakin, megan8, Mimbla, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Rozumiem. Ja nrmalnie tez nie, ale jade na progesteronie a to mi strasznie wzmaga apetyt.
Dla rownowagi zamiast burgera salata, zamiast coli woda i zamist loda jogurt. Powiedz, ze nie umre
Smieciowe jedzenie uratowalo Paszczaka przed smiercia glodowa. Glownie kartofleDziobak, Reni, BISCA, paszczakin, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Bierz frytki. Ja tez przez pierwszy trymestr smieci wciagalam.
Smieciowe jedzenie uratowalo Paszczaka przed smiercia glodowa. Glownie kartofle
Simba, BISCA, paszczakin, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Rozumiem. Ja nrmalnie tez nie, ale jade na progesteronie a to mi strasznie wzmaga apetyt.
Dla rownowagi zamiast burgera salata, zamiast coli woda i zamist loda jogurt. Powiedz, ze nie umre
szybko nieSimba, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Morus, moze Ci codziennie inne dziecko przynosza? http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/speechless-smiley.gif
wez jakims markerem go podpisz, czy co...
Tez o tym pomyslalam.
Piete mu podgryz.
Markerem niech paszcza swojego maze/marze. No i masz robote. Widzisz potrzebujemy Cie.Simba, paszczakin, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.