35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:W też??? Bo miałam zagwozdkę o co kaman?? Nic a fejsie Reni nie zaciaga....
muszę tłumaczyć? na prawdę muszę?
śpię z naciągniętą czymś na twarzy, tzn. tak zasypiam, muszę mieć ciemnię i coś miło-ciepłego
boooosz to też jest nudneDziobak, BISCA, Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:kawy nie piję, czekolady nie lubię
bosz jak się nudzę
Reni, nie żebym byla złośliwa, ale jak jesteś w robocie to moze trochę popracujczas Ci szybciej zleci
paszczakin, macduska, BISCA, Bozia3, Sabina, krycha.stara, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:kawy nie piję, czekolady nie lubię
bosz jak się nudzę
Adas, kiedy wpada do lazienki, leci natychmiast do szafki pod umywalka, wyciaga stamtad pierwsza z brzegu rzecz ( szczotka do wlosow, olejek do wlosow, inny gadzet ) i zasuwa ile sil w nozkach do kibelka. Jedna reka otwiera klape, druga wpycha zdobycz jak najglebiej. Jest bardzo zdeterminowany i precyzyjny. Zabiera mu to mniej wiecej 3 sekundy.
Mam juz w lazience stos " do dezynfekcji i wyparzenia".
A takie tam poranne opowiesciivf-ivf, Reni, BISCA, Sabina, anna maria, krycha.stara, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:muszę tłumaczyć? na prawdę muszę?
śpię z naciągniętą czymś na twarzy, tzn. tak zasypiam, muszę mieć ciemnię i coś miło-ciepłego
boooosz to też jest nudne
Reni weź się przebiegnij dookoła budynku czy coś, bo z tej Twojej nudy zaraz mi się nudności włączą.
Jak można się nudzić? HmmmReni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Reni, nie żebym byla złośliwa, ale jak jesteś w robocie to moze trochę popracuj
czas Ci szybciej zleci
wiesz co! obrażaj ale nie ubliżaj ok!?Simba, paszczakin, BISCA, Bozia3, krycha.stara, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Reni, nie żebym byla złośliwa, ale jak jesteś w robocie to moze trochę popracuj
czas Ci szybciej zleci
Sugerowanie pracowania w pracy to jest po prostu zlosliwosc w czystej postaci. Taka zlosliwosc to tylko w Sevres mozna znalezc obok wzoru metra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2015, 12:42
Reni, paszczakin, BISCA, Bozia3, krycha.stara, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Reni weź się przebiegnij dookoła budynku czy coś, bo z tej Twojej nudy zaraz mi się nudności włączą.
Jak można się nudzić? HmmmSimba, Jastra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Renek - nie ma rady. Wiesz co masz robic?
Krzeslo za drzwi, segregator na kolana i w kimono.
TAAAAKAAAA NUUUUDEEEE to mozna tylko przespac
i widzisz, tylko Ty mnie rozumiesz
tylko Ty mnie wspierasz
wzruszyłam sięSimba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość