35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kisiel wrote:Wieczór bry
Ha wiedziałam kiedy zajrzeć
Nawet na zdjęcie się załapałam
Żyję , pracuje a jak mam chwile to staram się doczytać
Wiec dziś nawet wiem ze Natka urodziła
Natka gratulacje za szybka akcje
Kisiel miło cie widziećopowiadaj, jak praca itp, dajesz rade? a do domu na świeta to chyba zjedziesz?
-
Dorbi ale duży brzuch
ci wyszedł w avatarze... cudny
dorbie, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bry wieczór,
Morka jedna wie kiedy zdjęcia zapodać. Loguje się i oto co ukazuje się moim oczom. Cudny Ignaś.
Paszczak jeżeli jesteś wrzuć Adasia, plisss.
Natka, gratulacje, pojechałaś ekspresowo,jak pendolino.
Kapta, najlepszego.
P.S. Wróciłam do regularnego mierzenia temperatury i tak sobie myślę, czy warto się odchudzać skoro zaraz będę w ciąży.malgos741, dorbie, Dziobak, moremi, macduska, ania.g, Simba, Mimbla, beates, efcia, Sabina, kapturnica, caffe, anna maria, BISCA, iwcia77, Bozia3, Magdala, paszczakin, satori, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ano wlasnie.
A w dodatku mi dzis wszystko wolno z racji imienin
Kapta to podwójnie najlepszego http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
niech ci dziecie GRZECZNIE rośnie i bejbi blus szybko odpuści
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Panda jest przepiekna!
Morka, a wiazesz go ciasno? W chuste czy jakas pieluszke? Pamietasz, ile bylo szumu o odruchy?
Ja bym teraz noworodka wiazala... Moze bym uniknela tych pozniejszych jaj z asymetria.Dziobak, Simba, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Motam w kocyk. W szpitalu jednak trochę za mocno go wiązali. Tam robili fajny kokonik, ale kolanka były pod brodą, a stopy dotykały łydek. Taki przykurcz był. Teraz robię to trochę luźniej, ale nie ma swobody z machaniem rękoma i nogami.
dorbie, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra
Dziecko śpi. Jak bardzo razie tylko raz płakała przez sen. Ja jednak nie nadaje sie na matke. Dla mnie to za duży stres. Zwłaszcza w takiej sytuacji, ja boli, ja jestem bezsilna.
Muszę pogadać z mężem. Dajmy już sobie spokój z jakimiś staraniami. -
Ja też już uciekam, kurka siwa nie wiem jak rano wstanę, to będzie makabra. Dobrze chociaż że dworzec mam 15 minut pieszo od domu.
Dziękuję za uwagę, kłaniam się i dobranoc Państwu....Sabina, macduska, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Dorbi ale duży brzuch
ci wyszedł w avatarze... cudny
EDIT:Ja jestem mała i przed ciążą miałam w pasie 66-67cmWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 21:58
malgos741, Dziobak, ania.g, macduska, moremi, iwcia77, satori, Mega lubią tę wiadomość