35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kisiel wrote:Wieczór bry

Ha wiedziałam kiedy zajrzeć
Nawet na zdjęcie się załapałam
Żyję , pracuje a jak mam chwile to staram się doczytać
Wiec dziś nawet wiem ze Natka urodziła
Natka gratulacje za szybka akcje
Kisiel miło cie widzieć
opowiadaj, jak praca itp, dajesz rade? a do domu na świeta to chyba zjedziesz?
-
Dorbi ale duży brzuch
ci wyszedł w avatarze... cudny
dorbie, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Bry wieczór,
Morka jedna wie kiedy zdjęcia zapodać. Loguje się i oto co ukazuje się moim oczom. Cudny Ignaś.
Paszczak jeżeli jesteś wrzuć Adasia, plisss.
Natka, gratulacje, pojechałaś ekspresowo,jak pendolino.
Kapta, najlepszego.
P.S. Wróciłam do regularnego mierzenia temperatury i tak sobie myślę, czy warto się odchudzać skoro zaraz będę w ciąży.
malgos741, dorbie, Dziobak, moremi, macduska, ania.g, Simba, Mimbla, beates, efcia, Sabina, kapturnica, caffe, anna maria, BISCA, iwcia77, Bozia3, Magdala, paszczakin, satori, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ano wlasnie.
A w dodatku mi dzis wszystko wolno z racji imienin
Kapta to podwójnie najlepszego http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
niech ci dziecie GRZECZNIE rośnie i bejbi blus szybko odpuści
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Motam w kocyk. W szpitalu jednak trochę za mocno go wiązali. Tam robili fajny kokonik, ale kolanka były pod brodą, a stopy dotykały łydek. Taki przykurcz był. Teraz robię to trochę luźniej, ale nie ma swobody z machaniem rękoma i nogami.Dziobak wrote:Panda jest przepiekna!

Morka, a wiazesz go ciasno? W chuste czy jakas pieluszke? Pamietasz, ile bylo szumu o odruchy?
Ja bym teraz noworodka wiazala... Moze bym uniknela tych pozniejszych jaj z asymetria.
Dziobak, Simba, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Mnie tylko powiedzieli zeby rączki przy brodzie mieli. Reszta związanamoremi wrote:Motam w kocyk. W szpitalu jednak trochę za mocno go wiązali. Tam robili fajny kokonik, ale kolanka były pod brodą, a stopy dotykały łydek. Taki przykurcz był. Teraz robię to trochę luźniej, ale nie ma swobody z machaniem rękoma i nogami.
dorbie, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra
Dziecko śpi. Jak bardzo razie tylko raz płakała przez sen. Ja jednak nie nadaje sie na matke. Dla mnie to za duży stres. Zwłaszcza w takiej sytuacji, ja boli, ja jestem bezsilna.
Muszę pogadać z mężem. Dajmy już sobie spokój z jakimiś staraniami. -
Ja też już uciekam, kurka siwa nie wiem jak rano wstanę, to będzie makabra. Dobrze chociaż że dworzec mam 15 minut pieszo od domu.
Dziękuję za uwagę, kłaniam się i dobranoc Państwu....
Sabina, macduska, BISCA, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze, bo urósł. Mam 99cm w pasie, w żadnej ciąży tyle nie miałam, 98cm przed samym porodem.malgos741 wrote:Dorbi ale duży brzuch
ci wyszedł w avatarze... cudny
EDIT:Ja jestem mała i przed ciążą miałam w pasie 66-67cmWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 21:58
malgos741, Dziobak, ania.g, macduska, moremi, iwcia77, satori, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH