35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:Jak doczekam bede robic dokladnie to samo. I gadac do dziecia po ichniemu. Pierdzioszkowac znaczy. Uprzedzam, ze moze mi odwalic.
bo zaraz zachodzisz, no nie?
moremi, Magdala, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:Melduje,moje dziecko spi z przerwami na cyca
Drogie Brawo,czyzby dziecko mi sie naprawilo?
nie ciesz się zawczasu"
jak moją przechwaliłam to za 5 min wyłaefcia, kapturnica, moremi, Magda*, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Na razie.
Zaraz rusza Reni i Mimbla i Kometa. To takie pewniaki.
A propos dostałam maila od dr z kliniki w sprawie tej biocenozy. Zalecił Betadine globulki do @, a po @ Gynoflor. W poniedziałek jak pójdę po receptę to będę miała zaledwie 4-5 dni do @, zastanawiam się czy to nie za krótko na to leczenie. Dr pisałam o tym ile będę miała czasu i tak mi zalecił. Mam nadzieję, że ten Betadine jest silny i zdąży porządnie zadziałać. O zaleceniach dla męża nic nie napisał, może też wychodzi z założenia jak moja gin, że przy bakteriach faceta nie trzeba leczyć?... Tak czy inaczej zrobimy posiew nasienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 15:13
efcia, moremi, Aasiula, Magdala, BISCA, Sabina, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Do posmiechu.
Wczoraj przegralam zaklad. Bylismy w sklepie, przy jogurtach. Ja chcialam jogurt, m mowil, ze taki w domu jest. Bylam tak pewna, ze nie ma, ze zalozylam sie o loda dla niego, a godzinny masaz z olejkami dla mnie. Caly pobyt w sklepie mial banana na gebie.
Brawo ja.moremi, Magda*, Magdala, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Do posmiechu.
Wczoraj przegralam zaklad. Bylismy w sklepie, przy jogurtach. Ja chcialam jogurt, m mowil, ze taki w domu jest. Bylam tak pewna, ze nie ma, ze zalozylam sie o loda dla niego, a godzinny masaz z olejkami dla mnie. Caly pobyt w sklepie mial banana na gebie.
Brawo ja.
ok, dobra to kiedy ten lód, że tak dyskretnie zapytam?Magdala, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:ok, dobra to kiedy ten lód, że tak dyskretnie zapytam?
sandra80, *aga*, Magdala, Sabina, malgos741, moremi, krycha.stara, Mimbla, Mega, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:
A propos dostałam maila od dr z kliniki w sprawie tej biocenozy. Zalecił Betadine globulki do @, a po @ Gynoflor. W poniedziałek jak pójdę po receptę to będę miała zaledwie 4-5 dni do @, zastanawiam się czy to nie za krótko na to leczenie. Dr pisałam o tym ile będę miała czasu i tak mi zalecił. Mam nadzieję, że ten Betadine jest silny i zdąży porządnie zadziałać. O zaleceniach dla męża nic nie napisał, może też wychodzi z założenia jak moja gin, że przy bakteriach faceta nie trzeba leczyć?... Tak czy inaczej zrobimy posiew nasienia.
Ja właśnie tego nie kumam, że chłopa nie leczą, przecież bakteriami się można łatwo zarazić i takie w kółko Macieju może być. Powinni Go w ciemno przeleczyć. Gynoflor brałam, nie wiem czy pomógł, bo nie powtarzałam posiewu, przed hsg. Ten gin co mi robił hsg mówi, że z tym pobraniem musiało być coś nie tak, skoro z tej samej próbki, cytologia grupa I a biocenoza 3/4.moremi, Mimbla, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja miałam cytologię robioną 19.11. Jeszcze nie mam wyniku. Ale to tak czy inaczej inne badanie. Może poproszę gin o coś dla chłopa, tylko ona mi poprzednio mówiła, że jeśli są bakterie to faceta się nie leczy. Widocznie istnieją różne medycyny...
-
Dzień dobry
Dziewczyny mam pytanie czy któraś z was leczy się może na podwyższone ciśnienie....jeśli tak to jaki lek bierzecie żeby był w miarę bezpieczny dla planowanej lub obecnej ciąży. Przeszłam teraz na isoptin i nie wiem czy to właściwy wybór...Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
kapturnica wrote:Asiulek popatrzyłam na Twoj udostepniony wykres.Miałas robione usg w tym miesiacu??Bo ja nie chce byc złym prorokiem ale mi to niestety wyglada na cykl bezowulacyjny i przerosniety pecherzyk ,stad przedluzajacy sie cykl i lekko podwyzszona temperatura wzgl tych poczatkowych.
Wolałabym sie mylic....ze bezowulacyjny I dlatego nie sikam
A do ginekologa ide po leki zeby @przyszla.
Przy okazji zobaczy co tam sie dzieje I tyleAlbo az tyle .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 16:24
kapturnica, ComeToMeBaby, Sabina, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
*aga* wrote:Dzień dobry
Dziewczyny mam pytanie czy któraś z was leczy się może na podwyższone ciśnienie....jeśli tak to jaki lek bierzecie żeby był w miarę bezpieczny dla planowanej lub obecnej ciąży. Przeszłam teraz na isoptin i nie wiem czy to właściwy wybór...*aga*, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzięki Aniu. Ja od roku mam problem z wysokim pulsem...co za tym idzie ciśnienie czasem mi sie podnosi za bardzo. Muszę poprosić w takim razie o kolejną zmianę leku
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
moremi wrote:A Ty Biszkopcie dzisiaj powtarzałaś sikańca?
W ramach trzymania kciukow za przyrost robię dzisiaj domowe biszkopty
Tak powtorztylam. Kreska wyszla bledsza niz wczoraj. Ludze sie ze to dlatego, ze wstalam siku w nocy ...
Dzisiaj termin @ . Rano typowe bole. Przeszly po nospie. Jutro sie wyjasni -
BISCA wrote:Tak powtorztylam. Kreska wyszla bledsza niz wczoraj. Ludze sie ze to dlatego, ze wstalam siku w nocy ...
Dzisiaj termin @ . Rano typowe bole. Przeszly po nospie. Jutro sie wyjasni
oj biszkopt, oby bylo dobrze.. denerwuje sie tą Twoja ciaza prawie jak swoja!BISCA, kapturnica, Simba, moremi, Magda*, Mimbla, iwcia77, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Tak powtorztylam. Kreska wyszla bledsza niz wczoraj. Ludze sie ze to dlatego, ze wstalam siku w nocy ...
Dzisiaj termin @ . Rano typowe bole. Przeszly po nospie. Jutro sie wyjasniBISCA, Sabina lubią tę wiadomość